maliniaczek 06.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam, 1 kwietnia (to nie żart) zaczynam budowę wobec czego pokornie proszę o namiary na: - hydraulika do kanalizacji - koparkowego (najlepiej z koparką ) - geodetę - studniarza (najlepiej takiego, który umie też drążyć głową) - jakiś blaszak (taki tylko na narzędzia) Poszło na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 06.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam Własnie wysypala mi się ekipa wykończeniowa . Wzwiazku z powyszym prosiłbym o namiary na sprawdzonych wykonawców poczynając od elektryki a na sadzeniu roślinek kończąc Myślę że najlepiej na prv. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 08.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witajcie. Ja mam do polecenia ekipe górali: wykończeniówka: ocieplenia, płyty, gipsy, glazura, elektryka, hydraulika, ojej nie wiem co jeszcze ale chłopcy mają "motorki", jeszcze robią u mnie, mają jakieś plany ale i czas bo niedawno wrócili z Austrii. Aby nie zasmiecać watku zainteresowanych poproszę o kontakt na priv Ew. robota do obejrzenia u mnie. Hej Barbamama, to ja poprosze o kontakt pozdrawiam, Uśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archer11 10.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witajcie,mam prośbę. Z początkiem kwietnia (tego roku) chciałabym zacząć wykańczać dom w Chotomowie, dach plus pełna wykończeniówka w środku. Podeślijcie proszę namiary do ekipy jeśli możecie, może ktoś z Was właśnie kończy i odda ekipę w dobre ręce.Z góry dziękujęAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 12.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam wszystkich borykających się z fachowcami.Właśnie jestem na końcówce wykończenia domu/zostało malowanie i sprzątanie / miałyem świetnych fachowców z Dąbrowy Chotomowskiej od glazury,malowania ,karton gips,i wszystkie przeróbki typu hydraulika ,elektryka.Mogą też wsawić drzwi i je poobrabiać /nie tak jak robią pseudo fachowcy z firmy BP NOVA-Legionowo/.Może nie są tani ,ale jakośc do ceny adekwatna.Nie podejmują sie robót poza obszarem powiatu legionowskiego.NIE polecam do wstawienia drzwi firmy Nowva -FACHOWCY WYKONUJA SWOJĄ ROBOTE JAKBY TO MIAŁA BYĆ KARA .W tej chwili potrzebuje sprawdzonej firmy do ogrodzenia ,kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 12.03.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam wszystkich borykających się z fachowcami.Właśnie jestem na końcówce wykończenia domu/zostało malowanie i sprzątanie / miałyem świetnych fachowców z Dąbrowy Chotomowskiej od glazury,malowania ,karton gips,i wszystkie przeróbki typu hydraulika ,elektryka.Mogą też wsawić drzwi i je poobrabiać /nie tak jak robią pseudo fachowcy z firmy BP NOVA-Legionowo/.Może nie są tani ,ale jakośc do ceny adekwatna.Nie podejmują sie robót poza obszarem powiatu legionowskiego.NIE polecam do wstawienia drzwi firmy Nowva -FACHOWCY WYKONUJA SWOJĄ ROBOTE JAKBY TO MIAŁA BYĆ KARA . W tej chwili potrzebuje sprawdzonej firmy do ogrodzenia ,kostki brukowej. Ło matko Wiesław aleś mi podniósł ciśnienie u mnie z NOWEJ będą montowac drzwi za jakieś dwa tygodnie, robili parapety na zew. i wew. i ok byliśmy zadowoleni- jak to mój malż rzekł wszystko przy drzwiach wyjdzie- czyzby wygada?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 12.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 może trafisz na innych niż tych co byli u mnie,zwróć uwagę na docięcie list ,opiankowanie ,ustawienia co do domykania się drzwi,oraz czy po sobie posprzątają-po tym poznaje się ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 13.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I co z tym gazem i prądem czy to dopiero poczatek podwyżek czy juz koniec.... I czym teraz ogrzewac dom gazem czy prądem? I jak wielkanocne wypieki - czy przezwyciężą te podwyżki.... A teraz na poważnie skąd braliście drewno na podbitke? czy to musi byc jakas specjalna klasa drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 13.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instalatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 13.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ja również nie polecam firmy BP NOVA. Oszukałam się zamawiając okna firmy Oknoplast. Mają najdroższy (o ponad 50%) montaż okien, porównując inne punkty Oknoplast w okolicy, w dodatku w innych punktach dostaje się dużo większe rabaty. Ja oszukałam sie na ponad 2 000 zł. Składając dodatkowe zamówienia na okna do mojego domu, zrobiłam już to w innym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 15.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Czesc! To moze dla odmiany zeby pochwalic jakiegos wykonawce. Pamietam, ze chyba strone wczesniej byla o nim mowa. Krotka historia pewnego dachu... ekipa zaczela w zeszly czwartek od... zgarniania sniegu z polaci . Sytacja po dwoch dniach jest na pierwszym zdjeciu. W poniedzialek wzieli wolne, a w srode do poludnia dach byl gotowy . Czyli kompletny dach w Wierzbie w 3,5 dnia!!! Najlepsi wykonawcy jakich mialem do tej pory . Dach kupowalem od p. Michala Dabrowicza z firmy Dachlux. A wykonywala ekipa p. Janusza Kepy. Szczerze polecam zarowno sprzedawce jak i wykonawce. Szybko, sprawnie a przy tym rowniutko, jakby pomagaly im sily nieczyste. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi . Pzdr Peter74 http://foto3.m.onet.pl/_m/9e8432da9c6b368ba9d89dd40864fa2f,5,19,0.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/aa066bf54a08cb3d62679fd4c64140da,5,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/3513f8500e7aaaa6fb82aa98e1cb0627,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 17.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Mam problem ze znalezieniem człowieka który wykończył by mi schody betonowe w drewnie , może mam ktoś namiary na takiego magika....? Bardzo proszę o kontakt ,serdecznie pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam Mam problem ze znalezieniem człowieka który wykończył by mi schody betonowe w drewnie , może mam ktoś namiary na takiego magika....? Bardzo proszę o kontakt ,serdecznie pozdrawiam.... bardzo proszę: http://www.dcopperfield.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 21.03.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam wszystkich budujących - dawno mnie tu nie było !!! Szukam sprawdzonych namiarów na nawadnianie systemowe w ogrodzie????? Prosba o info !!! pozdrawiam peterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 22.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ponawiam pytanie:może ktoś ma na zbyciu blaszak lub barakowóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Możecie mi polecić dobrego dekarza do położenia blachy w Legionowie. Byłam umówiona z dekarzem na 10 marca, ale zrezygnował z pracy. Chyba znalazł pracę w swojej okolicy a ja zostałam na lodzie, bo bez blachy na dachu nie mogę ocieplać poddasza ;-( dekarz Robert: 507 988 229, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 W związku z tym, że w końcu ekipy od wody i od gazu wykonały pracę na działce, mam pytanko o namiary na kostkę, jeżeli ktoś u siebie robił i ma godną polecenia firmę gdzie można kupić i od razu położyć, jakie to są mniej więcej koszta??? Z góry dzięki za odpowiedź. Derlacz Paweł 509 453 012, dopiero skończyli, wyszło ładnie (można przyjechać i obejrzeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 25.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć Na kiedy jest Ci potrzebne szambo, ja będę niedługo brał z Radomia (10m3), możemy wziąć we 2, bo po 2 wożą i będzie taniej. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz. Gdyby co to ja w przyszłym tygodniu będę zamawiać. Gdzie to kwestia oczywiście kasy. W Radomiu są ponoć tańsze ale za transport liczą 4,5zł z kilometra. W necie znalazłam bliżej(koło Warki).Rozejrzę się jak to wygląda cenowo i gdyby coś to mogę się przyłączyć!!! Jestem zainteresowana tematem szamba, mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 25.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzięki za namiary na tynkarzy, właśnie u mnie skończyli i mogę ich dalej polecić. Dzisiaj to wyjątek, żeby ekipa wyrobiła się w czasie, a Oni skończyli 6 dni przed umówionym terminem. Co też ważne, ceny przystępne. Pan Waldek- 601-208-018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts