Eugeniusz_ 19.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam, Macie może jakieś namiary na kominiarzy? Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam grupę! Buduję się na Białołęce i własnie "straciłem" glazurnika. Może ktoś posiada wolnego glazurnika i może go "wypożyczyć" na tydzień lub dwa. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.05.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 20.05.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam serdecznie forumowiczów po dłużesz przerwie spowodowanej ganianiem po urzędach Mam od razu prośbę - potrzebuję namiarów na CITO na kogoś z koparką do zdjęcia humusu i jakiegoś pana Elektryka który wykonałby mi przyłącze elektryczne na czas budowy i dodatkowo później odebrał je (było by miło) lokalizacja - Janówek Pierwszy Pozdrawiam All Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 20.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam serdecznie forumowiczów po dłużesz przerwie spowodowanej ganianiem po urzędach Mam od razu prośbę - potrzebuję namiarów na CITO na kogoś z koparką do zdjęcia humusu i jakiegoś pana Elektryka który wykonałby mi przyłącze elektryczne na czas budowy i dodatkowo później odebrał je (było by miło) lokalizacja - Janówek Pierwszy Pozdrawiam All Daniel elektryk poszedł na pw - ZE NDM - zrobi co trzeba i jak trzeba, a legionowo (czyli NDM - bo bliżej) odbierze bez problemu, bo to jedna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu77 26.05.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na sprawdzonych tynkarzy do tynków wewnętrznych gipsowych z sugestiami do rozmowy Już umówieni niestety mnie wystawili ... Będę wdzięczny za info na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 26.05.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na sprawdzonych tynkarzy do tynków wewnętrznych gipsowych z sugestiami do rozmowy Już umówieni niestety mnie wystawili ... Będę wdzięczny za info na priv pozdrawiam Tylko i wyłącznie Waldek Kuźma !! 601-20-80-18Podpisuje się rękami i nogami. Efekt roboty do obejrzenia u mnie - jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ndriu 27.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam, gdzie zaopatrujecie się w pelety lub eko groszek? Można to gdzieś kupić w Legionowie albo Jabłonnej? Jestem na etapie podłączania pieca na powyże paliwa i potrzebuję trochę na rozruch Pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 28.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, gdzie zaopatrujecie się w pelety lub eko groszek? Można to gdzieś kupić w Legionowie albo Jabłonnej? Jestem na etapie podłączania pieca na powyże paliwa i potrzebuję trochę na rozruch Pozdrawiam, Andrzej Polecam skład z opałem przy ulicy T.Kościuszki przy stacji PKP ( za składem budowlanym). Węgiel można tam kupić luzem lub w workach. Polecam kupić sobie worki na miejscu i samemu zapakować. Wychodzi prawie 200zł taniej na tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKat 28.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, gdzie zaopatrujecie się w pelety lub eko groszek? Można to gdzieś kupić w Legionowie albo Jabłonnej? Jestem na etapie podłączania pieca na powyże paliwa i potrzebuję trochę na rozruch Pozdrawiam, Andrzej Witam, W legionowie pelety mają w Koperfarmie na Sikorskiego - za starostwem, trzeba wjechać na teren Bistypu. Jeżeli akurat by mieli to polecam pelety kostrzewy, jak do tej pory najlepsze jakie tam dostałem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 29.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Czy ktos z Was robil juz zabudowe wnek? Potrzebuje namiary na firme od szaf wnekowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 02.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Alo ziomale Poszukujemy dobrego, sprawdzonego i godnego plecenia glazurnika. Proszę pomóżcie i podeślijcie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 03.06.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Alo ziomale Poszukujemy dobrego, sprawdzonego i godnego plecenia glazurnika. Proszę pomóżcie i podeślijcie jakieś namiary Witam U mnie właśnie robi, jakbyś chciał zobaczyć efekty pracy i pogadać zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 05.06.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 witam wszystkich po długie j przerwie ..... ale w końcu ruszyliśmy z kopyta.Ściany parteru prawie gotowe, a panowie zaczęli zaledwie dwa tygodnie temu. Poszukuję 200 szt. stempli o dł. 3mMoże ktoś z Was ma do sprzedania lub wie gdzie można kupić za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 08.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 witam poszukuję dobrego i niedrogiego tynkarza do tynków cwpozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tms74 08.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 POLECAM PANA WALDKA KLINKIER, OGRODZENIA, BALUSTRADY TEL. 507 018 564 Skorzystałem z polecenia i niestety bardzo się zawiodłem: http://forum.muratordom.pl/post2526767.htm#2526767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 09.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kto mi powie jaka jest różnica pomiędzy styropianami: Knauf,Organika,StyropminYetico Porównujemy ten sam model: EPS 100 podłoga/dach Dzieki za w miare szybkie info/opis doświadczeń. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts