Tyrozaur 05.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK i ANIA 06.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam,potrzebuje dla ekipy "domek" budowa w Chotomowie oraz namiary na sprawdzonych w tym rejonie w zakresie : piasek, instalacja C.O, rekuperacja, kominki, kuchnie pozdrowionka dl a grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 07.07.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Polecam elektryka, super fachowiec, zawsze coś doradzi, szybki i niedrogi. Piotr Modzelewski 602 835 207 Więcej szczegółów w moim fotodzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 07.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam. Weszłam na to forum grupy chotomowskiej w dniu kiedy montowano mi okna, zakupione (o zgrozo!!) w Nova BP Legionowo. Posty na ich temat przyprawiły mnie o zawał, więc po lekturze z drżącym sercem pognałam na budowę, w wyobraźni widząc najczarniejsze scenariusze tego co tam zastanę. Co do okien - po pierwszych oględzinach, mocno ograniczonych bo wiadomo folia zabezpieczająca, nie stwierdziłam żadnych zadrapań, uszkodzeń i innych wad dyskwalifikujących. Ale wiadomo pewnie coś wyjdzie po zdjęciu foli i doszorowaniu ram i szyb. Natomiast ekipa - Pełen Profesjonalizm. Sympatycznie, miło sprawnie i przede wszystkim solidnie (to już ocena mojego taty pracującego w budowlance). Pozdrawiam wszystkich budujących w naszej pięknej wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Polecam elektryka, super fachowiec, zawsze coś doradzi, szybki i niedrogi. Piotr Modzelewski 602 835 207 Więcej szczegółów w moim fotodzienniku. Popieram i P O L E C A M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 08.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam. Weszłam na to forum grupy chotomowskiej w dniu kiedy montowano mi okna, zakupione (o zgrozo!!) w Nova BP Legionowo. Posty na ich temat przyprawiły mnie o zawał, więc po lekturze z drżącym sercem pognałam na budowę, w wyobraźni widząc najczarniejsze scenariusze tego co tam zastanę. Co do okien - po pierwszych oględzinach, mocno ograniczonych bo wiadomo folia zabezpieczająca, nie stwierdziłam żadnych zadrapań, uszkodzeń i innych wad dyskwalifikujących. Ale wiadomo pewnie coś wyjdzie po zdjęciu foli i doszorowaniu ram i szyb. Natomiast ekipa - Pełen Profesjonalizm. Sympatycznie, miło sprawnie i przede wszystkim solidnie (to już ocena mojego taty pracującego w budowlance). Pozdrawiam wszystkich budujących w naszej pięknej wiosce Problem z nimi może być taki, że to duża firma i takich ekip mają pewnie kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam w związku z tym, że kończę ocieplać poddasze zostało mi sporo wełny mineralnej Rockwool'a Wełna Top Rock 20 cm i TopRock 5cm grubości. Sprzedam po atrakcyjnych cenach. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 12.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witam, Pilnie poszukuje stempli ~150szt - 3 metrowych, jeśli komuś zostały i chciał odsprzedać to proszę o kontakt na priv. Dodatkowo szukam desek na pełne deskowanie pod strop lany, może mógłby ktoś polecić jakąś hurtownie - oczywiście tanią Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Po deski zadzwoń i dowiedz się po ile mogą przywieść - przywoża z Iłży ale to ich koszty :) - 502 302 925 lub stacjonarny 48 616 35 76 Drewlux Iłża . Mieli baaaardzo konkurencyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Deski tanio dostaniesz także w Michałowie Reginowie - jadąc do Zegrza, po lewej stronie są 2 miejsca, w których sprzedają tarcicę. Ceny to 540-570 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 15.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Przy okazji mam pytanie w imieniu kolegi, który dopiero zaczyna, a że ma inną koncepcję, to od ogrodzenia, otóż: Chce postawić ogrodzenie z siatki i słupków wkopanych i zabetonowanych (bez podmurówki) - dł. 177mIle może kosztować robocizna za takie coś? Czy 9k które mu zaśpiewali to przypadkiem nie za dużo?Znacie może jakieś ekipy od ogrodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 15.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Pytałem ostatnio ile kosztuje full wypas - czyli wkopanie słupków+zabetonowanie+podmurówka+naciągnięcie siatki. Oczywiście materiały Twoje 40 pln/mb Przy okazji mam pytanie w imieniu kolegi, który dopiero zaczyna, a że ma inną koncepcję, to od ogrodzenia, otóż: Chce postawić ogrodzenie z siatki i słupków wkopanych i zabetonowanych (bez podmurówki) - dł. 177m Ile może kosztować robocizna za takie coś? Czy 9k które mu zaśpiewali to przypadkiem nie za dużo? Znacie może jakieś ekipy od ogrodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 17.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Pilnie poszukuję ekipy do ocieplenia poddasza i położenia płyt GK. Poprzednia ekipa założyła mi tylko stelaże, które nadają się teraz do zdjęcia ;-( Proszę o przesyłanie sprawdzonych namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 19.07.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czesc, Moze ktos ostatnio mial szczescie i trafil na godna polecenia ekipe do ocieplenia styropianem i polozenia tynku? W takim razie bardzo poprosze o namiary. Jeszcze jak mozna byloby zobaczyc ich prace to byloby super. Z gory dzieki! Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 20.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam Jakiego styropianu użyliście do ocieplenia domu(tyle jest na rynku że nie wiem co wybrać,oczywiście chciałbym żeby był w miarę tani i dobry),buduję w Janówku Pierwszym,gdzie w okolicy jest tani i dobry styropian na elewację,i pozostałe pierdoły potrzebne do zrobienia elewacji.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 21.07.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, też szukam sprawdzonej ekip do ocieplenia poddasza i ułożenia płyt g-k na poddaszu. Jeżeli macie kogoś godnego polecenia, to poproszę o namiary na priv. Jezeli doadatkowo byłaby mozliwość obejrzenia na własne oczy pracy takiej ekipy, to juz byłoby rewelacyjnie. Poza tym też przyłączam sie grona osób, które chwalą sobie współpracę z panem Waldkiem Kuźmą przy wykonywaniu tynków gipsowych. Tynki naprawde są ładne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 21.07.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, Poszukuje dobrego i taniego tartaku. Czy ktoś słyszał o tartacznictwie Biernaty, jakie z tamtąd jest drewno na więźbe?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 22.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam Jakiego styropianu użyliście do ocieplenia domu(tyle jest na rynku że nie wiem co wybrać,oczywiście chciałbym żeby był w miarę tani i dobry),buduję w Janówku Pierwszym,gdzie w okolicy jest tani i dobry styropian na elewację,i pozostałe pierdoły potrzebne do zrobienia elewacji.... Pozdrawiam poszukaj w necie namiaru na styropian z Pobyłkowa (pod serockiem) - jeśli zamawiasz więcej to za darmo dowiozą. a ceny średnio o 20 zł niższe niż w okolicznych hurtownach. ja tak zrobiłąm, tylk nie mam pod ręką ich namiarów. ale sama w necie ich szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 24.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 24.07.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Znacie może kogoś kto ma siatkę ogrodzeniową z lin kopalnianych? Jeżeli tak to poproszę o namiary Chciałbym zobaczyć taką siatkę - obiecuję, że nie będę testował wytrzymałości na przecinanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts