t0nn 25.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Deski tanio dostaniesz także w Michałowie Reginowie - jadąc do Zegrza, po lewej stronie są 2 miejsca, w których sprzedają tarcicę. Ceny to 540-570 zł Dzięki, a masz może jakiś dokładny adres albo telefon do nich ?? Pozdr. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 30.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 styropian z Pobyłkowa - tel. 022 793 21 52. 14cm na elewację - 120 zł. m3, transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 31.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje ogrodzenia z siatki. Znajdą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 07.08.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Czy nikt naprawdę nie ma namiarów na wykonawców ogrodzenia z siatki? Czy aby na pewno wszyscy budują się na styl hamerykański albo stać Was na klinkier wokoło całej posesji? Rozumiem, że sezon raczej ogórkowy niż forumowy, ale może znajdzie się chociaż jeden wspaniałomyślny W ogóle to zauważyłem, że na forum grupy coraz więcej pytań, a coraz mniej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 07.08.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Czy nikt naprawdę nie ma namiarów na wykonawców ogrodzenia z siatki? Czy aby na pewno wszyscy budują się na styl hamerykański albo stać Was na klinkier wokoło całej posesji? Rozumiem, że sezon raczej ogórkowy niż forumowy, ale może znajdzie się chociaż jeden wspaniałomyślny W ogóle to zauważyłem, że na forum grupy coraz więcej pytań, a coraz mniej odpowiedzi Popytaj wśród tych którzy wylewają np fundament pod ogrodzenie. Zwykle oni sie tym zajmują. Jest to dość prosta czynność - jedyna trudność to naciągnięcie siatki, bo wymaga więcej siły i sprytu. Ja swojego murarza od ogrodzniea nie polecę, bo okazał się niesolidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glisie 07.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków cementowo wapiennych. W dalszej kolejności kogoś też sprawdzonego do ocieplenia poddasza i g-k W zamian mogę polecić alarmiarzy - sprytne chłopaki:p. Wilczyński 502386720 robia też elektrykę ale na ten temat sie nie wypowiadam bo u mnie nie robili.Cenowo też było ok. pozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 20.08.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witamy wszystkich z grupy chotomowskiej 19 czerwca zaczęliśmy budowę w Wólce Górskiej obok Bożej Woli więc administracyjnie należymy do powiatu legionowskiego, choć to bliżej Nowego Dworu. Mamy już stan surowy i za chwilę będzie więźba. W związku z tym, że musimy na gwałt zamykać dom bardzo prosimy o Waszą pomoc dotyczącą namiarów na wykonawców. Szukamy: sprawdzonego tynkarza do tynków wewnętrznych cem. - wap. kogoś do ocieplenia poddasza i k-g fachowca do wylewek Kogoś do ocieplenia styropianem domu Ze swojej strony możemy podzielić się namiarami na super ekipę do stanu surowego - jedyny mankament to trzeba się umawiać z nimi z rocznym wyprzedzeniem, ale są super i nie tacy drodzy, a przede wszystkim UCZCIWI. Od poniedziałku robią nam więżbę. Możemy polecić dobrego koparkowego - zna się na rzeczy, sprawnych geodetów, studniarza i elektryka. Pozdrawiamy i liczymy na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 21.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witamy wszystkich z grupy chotomowskiej 19 czerwca zaczęliśmy budowę w Wólce Górskiej obok Bożej Woli więc administracyjnie należymy do powiatu legionowskiego, choć to bliżej Nowego Dworu. Mamy już stan surowy i za chwilę będzie więźba. W związku z tym, że musimy na gwałt zamykać dom bardzo prosimy o Waszą pomoc dotyczącą namiarów na wykonawców. Szukamy: sprawdzonego tynkarza do tynków wewnętrznych cem. - wap. kogoś do ocieplenia poddasza i k-g fachowca do wylewek Kogoś do ocieplenia styropianem domu Ze swojej strony możemy podzielić się namiarami na super ekipę do stanu surowego - jedyny mankament to trzeba się umawiać z nimi z rocznym wyprzedzeniem, ale są super i nie tacy drodzy, a przede wszystkim UCZCIWI. Od poniedziałku robią nam więżbę. Możemy polecić dobrego koparkowego - zna się na rzeczy, sprawnych geodetów, studniarza i elektryka. Pozdrawiamy i liczymy na pomoc Hej, ja się buduję na Janówku Pierwszym a mieszkamy narazie na Osiedlu i czytając twój post widzę że jesteśmy na podobnym etapie budowy, tyle że mi dzisiaj skończyli więźbę. ekipa która mi robiła jest poprostu rewelacja, sa z Ostrołęki, przyjechali i od 6:00 rano do 21:00 (nocują na działce) przez 3 dni zrobili całość - 280m2 dachu z grubej więźby pod dachówkę cementową - 4-5 osób. Mogę podać namiary zainteresowanym na priv-a. a co do twoich pytań to jak coś namierzę bo w najbliższym czasie właśnie będę szukał to dam znać !! Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 22.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam sąsiada, My też uciekamy z Osiedla, będziemy jakieś pół kilometra dalej. Czy wy też podejmujecie to karkołomne wyzwanie i ciągniecie budowę, czy będziecie odpoczywać? My szczerze pisząc jesteśmy lekko przerażeni, bo wydawało nam się, że mamy dużo czasu na wszystko, a tu już prawie wrzesień i jesteśmy... W sumie to nie bardzo mamy wyjście , bo we wrześniu wchodzą z dachówką (zadatkowani już w maju przy okazji jakiejś promocji), a jak już włożymy okna dachowe to koniec. Wrzesień to też realizacja umowy na rekuperację, więc i tak musimy ciągnąć dalej. Umowę na okna musimy podpisać bo taka cena może nam się nie trafić już nigdy. Po prostu nie wiem jak to ogarniemy, a znając nasze szczęście zima w tym roku zacznie się w październiku i nikt do nas nie dojedzie. Jeszcze raz prosimy doświadczonych budowniczych o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 22.08.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam sąsiada, My też uciekamy z Osiedla, będziemy jakieś pół kilometra dalej. Czy wy też podejmujecie to karkołomne wyzwanie i ciągniecie budowę, czy będziecie odpoczywać? My szczerze pisząc jesteśmy lekko przerażeni, bo wydawało nam się, że mamy dużo czasu na wszystko, a tu już prawie wrzesień i jesteśmy... W sumie to nie bardzo mamy wyjście , bo we wrześniu wchodzą z dachówką (zadatkowani już w maju przy okazji jakiejś promocji), a jak już włożymy okna dachowe to koniec. Wrzesień to też realizacja umowy na rekuperację, więc i tak musimy ciągnąć dalej. Umowę na okna musimy podpisać bo taka cena może nam się nie trafić już nigdy. Po prostu nie wiem jak to ogarniemy, a znając nasze szczęście zima w tym roku zacznie się w październiku i nikt do nas nie dojedzie. Jeszcze raz prosimy doświadczonych budowniczych o namiary. No my staramy sie systemem gospodarczym, narazie to wychodzi, a ambitny plan mamy do lutego sie wprowadzic, we wrzesniu zamykamy dom (dach,okna,drzwi ...) a teraz szukamy dobrego hydraulika i kogos od wylewek miksokretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 22.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 No my staramy sie systemem gospodarczym, narazie to wychodzi, a ambitny plan mamy do lutego sie wprowadzic, we wrzesniu zamykamy dom (dach,okna,drzwi ...) a teraz szukamy dobrego hydraulika i kogos od wylewek miksokretem Hydraulik: Paweł - 603-033-749 (hydraulika, kominki, podłogówka) Jeśli chodzi o miksokreta - zaczynają 1 września - jak zrobią to dam znać. Poprzednich nie polecam (zrobili garaż na próbę, wyszło nieźle ale nie lubie jak ktoś ściemnia i nie odbiera telefonów...) t/l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 22.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Aha - sprzedam stemple. Ilość - około 50 (na razie) - dobra ilość do np: nadproży Dlugość: 2.5-3 metry Do obejrzenia i odebrania - Chotomowska/Kisielewskiego. A dokładnie Osiedlowa-Kolonia (jak ktoś przyjedzie na Osiedlową to od razu załapie o co chodzi ) Cena - 6.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć,poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki,Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glisie 24.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam ponownie, Drodzy przyszli sąsiedzi ! Czy macie godnego polecenia fachowca od ocieplania poddasza i zabudowy GK ? Z gory dziękuje i pozdrawiam. Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 26.08.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześć, poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki, Radzik Polecam Bogdana tel. 607-893-782 Proszę powołać się na Izę z Wieliszewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glisie 27.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam ponownie, Wciąż liczę na rekomendacje fachowca od zabudowy poddasza i generalnie g-k. Ten z ktorym sie umówiłem nie odbiera telefonu - powiedzialbym, że dziwne gdyby nie to że buduję i już z kilkoma fachowcami miałem do czynienienia Dodam jeszcze że mam do sprzedania porotherm 30 cm po cenach promocyjnych:) Zostalo mi dość sporo - kilka palet. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 28.08.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam Po roku budowania (początek budowy maj 2007) mieszkamy już w domku.Na razie jest OK - tylko jak zwykle czekam na podłączenie gazu (znajomy czekał całą zimę i dopiero mu na wiosnę podłączyli).Mogę teraz aktywniej pisać tutaj. Pozdrawiam wszystkich Ps ... i aby was wykończeniówka nie wykończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 28.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Po dociepleniu budynku zostało mi 19 paczek styropianu firmy Rigips EUROSTYR 15. EPS 70 - 040 FASADA.Chętnie odsprzedam, może komuś brakło. Paczki nowe zafoliowane trzymane pod zadaszeniem wewnątrz budynku. Grubość płyty 15cm z frezem. Powierzchnia płyt w paczce 2m2. Objętość paczki 0,3m3. Czyli w sumie 5,7m3 Cena 450zł Odbiór osobisty z Bożej Woli - Nowy Dwór Mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 29.08.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mam do sprzedania stempleok. 260 stempli dł. 3 m - cena 4,50zł /szt.ok. 40 stempli dł. 2,5m - cena 4 zł/sztstemple mają miesiąc więc są świeże deski i blaty 400 zł/m3Może się komuś przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 31.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Sprzedam barak budowlany, odbiór HDSem z Marek. Stan baraku średni - przeżył juz parę budów, ale u mnie dzielnie sprawował sie prawie dwa lata i ekipy go zamieszkiwały. Cena 1500zł Piotr 608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts