Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Podobno są dwie Jabłonny - ta nasza, która odmienia się - w Jabłonnie i jakaś w górach (chyba Bieszczadach), która odmienia się - w Jabłonnej. Tak mnie uczyli w podstawówce, ale to strasznie dawno było.... Problem z tą odmianą najlepiej "słychać" u użytkowników CB. " Mobile, jak dróżka z Nowego Dworu do Jabłonnej?" - tak jest w 90 przypadkach na 100 :D

Pozdrawiam i rodowitych i napływowców - rodowita sąsiadka Jabłonny.

Ale debata...

Ja chcę tylko działkę sprzedać w Jabłonnej (Jabłonnie).

Ponawiam ogłoszenie.

Pozdrawiam.

A tak przy okazji jak odmienić np: gmina WIĄZOWNA???

Mam działkę w ......

Przyjmij do wiadomości: JabłonnIE

A tak idąc dalej - skoro mieszkanka Krakowa to Krakowianka, to jak nazwać mieszkankę Wołowna? :-)

A z tym to się nie zgodzę - wolna wola, żeby mówić np. w Krakowiu, albo w Poznanie?

Zależy jaka szkoła wymowy a jest ich wiele np: warszawska , poznańska, wrocławska....

Do sprzedania działka położona w Jabłonnej przy ulicy Dworkowej.Spokojna okolica, niska zabudowa, las, policja, apteka, poczta, autobus/PKS, szkoła, przedszkole, żłobek, centrum handlowe, basen, pole golfowe

Powierzchnia

całkowita: 900 m. kw.

Pozostałe informacje

droga dojazdowa: utwardzona

Media

gaz, elektryczność, siła

Opis

Teren wart obejrzenia. Działka położona w bardzo atrakcyjnej części jabłonnej, posiada plan zagospodarowania przestrzennego terenu, oddalona od obwodnicy o około 500m. Do działki możliwe jest podłączenie instalacji gazowej koszt około 8000 pln na dzień dzisiejszy. Wykonanie instalacji odprowadzającej ścieki do kanalizacji miejskiej w gestii Gminy Jabłonna, wynikające z założeń planu zagospodarowania przestrzennego terenu.

Telefon kontaktowy 698675505

pozdrawiam.

Cześć,

czy moglibyście mnie poratować namiarami na ekipy robiące wylewki, uwzględniając takie, które robią również wylewki na balkonach (z tego co zauważyłem to nie wszystkie ekipy chcą się bawić w wylewanie balkonów :-? ).

Będę wdzięczny również za podanie informacji o stawkach jakie biorą za metr 2. :)

Dzięki,

Radzik

Cześć,

czy moglibyście mnie poratować namiarami na ekipy robiące wylewki, uwzględniając takie, które robią również wylewki na balkonach (z tego co zauważyłem to nie wszystkie ekipy chcą się bawić w wylewanie balkonów :-? ).

Będę wdzięczny również za podanie informacji o stawkach jakie biorą za metr 2. :)

Dzięki,

Radzik

U mnie zrobili wylewki tam gdzie chciałem :-)

Taras, balkon, nawet schodki do garażu wylali.

607-938-231

U mnie zrobili wylewki tam gdzie chciałem :-)

Taras, balkon, nawet schodki do garażu wylali.

607-938-231

A czy wykonywali oni również izolację na balknach? :)

A i jeszcze jedno pytanie jeśli można...Jaki był koszt wylewki za metr?:)

wyłozyli balkon styropianem i folią, to oczywiste.

Cena - nie pamiętam dokładnie - koło 15