carpedijem 01.12.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pytanie trochę z innej beczki, bardziej do tych, którzy już parę chwil mieszkają. Czy Wam po jakimś czasie też przestały przychodzić listy. I jakimś magicznym trafem tylko te polecone przychodzą. Zastanawiam się czy zacząć od rabanu u naczelnika poczty czy od łapówki dla listonosza. Chociaż to drugie to zamknięte koło (dodam że nie przynosi mi emerytury). Podzielcie się opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 01.12.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pytanie trochę z innej beczki, bardziej do tych, którzy już parę chwil mieszkają. Czy Wam po jakimś czasie też przestały przychodzić listy. I jakimś magicznym trafem tylko te polecone przychodzą. Zastanawiam się czy zacząć od rabanu u naczelnika poczty czy od łapówki dla listonosza. Chociaż to drugie to zamknięte koło (dodam że nie przynosi mi emerytury). Podzielcie się opiniami. Robiłem ostatnio aferę na poczcie w Jabłonnie. Na 5 stanowisk mieli 2 listonoszy, z czego jednego pogryzł pies. Sądzę, że poczta ma poważne kłopoty i dlatego właśnie masz problemy z pocztą. Ale warto sprawdzić na poczcie, bo to różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 02.12.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Poszukujemy godnego polecenia parkieciarza oraz "schodziarza". Nasz majster niestety okazał się nieodpowiedzialny i w brzydki sposób wystawił nas do wiatru. Dzięki niemu nie wprowadzimy się na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 04.12.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam, Mam pytanie, gdzie w naszej okolicy w SOBOTĘ mozna kupić słupki do ogrodzenia z siatki? Polećcie jakieś miejsce ...Dzis jade do OBI, ale nie wiem, czy tam dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 04.12.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam, Mam pytanie, gdzie w naszej okolicy w SOBOTĘ mozna kupić słupki do ogrodzenia z siatki? Polećcie jakieś miejsce ...Dzis jade do OBI, ale nie wiem, czy tam dostanę JANBUD, Olszewnica Stara, ul. Warszawska 265/3, tel 22 7935162, 601207837 Specjalizują sie w metalu, przytna na miejscu do pożądanej długości i z tego co pamiętam to kupowałam u nicxh w sobotę. Ale lepiej zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 04.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 I ja polecam JANBUD, w sobotę są czynni tylko jakoś tak chyba do 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 04.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ale jestescie fajni, dziękuję Wam za namiary na JANBUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 04.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 carpedijem a propos poczty... do tej pory poczta dochodziła do nas hurtowo, potrafiła być dostarczana raz na 3 tygodnie. Poza tym często była wrzucana gdziekolwiek, tzn. na przykład do jednego z sąsiadów wszystkie listy z ulicy. Raz przeżyłam szok, jak schyliłam się po leżący papier przy posesji "w ciągłej budowie" a tym papierem okazał się list polecony z banku! Wiem, że ludzie robili raban, może poskutkowało - nie chcę zapeszyc ale ostatnio poczta pojawia się regularnie. Z drugiej strony patrząc... nie dziwi mnie brak listonoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 04.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Z drugiej strony patrząc... nie dziwi mnie brak listonoszy Choć z Jabłonną jestem związany od ponad 10 lat.... .... przestaje się dziwić czemukolwiek w tej Gminie... niestety... t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 05.12.2008 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 carpedijem a propos poczty... do tej pory poczta dochodziła do nas hurtowo, potrafiła być dostarczana raz na 3 tygodnie. Poza tym często była wrzucana gdziekolwiek, tzn. na przykład do jednego z sąsiadów wszystkie listy z ulicy. Raz przeżyłam szok, jak schyliłam się po leżący papier przy posesji "w ciągłej budowie" a tym papierem okazał się list polecony z banku! Wiem, że ludzie robili raban, może poskutkowało - nie chcę zapeszyc ale ostatnio poczta pojawia się regularnie. Z drugiej strony patrząc... nie dziwi mnie brak listonoszy a "pod którą" pocztą jesteś? bo u mnie po dwóch seriach telefonów (z listonoszem włącznie) właśnie dostałam caaaaaały pakiecik listów, nawet takich sprzed miesiąca. tylko ciekawam jak długo potrwa taka radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 05.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Chotomów ma tylko jedną pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 05.12.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 trochę nagormadziło mi się gruzu i takich róznychstąd pytankojak radzicie sobie ze śmieciami z budowymoże:ktoś ma namiary na firmę ktora odbiera śmieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 05.12.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 konrado ja sobie poradziłam zamawiając kontenerek na gruz. W firmie, z którą mam umowę na śmieci (SITA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 06.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 konrado, ja, zamawiałam kontener u faceta, ktory na terenie naszych okolic odebiera śmieci. Polecam 602890332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 06.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam.wiosną 2009 rozpoczynam budowę w Łajskach koło Legionowa i mam pytanie odnośnie hurtowni/składów budowlanych.gdzie kupować materiały do budowy-nie jestem miejscowa, nie znam za bardzo hurtowni- wyjątkiem tych, które mijam na głównej drodze.. proszę o radę- gdzie w okolicy są uczciwe hurtownie, atrakcyjne cenowo, odbrze zaopatrzone.. i czy w razie czego można kupowac teraz i magazynować do wiosny-czyli żeby byli przyjaźni dla klienta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetaxy 08.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Moi drodzy,czy ktoś z Was korzysta/ł z usług architekta wnętrz i mógłby polecić mi osobę, która mogłaby zaprojektować mój domek (Skierdy, okolice Jabłonny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 09.12.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Moi drodzy, czy ktoś z Was korzysta/ł z usług architekta wnętrz i mógłby polecić mi osobę, która mogłaby zaprojektować mój domek (Skierdy, okolice Jabłonny) ? Poszło na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 09.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dziobi, jezeli znasz architekta wnetrz, ktoego mogłbys polecic, to podeślij również do mnie na prv, z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 11.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Czesc, Chcialbym zmienic deklarowany w pozwoleniu na budowe sposob ogrzewania budunku (chodzi mi o rezygnacje z gazu plynnego). Przechodziliscie moze taka procedure? Co trzeba zrobic? Z gory dzieki za informacje Pzdr Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dhany19 30.12.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pilnie kupie 40-50 stempli. Długość 2.5-3 metry. Proszę o kontakt na priv. Kupię również DESKI po budowie Pozdrawiam Daniel606972922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts