gawel 22.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam serdecznie! Mam prośbę w imieniu koleżanki z pracy zamieszkującej w Legionowie o namiar na niedroga ziemię do podsypania działki. Z góry dziękuje za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicce1 24.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 podaję namiary Adam Grzywiński 602392337pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dziękuję Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 29.03.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 podaję namiary Adam Grzywiński 602392337 pozdrawiam A czy mogę podpytać o cenę tej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 29.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 My też chętnie byśmy się dowiedzieli o cenę tej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 30.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam wszystkich budujących w Chotomowie! Ja również zamierzam postawic domek w tych pięknych okolicach. Na razie jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę, ale już zaczynamy rozglądac sie za materiałami. Mam nadzieje, że ruszymy w okolicach lipca. Na razie intensywnie poszukujemy baraku dla naszej ekipy. Może ktoś ma na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozg 30.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam, my mamy barak do odsprzedania... niby zadna rewelacja, ale u nas sie sprawdzil. jezeli sprawa aktualna - pisz na priv - podesle zdjecia. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicce1 31.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 w zeszłym roku u Adama płaciłam jakieś 300 czy 350 za wywrotkę fajnej ziemi i chyba 500 za ziemie pod trawnika przypomniało mi sie podlewanie ogrodowe - Mariusz 692-146-825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 05.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam,Może ktoś polecic solidnego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abrahamik 06.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś orientuje sie ile kosztuje zbiornik 10 m3 plus zamonotwanie na szambo?Jesli ktoś ostatnio miał cos w tym temacie do czynienia to poprosze o info.Niestety przydomowa oczyszczalnie nie moge zalozyc. Miejsce instalacji - Jablonna Z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 06.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a co chcesz montować na to szambo? w necie jest pełno stron firm spod Radomia gdzie są od razu cenniki ja brałem z firmy Jesbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozg 06.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Sasiedzi -poratujcie namiarami na sprawdzone ekipy od tynkow cem-wap i wylewek.... Nasza dogadana ekipa tynkarska - zaoferowala ceny oderwane zupelnie od cen rynkowych.... a my nie bardzo chcemy placic o 1/3 wiecej. Znacie jakis fachowcow ktorzy moga miec niedlugo wolne terminy ? Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abrahamik 07.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam Tak, chciałbym zainstalować sobie szambo. Oczyszczalnia nie wchodzi w grę bo za blisko jest ujęcie sąsiada .Prosze o podanie namiarów na sprawdzone firmy.Wiem ze z Radomia jest mnostwo firm ale są i takie nierzetelne które robią zbiorniki zamiast z betonu B25 wibrowanego to B15 bez wibrowania. Nie przyjmuą reklamacji i po pewnym czasie użytkowania jest problem- czyt., wielkie bagno na trawniku:)Moze ktos z forum tez chce zainstalować szambo. ?Za jednym razem przewożą po dwa , nawet trzy szamba więc będzie taniej. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 09.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 abrahamik w Kałuszynie nie daleko skrzyżowania do Olszewnicy, jest wytwórnia elementów betonowych. Wiem, że wykonują też zbiorniki szczelne na szambo. Nie znam niestety namiarów ale jeśli chcesz mogę podjechać i sprawdzić Ja mam natomiast pytanko z innej beczki Gdzie można zakupić gotową huśtawkę dla urwisów? Ewentualnie, gdzie mógłbym dostać bale drewniane do zbudowania takiej samemu? Rozpracowywał ktoś może ten temat? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abrahamik 13.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam Czy ktos ma namiary na sprawdzona ekipe wykonujaca tynki cementowe-wapniowe . Interesują mnie tynki wapniowe-cementowe pod malowanie.Na koniec warstwa gipsu albo kwarc. PozdrawiamAbraham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_p 24.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam, Niestety mój kierownik budowy postanowił sobie zrezygnować, a pierwsza ekipa (od płyty fundamentowej) wchodzi już za półtora tygodnia... W związku z tym ma prośbę do WAS - moglibyście mi polecić jakiegoś rozsądnego kierownika, który doradzi i będzie naprawdę patrzył na ręce wykonawcom? Pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 26.04.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja miałam kierownika z Chotomowa- drogi jest- nie powiem..nawet mocno.. ale..- konsultacje przez telefon/mail.. czasem zdarzały 2 wizyty dziennie na budowie i ratowanie "pupek" ekipy jak odwalili jakąs większa kichę, namiarami na ewentualne ekipy i wykonawców sypie jak z rękawa- uznalismy z męzem, że był wart swojej ceny. zapewne są tańsi- na bank.. ale był dokładny i wymagający, więc bylismy spokojni o efekty budowy:) zdarzyło się, że nie mógł byc na budowie- to kazał wykonawcy zrobic zdjęcia etapu na dowód, że zrobiono tak, jak polecił.. ogólnie nasz majster miał kierownika dosyć ale z przecieków wiem, że kolejna budowa majstra- wzorowy porządek i musztra-podszkolił sie u nas w razie czego moge dac namiar na priv.. zawsze możesz pogadać i wybadac teren czy warto, no i czy cena nie będzie zaporowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 26.04.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 p.s.1. poszukuje też namiarów na hydraulika w okolicy- żeby cena nie zwaliła na kolana..ale solidnego (wiem..wiem.. nie można mieć wszytskiego.. ale może ktoś zna..?)2. mam też do sprzedania stemple, używane raz-na naszej budowie. 2.72-2.82, troche też 3-3.1 (te były pod balkonami) lokalizacja- Łajski k/Legionowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChotoFan 27.04.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 co do hydraulików, to mogę polecić:wymienionego już wcześniej P. Staszka (501 123 910) i P. Bogdana (509 564 549) a jak chcecie bić studnię, to tylko u P. Krzysia (604 988 401) - super gość ! jakby ktoś miał polecenia/doświadczenia z glebogryzarką (wypożyczenie) to polecam się pamięci..Pozdrowienia Sądziedzi !CH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dhany19 29.04.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Polecam wykonawców do stanu surowego , wielokrotnie polecaną na forum ekipę p. Mirka Gencel 502711910 . Naprawdę solidni i godni zaufania. Polecam także elektryka Piotra 602835207 i hydraulika Stanisława 501123910. To jedyni fachowcy z całego przedsięwzięcia których z czystym sumieniem polecam na forum.Nie polecam ludzi od wylewek Adam 664789891 i Basia 511625098 - mimo wielu dobrych opinii okazali się nieuczciwi.Od momentu gdy okazało się że wylewka w garażu nie ma skosu po prostu wszelkimi sposobami próbują uniknąć konsekwencji. W kolejnych postach napiszę o dekarzach - sprawa jeszcze nie zakończona , też są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts