abrahamik 04.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam Skończyłem elektrykę, hydraulikę i tynki Wewnętrzne. Elektryka - Pan Marek - 513576219 ( wszystko w pesz lach, ma super sprzęt na przykład bruzdownica do kładzenia w porothermie pe szli. Podczas prac oraz po zakończeniu - porządek na placu budowy)Hydraulika - Pan Grzegorz - 605661540 - (wszystkie materiały, które zostały wykorzystane do wykonania hydrauliki załatwione przez wykonawcę w super cenach, porządek podczas i po zakończeniu prac)Tynki Wewnętrzne - 605370515 ( super ekipa, miło było popatrzeć, jaką mają organizacje pracy, tynki równo położone i porządek po sobie pozostawiony). W przyszłym miesiącu będą w muratorze, jako ekipa godna polecenia i stosująca nowoczesne rozwiązaniacen nie podaje, bo są ustalane indywidualnie. Dla mnie powyżsi fachowcy to naprawdę godni polecenia Specjaliści, którzy znają się na swoje pracy jak mało, kto. Proszę o namiary na Panow do wylewki. Mixokrtem. (Jabłonna) (wymagania laserowe pomiary, zaciąganie pasami, wylewki na wysokość odpowiednią do późniejszej warstwy ostatecznej (terakota, parkiet), porzadek w trakcie oraz po zakończeniu prac PozdrawiamAdam Bziuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 10.05.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam,Mam do sprzedania beczkę 1000 litrów.tzn wielki sześcian koloru białego o pojemności 1000 litrów - na wodę deszczówkę, do wkopania, itp...Kupiony aby zbierać wodę z rynny ale plany się zmieniły... W Jabłonjie, Legionowie, Chotomowie i okolicach - moge przywieźć.Cena: 100 plnDo obejrzenia w Jabłonnie - okolice cmentarza. Pozdrawiam Grupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.05.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Już wyczyściłem skrzynkę - można pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 18.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześć, czy możecie zarekomendować projektanta z uprawnieniami w zakresie instalacji gazowych, któremu moznaby zlecić wykonanie dokumentacji projektowej podziemnego odcinka instalacji gazowej na mojej posesji (od domu do ogrodzenia), ew powierzyć mu też inne czynności np.: związane z uzyskaniem pozwolenia na wybudowanie tej instalacji na posesji? Mam też pytanie do osób, które gaz juz "u siebie mają", czy załatwienie mapy do celów projektowych na takie potrzeby leży juz w gestii projektanta, czy mojej. Buduję w Chotomowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m2rcin 24.05.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A ja mam pytanie, gdzie w okolicach Chotomowa można najtaniej kupić siatkę ocynkowaną?Potrzebuję 90 mb (180m2).2,80 mm 60x60 1,5m lub podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starykot 26.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Jeśli chodzi o kierownika budowy to ja mogę polecić Pana Jerzego Kordowskiego. jest z Wieliszewa ale myśle, że i chotomów "obsłuży". Ja jestem zadowolony, jest niedrogi, i w waznych dla budowy etapach pojawia się na budowie regularnie. Na wszystkie pyania odpowiada przez telefon, doradzi, podpowie, a i kontakty ma jak potrzeba na szybko piach, ziemie czy koparkę. Nie jednokrotnie nawet zakładał za mnie pieniądze żeby zapłacic za piach czy żwir. Namiary na PW. Dodatkowo jesli ktos się buduje w legionowie, Łajskach, chotomowie czy ogólnie w okolicach to zostało mi 60 sztuk bloczka H+H 24cm i chetnie odsprzedam w promocyjnej cenie. Jak nie daleko to moge przewieźć za zimne piwko .... ale załadunek i rozładunek we włąsnym zakresie. Mam tez do odsprzedania stemple budowlane sosnowe po mojej budowie. około 200 sztuk długich na 2,9 metra i około 70 sztuk długich na 2,6 metra (z garażu). Powiedzmy 3,5 zł za sztukę dłuższe i 3,2 zł za sztukę krótsze. W razie czego, jak niedaleko to tez moge podwieźć za drugie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 06.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 My również możemy polecić Pana Kordowskiego jako kierownika budowy my budujemy w Wieliszewie i zagląda praktycznie codziennie na budowę. Mój kolega który buduje koło Nowego Dworu też go zatrudnił i jest zadowolony Jerzy Kordowski Kierownik Budowy tel. 501252524 Możecie powołać się na Pawła Biegalewskiego z Wieliszewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz1968 12.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Cześć, czy możecie zarekomendować projektanta z uprawnieniami w zakresie instalacji gazowych, któremu moznaby zlecić wykonanie dokumentacji projektowej podziemnego odcinka instalacji gazowej na mojej posesji (od domu do ogrodzenia), ew powierzyć mu też inne czynności np.: związane z uzyskaniem pozwolenia na wybudowanie tej instalacji na posesji? Mam też pytanie do osób, które gaz juz "u siebie mają", czy załatwienie mapy do celów projektowych na takie potrzeby leży juz w gestii projektanta, czy mojej. Buduję w Chotomowie. Polecam Pana Piotra dane przesyłam na pr.Co do map to jest Twoje zadanie,ale zawsze możesz spytać projektanta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 13.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 witam. mogę prosic o podpowiedz w sprawie firmy podstawiającej kontener na wszelkie smieci budowlane.. do wyrzucenia mam troche gruzu i resztki styro.. prosze o namiary na firmy- sensowne cenowo, które "obsługują" okolice Legionowa.. dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 18.06.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Mamy do sprzedania około 150 sztuk ( trzeba będzie dokładnie policzyć podczas zakupu było 200 ale część zostało pociętych) ładnych stępli standardowa długość ze składów budowlanych. Cena 3 zł za sztukę . Odbiór własny z Wieliszewa . tel. 505-061-816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homer76 22.06.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam wszystkich, Zaczynam budowę w Legionowie i mam pytanie o ekipę do projektu i montażu wentylacji mechanicznej. Może ktoś z Państwa wykonywał taką instalację w domu i może podzielić się uwagami na temat ekipy. Pozdrawiamhomer76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 09.07.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Po ekipie p. Jacka (polecanego na forum) zostało mi trochę kostki granitowej strzegomskiej (nowej) w workach: 4/6 ok. 1,5 tony, 6/8 i 8/10 ok. 1,5 tony. Cena - 300 zł. za tonę. Odbiór w Legionowie.nr tel.: 501-846-763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alex99 12.07.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam Mam do sprzedania za symboliczną kwotę 300 PLN domek-barak dla pracowników. Do obejrzenia w Jablonnie. (Domek jest mi już niepotrzebny - budowa juz się kończy i nie jest wykorzystywany)Do sprzedania mam również stół bilardowy ATIKA modern LUX... Dodatkowo profesjonalna lampa nad stołem, szafeczka na kije billardowe, kijje billardowe, drewniana przykrywka na stól . Uzywany w bardzo dobrym stanie (cena nowego z osprzetem 11 tys PLN). U mnie 3 tys PLN. Stól jest złożony , łatwy do przewiezenia BUSEM. Wszelkie info o stole... http://www.allegro.pl/item1038930730_atika_bilard_stol_bilardowy_modern_lux.htmltel 0601131561 PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 17.07.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 WitamCzy moglibyście podać namiary na kogoś, kto zrobi instalację gazową na terenie posesji. Projekt i pozwolenie ze starostwa już mam.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozg 19.07.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Czesc, poratucie sasiedzi gdzie zalatwic projekt i pozwolenie instalacji gazowej ? potrzebna do tego mapka do celow projektowych (ta do pozwolenia na budowe moze byc ?)ktop taka instalacje moze zaprojektowac i wykonac ?a jak do tego ma sie fakt, ze w pozowleniu na budowe mam ekogroszek, a teraz chcialbym zmienic na gaz ? a poza tym - znacie kogos kto moglby mi porzadnie zrobic balkony ? - uszczelnienie, ocieplenie, wylewka, obrobki blacharskie ?pozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 19.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jeśli chodzi o kierownika budowy to ja mogę polecić Pana Jerzego Kordowskiego. jest z Wieliszewa ale myśle, że i chotomów "obsłuży". Ja jestem zadowolony, jest niedrogi, i w waznych dla budowy etapach pojawia się na budowie regularnie. Na wszystkie pyania odpowiada przez telefon, doradzi, podpowie, a i kontakty ma jak potrzeba na szybko piach, ziemie czy koparkę. Nie jednokrotnie nawet zakładał za mnie pieniądze żeby zapłacic za piach czy żwir. Namiary na PW. Dodatkowo jesli ktos się buduje w legionowie, Łajskach, chotomowie czy ogólnie w okolicach to zostało mi 60 sztuk bloczka H+H 24cm i chetnie odsprzedam w promocyjnej cenie. Jak nie daleko to moge przewieźć za zimne piwko .... ale załadunek i rozładunek we włąsnym zakresie. Mam tez do odsprzedania stemple budowlane sosnowe po mojej budowie. około 200 sztuk długich na 2,9 metra i około 70 sztuk długich na 2,6 metra (z garażu). Powiedzmy 3,5 zł za sztukę dłuższe i 3,2 zł za sztukę krótsze. W razie czego, jak niedaleko to tez moge podwieźć za drugie piwo Byłbym zainteresowany stemplami ale niestety nie wszystkimi. Mam już parę swoich sztuk i potrzebowałbym około 50 długich. Czy jest to możliwe czy chciałbyś sprzedac od razu całośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonus 21.07.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Byłbym zainteresowany stemplami ale niestety nie wszystkimi. Mam już parę swoich sztuk i potrzebowałbym około 50 długich. Czy jest to możliwe czy chciałbyś sprzedac od razu całośc? Witam, Ja się mogę dołączyć do tych stempli, tylko potrzebuję ich pilnie (dziś lub jutro), więc jeśli to możliwe i aktualne to podwójne piwo oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 22.07.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, Ja się mogę dołączyć do tych stempli, tylko potrzebuję ich pilnie (dziś lub jutro), więc jeśli to możliwe i aktualne to podwójne piwo oczywiście To jest nas dwóch. Mnie też zależy na czasie ale starykot się nie odzywa. Jak by co to proszę o kontakt na numer 668-846-876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz1968 23.07.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Odkupię 150 szt. stempli o długości 2,7 m.Tel. 502 84 92 78. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velvet 26.07.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, Może ktoś mnie poratuje. Poszukuję namiarów na solidnego Pana koparkowego? Chodzi o wykopanie dołu pod zbiornik na szambo. A swoją drogą, ile to może kosztować? Niestety polecany wcześniej pan Ułanowicz jest bardzo zajęty. Pozdrawiam, velvet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts