Nusia 19.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Mik99 dziękuję za odpowiedz , ale niestety korzystam z internetu tylko w pracy, tak więc z braku informacji przed wyjściem nie dotarłam w sobotę do Ciebie. Dziękuję jednak za zaproszenie. Postaram się być w przyszły weekend o ile będziesz na budowie. Może i pogoda będzie lepsza .Pozdrawiam Nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.04.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 W końcu zamówiłem dreno na więzbę w stanisławowie. Mają drewno z tartaku w Augustowie. Skład budowlany jest na miejscu więc zdecydowałem się na nich. Sorry za zamieszanie z telefonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 19.04.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 witam po przerwie.Niestety ogrom obowiązków w pracy sprawia, że nie mam czasu na pogawedki przez internet, a t6ylko w pracy mam do niego dostęp. Okres bardzo gorący i w pracy i na budowie.Ale wszytsko idzie zgodnie z planem.Właśnie konczą wieźbę i odeskowanie z papą.Wylany jest też chudziak i zrobiona kanalizacja wewnątrz i na zewnątrz budynku, łącznie z podłączeniem do sieci. Tak więc siusiu można już robić.Wczoraj zaczął walczyc elektryk, jutro ma skończyć. Potem od razu murarze przystepują do tynków. Zdecydowałem sie na tradycyjne a potem zaciąganie gipsem. Nie mam przekonania do gipsu.Zaraz po tynakach wpada hydraulik i konczy swoje dzieło.W tym tygodniu zdecyduje się na okna i dach. Ekipe od dachu zamówię na początek maja, okna też.Potem przerwa technologiczna na wyschnięcie tynków, potem kg i ocieplenie stropu i gładzie. Jest ok.Czekam na kredycik w Multibanku w CHF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.04.2004 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Rogi brawo, aż miło poczytać!. Kiedy pan Kulas kończy u Ciebie? Nusia jeszcze nie wiem, ale raczej sobota, by w grę wchodziła. Jak coś pilnego to kontakt przez forum i tel. Jackus zatem dziś u mnie na kawie o 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 19.04.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 jeszcze z 2-3 tygodnie.Potem wpadnie po miesiącu jak mi podłogi i tynki wyschną aby gładź i sufit zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 20.04.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Alice moi murarze się podobno pojawili na działce po paru dniach wagarów Nie wiem co z nimi zrobić. Najchętniej bym ich wypiep.....ale muszę znależc inną ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 20.04.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Piotrek.Dzisiaj zaczęłam się rozglądać za innymi firmami i jest ciężko coś znaleźć.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.04.2004 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Wczoraj na działce razem z zaprzyjaźnionym geodetą, wytyczyliśmy budynki. Niedługo myslę budowa zacznie się na dobre... http://foto.onet.pl/upload/21/46/_257766_n.jpg Alice, Peterka jakbym mógł wam pomóc tą wiadomością: to mam dostęp do dobrych ludzi...cena to kwestia negocjacji, ale umiarkowanie. http://foto.onet.pl/upload/34/33/_257764_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 21.04.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dzieki mik będę miał to na uwadze. Wczoraj po bardzo ostrej rozmowie zaczeli pracować mówią że wszystko będzie na czas. A jak to dalej będzie to zobaczymy. Mam nadzieję, że jakoś się z nimi przemęczę Jakość prac jest ok. Tylko bardzo wolno Dzisiaj chyba podjade porozmawiać o blachodachówce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.04.2004 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Elo Grupa! http://businessman.onet.pl/_i/0803/112.jpgJak wasze budowy się mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 22.04.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Moja budowa powoli się toczy. W przyszłym tygodniu bedą zalewane stropy Czy znacie cenu robocizny za metr blachodachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 22.04.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Piotr! Ceny od 18 do 30 m2.Mogą być i wyższe.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 22.04.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Allo Mique99. U mnie susi się chudziak na glebie. Od piątkowego poranka wystartują mury , chyba że aura... Lepiej napisz co na Dębowej!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 22.04.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Alice 1 metr za położenie blachodachówki to za drogo. Ja mam teraz 9zł za m2. i się zastanawiam czy to nie zadrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 22.04.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 To jest położenie z obróbką, czyli rynny mniej więcej drugie tyle co położenie blachodachówki. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.04.2004 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Moja budowa powoli się toczy. W przyszłym tygodniu bedą zalewane stropy Czy znacie cenu robocizny za metr blachodachówki? 8 do 12 max za metr +obróbki, ale nie więcej niż 20 za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Kochani szukam ekipy budowalnej - dobrej, w miarę taniej, sprawdzonej i polecanej do remontu domu (wyburzenie ścian, postawienie nowych, naprawienie więźby). Robota byłaby w Ząbkach. A i jeszcze jedno - może być potrzebny na ich prace rachunek. pozdrawiam serdecznie Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.04.2004 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Kochani szukam ekipy budowalnej - dobrej, w miarę taniej, sprawdzonej i polecanej do remontu domu (wyburzenie ścian, postawienie nowych, naprawienie więźby). Robota byłaby w Ząbkach. A i jeszcze jedno - może być potrzebny na ich prace rachunek. pozdrawiam serdecznie Maluszek wysłałem Ci na prv. Napisz jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.04.2004 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Wczoraj zapłaciłem za większość materiałów potrzebnych do stanu surowego otwartego, które zamawiałem jeszcze w zimie, oprócz drewna, bloczków betonowych do fundamentów i oczywiście już Vatowanych 22% (na te mam czas). Jak widzicie u mnie sprawy z różnych powodów zaczynają się później niż u WAS, ale wszystko pod kontrolą P.S. Szkoda, że pogoda dziś spacerom nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 25.04.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Peterka jak możesz to podeślij namiar na ten skład budowlany w Stanisławowie. pzdr dla wszech Grupowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts