UKF 20.12.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 gregor2, czy z uwzględnieniem robocizny też dwuwarstwowa wyjdzie Ci taniej?Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 20.12.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 gregor2, czy z uwzględnieniem robocizny też dwuwarstwowa wyjdzie Ci taniej? Maria tak, bo styropian sam będę kleił. walczę o cenę 5,15 brutto za gr. 24. przyznam ze sie opierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 gregor2, jak rozumiem, projekt masz jeszcze przed adaptacją, skoro swobodnie zmieniasz materiał na ściany? I jeszcze jedno - pilnuj, żeby ci dobrze w dwuwarstwowej wyliczono punkt rosy. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 20.12.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 gregor2, jak rozumiem, projekt masz jeszcze przed adaptacją, skoro swobodnie zmieniasz materiał na ściany? I jeszcze jedno - pilnuj, żeby ci dobrze w dwuwarstwowej wyliczono punkt rosy. Pozdrawiam, Maciek sam w projekcie wpisałem w opisie "albo jednowarstwowa gr. 42 albo dwuwarstwowa 24 + 12 styro". dach koloru zielonego, czerwonego, brązowego albo granatowego często urzywałem albo, lub. zabezpieczałem sie na przyszłość jakby ktoś sie czepiał. jak będziesz chciał stropowy do dam ci namiary na cenę 3,4 brutto. no chyba ze taniej znalazłeś. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.12.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 jak będziesz chciał stropowy do dam ci namiary na cenę 3,4 brutto. Dzięki, zgłoszę się Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 21.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Maćku, a czy już wybrałeś dostawcę materiału? Jeśli chcesz, to mogę Ci polecić fajną hurtownię. My wynegocjowalismy dobre ceny, korzystne terminy płatności. Dowozili szybko nawet niewielkie ilości materiału, zabierali co zostało. No i robili rzetelne wyceny, np. przy dachu wyliczali nie tylko podstawową dachówkę (podobno niektórzy tak robią) ale również dachówki "brzegowe" (kurczę, nie wiem jak to się fachowo nazywa), gąsiory itp.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.12.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Maćku, a czy już wybrałeś dostawcę materiału? Jeśli chcesz, to mogę Ci polecić fajną hurtownię. My wynegocjowalismy dobre ceny, korzystne terminy płatności. Dowozili szybko nawet niewielkie ilości materiału, zabierali co zostało. No i robili rzetelne wyceny, np. przy dachu wyliczali nie tylko podstawową dachówkę (podobno niektórzy tak robią) ale również dachówki "brzegowe" (kurczę, nie wiem jak to się fachowo nazywa), gąsiory itp. Maria Czy ja też mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 22.12.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Mario, na razie, jak wiesz, zajmowaliśmy się innymi zakupami. Tydzień między Świętami a Sylwestrem chcemy w całości poświęcić branży budowlanej, więc podpowiedzi doświadczonych inwestorów serdecznie witamy Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.12.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 maxymov, oczywiście że też możesz dostać. Zaraz wyślę na priv.Wam, Maćku, również.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.12.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Kochani Grupowicze!!!Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Wasze święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku.Maria i Maciej http://www.wigilia.pl/cards/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.12.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim, aby światło Gwiazdy Betlejemskiej opromieniało Wasze drogi do własnego miejsca na ziemi. Aby Miłość , która schodzi z nieba w ten dzień zamieszkała w Waszych domach tych budowanych i tych wybudowanych. I jeszcze niesłabnącej Nadziei , Szczęścia i Radości.WESOŁYCH ŚWIĄT Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 23.12.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 gregor2 & Ślimak Maciek Czytam, że rozglądacie się za materiałem na strop. W tym roku w czerwcu kupowałem pustaki i belki stropowe (Teriva I Bis) w Zagościńcu koło Wołomina. Sprawdzałem ofertę wszystkich producentów w okolicy Legionowa i twierdzę, że rzeczonym Zagościńcu było najtaniej - no i VAT Telefonu nie pamiętam ale można ustalić przez biuro numerów Zagościniec; ul. Tramwajowa 13a ( swoją drogą skąd taka nazwa ulicy na wsi?!?) Miłych negocjacji Panowie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 23.12.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 dzięki jackus, spróbuję dziś zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 23.12.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Jackus - dzięki!!! A do wszystkich - Piękne życzenia napisały już dziewczyny wyżej, więc ja tylko od siebie i moich pań - WESOŁYCH ŚWIĄT!!! I niech Wam w Nowym Roku wszystko udaje się, rośnie i wiąże jeszcze lepiej, niż dotychczas. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.12.2004 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne i sam życzę tą drogą WAM wszelkiej pomyślonści w nowym 2005 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.01.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Cegła pełna: 650 szt. chetnie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 04.01.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam w Nowym Roku. Poszukuje w dobrej cenie kleju do parkietu Uzin K73. Może macie namiary na tanią hurtownię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 My kupowaliśmy klej Uzin MK 92S w firmie Kago, na Modlińskiej przy Forcie Piontek (jadąc od W-wy taki niski pawilon po prawej, tuż przed Fortem). Firma ta miała najniższe ceny spośród tych, których "obdzwoniliśmy". Kago mieści się też na Bartyckiej, ale nie pamiętam numeru. Mąż wytargował jakiś rabat (zakup na 110 m2), tylko niestety nie można płacić kartą...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 04.01.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 dzięki muszę tam pojechać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 04.01.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Słuchajcie potrzebuję namiarów na dobrą ekipę od tynków wew. i posadzek. Poratujcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts