Renatka 04.01.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 To się doczekałam ! Został właśnie wyłożony projekt Planu Zagospodarowania Przestrzennego dla części Chotomowa i Dąbrowy Chotomowskiej. Ma się odbyć publiczna debata nad tym projektem 7.01.2005 o godz. 18.00 w Centrum Kultury i Sportu na Strażackiej 8. Piszę o tym , bo pomyślałam sobie,że może ktoś chciałby zobaczyć np. projekty nowych dróg , albo projekt kanalizacji , albo zabrać słuszny głos w sprawie. Pewnie przeznaczenie terenów dla szanownych budujących jest już sprawą drugorzędną (ale macie fajnie!) , ale może interesuje Was sąsiedztwo?Projekt Uchwały i Plan można zobaczyć na stronie http://www.jablonna.pl lub na stronie http://www.chotomow.plJa pewnie się wybiorę na to spotkanie w piątek, bo akurat przyjeżdżam do Warszawy.Pozdrawiam Grupowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 05.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Szukam właśnie wykonawcy stanu surowego. Mam 1 ekipę, która mi odpowiada, ale mogą zacząć dopiero 1 sierpnia, tak przynajmniej deklarują. Nie myślicie, że to trochę za późno, potem jeszcze dekarz, jakiś poślizg i można nie zdążyc przed zimą, co wtedy? Wszelkie namiary na solidne ekipy mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 07.01.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A może ktoś chciałby kozę? W bardzo dobrym stanie. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 07.01.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Czy zauważyliście, że już można zgłaszać chęć udziału w spotkaniu forumowiczów?http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018 Jakoś nikogo z naszej Grupy nie widziałam wśród chętnych... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.01.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam Wszystkich! Jestem z Legionowa . kilka miesiecy temu zakupilismy z mezem projekt , ale nie mamy jeszcze dzialki ! Prawdopodobnie kupimy ja w legionowie lub w Chotomowie. Milo,ze zastalam tu ludzi z moich okolic ! Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 WITAJ AHA26 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam ! Czy ktos moze powiedziec mi , ile czeka sie na wydanie pozwolenia na budowe w legionowie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.01.2005 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 aha26 Witaj w moim prazypadku ok. 10 dni, ale dokumentację składałem cztery razy. Powiem tylko tyle, że prawnik z "muratorskiego forum wsparcia" stwierdził nadinterpretację przepisów przez szeregowego urzędnika, ale nic nie posmarowałem!!! Nawet kawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.01.2005 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 UKF Święta racja zupełnie o tym zapomniałem, a przecież w zeszłym roku było całkiem ciekawie: poznaliśmy się z wieloma "w realu" konkursy, dobra zabawa... warto. w tym roku jak mi się uda to z rodziną zjadę. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dziekuje bardzo za odpowiedz !To i tak niezle ,myslalam,ze ok 2 miesiecy ! Bardzo dobrze,ze nic nie posmarowales ! Bede uparta i ja tez nic nie dam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witaj aha26 Ja też jestem na tym forum zupełnie nowa. życzę powodzenia w znalezieniu ślicznej działki Koło mnie jest jeszcze kilka wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Hej!A mozesz mi kolezanko mila tak mniej wiecej powiedziec gdzie sa jeszcze te wolne dzialeczki?mam taki metlik w glowie bo nie wiem czy kupic z mediami czy bez? bez taniej , ale co pozniej z przylaczami ! jak z przylaczami w okolicy twojej dzialki?PORADZ MI COS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dziekuje bardzo za odpowiedz !To i tak niezle ,myslalam,ze ok 2 miesiecy ! Bardzo dobrze,ze nic nie posmarowales ! Bede uparta i ja tez nic nie dam !!!! Powoli, powoli Na wydanie samego pozwolenia czekałem ok 2 tyg ale na czynności które doprowadziły do złożenia dokumentacji - 20 tyg. Bez aktualnego Planu Zagospodarowania Przestrzennego to podobno iście sprinterskie tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 10.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 (...) mam taki metlik w glowie bo nie wiem czy kupic z mediami czy bez? bez taniej , ale co pozniej z przylaczami ! (...) PORADZ MI COS ! Witaj aha26! Żeby się nie powtarzać podaję tylko link: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38948&highlight= Może sie jeszcze ten wątek rozwinie, ale duży plus dla działki z mediami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 O MOJ BOZE ! 20 tygodni! TO moze ja juz przestane pytac zeby sie juz na starcie nie zniechecic : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 O MOJ BOZE ! 20 tygodni! TO moze ja juz przestane pytac zeby sie juz na starcie nie zniechecic : Spokojnie Jak już znajdziesz interesującą działeczkę to przed kupnem odwiedz Referat Ładu Przestrzennego w Urzędzie gminy na terenie której ona leży i spytaj się o PLAN. Jeśli jest to super jeśli nie to musisz uzbroić sięw cierpliwość. Prawie wszystko da się załatwić i to bez łapówek oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 DZIEKI! Tak oczywiscie zrobie i mam cicha nadzieje,ze plan jest . Fajnie,ze macie to juz za soba bo jak ja sobie pomysle co nas czeka to wszystko mi juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.01.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 aha26 wysyłam odpowiedź na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Renatka,jak mozesz to przeslij mi wiadomosc ma adres: [email protected] bo ja jestem tak "zielona",ze nie moge wejsc na tego priva ! wiem,ze to smieszne ,ale co zrobie ! jak wolisz to moge podac ci tez nr gg7762825 Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 AHA26 wysłałam na interię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts