mik99 12.01.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Hej grupowicze! Nasza grupa mocno się rozrosła, wielu z nas nie poznała się. Czy wybieracie się na spotkanie forum? Zapraszam i namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 12.01.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Nie mogę znaleźć informacj na temat terminu tego spotkania. Jeżeli będę wtedy w Warszawie to z pewnością zajrzę, zwłaszcza,że spotkania są na Grochowie - mam blisko Mik 99 czy ja muszę zgłosić wcześniej swój akces uczestnictwa w tym spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 12.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Renatko, pozwolę sobie odpowiedzieć na Twoje pytania:1. Spotkanie planowane jest na 5 marca,2. Tak, trzeba zgłosić Redakcji swój udział (w ubiegłym roku nie byliśmy, bo jak się zorientowalismy to już nie było miejsc) - jeszcze raz podaję link:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018 Do tej pory swój udział zgłosili:1. UKF (czyli my)2. Rocky3. mik994. Ślimak Maciek Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 12.01.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Jeżeli jest to 5 marca to akurat jestem w Warszawie . Mam okazję urwać się z zajęć Zaraz zgłoszę swój udział. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.01.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Cieszę się że bedziemy mogli się poznać. W zeszłym roku każdy dostał specjalny identyfikator z nickiem, było sporo konkursów i dobrej zabawy, a redakcja przygotowała małe "co nie co" plus "promile".... W tym roku zapewne będzie jeszcze ciekawiej. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 13.01.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Na takie atrakcje to ja się postaram stawić w składzie takim, jak na Mikowym zdjęciu Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.01.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Oj, faktycznie rozrosła się nasza Grupa!!! Zrobiłam kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty i sporządziłam listę członków naszej Grupy!!! Czy uwierzycie, że liczy ona już 39 Członków (nie licząc mnogości poszczególnych Członków)?!?! Oto moje dzieło (Członkowie w kolejności przyłączania się do Grupy, z „OJCEM GRUPY” na czele): 1. mik99 2. peterka 3. rogi 4. gg 5. am 6. grzegorzleg 7. alice 8. trol 9. UKF 10. addam2 = jackus 11. Rethman 12. Nusia 13. Ariakan 14. jacek lelo 15. -kriss- 16. w.rob 17. marf 18. Mic 19. Aneta Swiercz-Gradkowska 20. Ckwadrat 21. pawel i renia 22. Japan 23. SylwekW 24. Marpanek 25. A'n'M 26. Rocky 27. Michkas 28. Ślimak Maciek 29. Olena 30. Kardek 31. elza23 32. *Piotrek* 33. Fugas 34. GrzeP 35. Katarzynka 36. gregor2 37. maxymov 38. Renatka 39. aha26 Jeżeli kogoś pominęłam lub jeśli ktoś „się nie poczuwa” to proszę o wprowadzanie korekt. Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 13.01.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Faktycznie dużo nas To jak mała Spółdzielnia Mieszkaniowa. Jak byśmy brali materiały z jednego miejsca to ktos by zbił na nas fortune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.01.2005 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 UKF brawo!!! Nawet nie przypuszczałem, że tak nas dużo. Wybierzmy się jak najszerszym gronem - będziemy sillnym lobby Legionowa i okolic. Jak tak dalej pójdzie to sam chyba założę hutrownię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 13.01.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Mam nadzieję,że my też będziemy. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.01.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam! Ja tez postaram sie dolaczyc bo bardzo chcialabym zobaczyc Was na zywo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 15.01.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Właśnie wpisałem się na listę!!! Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.01.2005 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 uwaga! szukam opiekunki do rocznego grzecznego chłopczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 18.01.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 uwaga! szukam opiekunki do rocznego grzecznego chłopczyka Myśmy znależli dla naszej córki (też rocznej) miesiąc temu, przez agencję. Koszt rozsądny (jednorazowo 60% wynagrodzenia), obsługa sprawna, opiekunka super. Chcesz namiary? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.01.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Miku, w sprawie opiekunki wysłałam Ci wiadomość na priv.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 19.01.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Szukam transportu do przewiezienia baraku, najlepiej jakiegoś dużego HDSa. Macie moze jakieś namiary na takie usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 19.01.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 No no.. UKF Twoja praca odnonie listy grupy uzmysławia nam, że jestemy grupš prężnie rozwijajšcš sięSzkoda, że niektórzy napisali tylko raz..Nasza grupa działa na tak małym obszarze - tu się naprawdę buduje!Przychodzi następna zmiana - tyle nowych twarzyMoże więc jest kto chętny i przejmie prowadzenie naszej mapki?Może ma pomysł na innš nowš stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 19.01.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Szukam transportu do przewiezienia baraku, najlepiej jakiegoś dużego HDSa. Macie moze jakieś namiary na takie usługi? Witam, do: Rocky! Mi w zeszłym roku przewozili z grochowa do jabłonnej za 350zł. p.Burakowski tel. 606303503 firma z zielonki, ale taniej nie znalazłem! W lutym będę miał do sprzedania kontener, zainteresowanym prześlę fotki na maila!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 20.01.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 aaaaaaaaaa zwarjuję i jutro mnie chyba szlak trafi!!!!!!!! Ile czekaliście na warunki zjazdu z działki na drogę. ja złożyłem miesiąc temu i dalej nie zrobili. od dwóch tyg. wydzwaniam do nich z pytaniem na kiedy będzie gotowe. miało być po 19-stym, dziś dzwonię a gość mówi że kolega zapomniał wysłać na zebranie zarządu. no kurrrrrrr. ten sam kolega od miesiąca mówił że tyle było spraw że mój wniosek nie załapał sie na zarząd. aaaaaaaaaaaaaaa. dziś sie jeszcze dowiedziałem że najpierw muszę mieć opinię lokalizacji z ZUD'u. no ręce opadają. czemu do jasnej chole.y nie powiedzieli mi tego miesiąc temu? czy to zbiego nieszczęśliwych okoliczności czy wy też tak mieliście? jak tak dalej będzie to i 2006 roku nie ruszę z budową. czy oni chcą dostać w łapę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 20.01.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 gregor2 nie w łapę, tylko w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts