alice 18.01.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Nasza ALA ma już 3 lata, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2004 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 To pewna róznica jest, taka panna to do przedszkola chyba już chodzi. Wszyscy nas straszą poczatkami. Mam nadzieję, że te dwa życiowe tematy (dom+dziedziuś) pociągniemy, a los sprawił że w tym samym czasie. To będzie prawdziwa próba, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.01.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 No dodra przyznam się - znam się na prądzie i to dobrze U siebie wykonam instalację sam i sam ją zaplanuję Czy w takim razie mógłbyś mi coś doradzić? Mam wydane warunki na przyłącze ale powietrzne. Chciałabym ostatni odcinek, tj. od najbliższego słupa do domu zmienić na kablowe. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.01.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Cześć GG Wcześniej pytałam, ale może nie zostało zauważone,z jakiej ceramiki budujesz? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 19.01.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 witajcie grupowicze!Przepraszam za nieobecność w weekend, ale mam wtedy ograniczony dostęp do sieci, a pozatym, złąmało mnie przeziębienie.Ale dosyć tych żali.Pojawiały sie pytania o ceny robocizny. Otóż ja za budowę: wykopy, fundamenty, ściany, chudziak, więźba i odeskowanie z papowaniem mam zapłacić 10 tyś. zł. Kierownikiem bedzie mój projektant i zyczy sobie 1000 zł. Co do spółdzielni to jestem za. Mnie czeka w najbliższym czasie zakup drzewa na więźbę. Zastanawiam się ale chyba zrobie tradycyjną metodą i chyba kupię jeszcze w styczniu, tak żeby te 2 miesiące poschła przed impregnacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 19.01.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 jak można sobie wstawić taki ładny samochodzik albo jakis gif? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.01.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Rogi to tanio płacisz za robociznę 6 tys taniej niz ja. To nasi czy przyjaciele z za miedzy budują ?Ale naprawdę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 19.01.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Witam wszystkichWitam pierwszą damę w naszym klubie gg- udaj się do ZE i przedstaw im sprawęNajlepiej jeszcze przed podpisaniem umowyAle tak czy inaczej zapytać się w tym przypadku nic nie kosztuje Rogi- trzeba mieć obrazek na serwerzewtedy podajesz do niego adres sieciowy w swoim profilu na forum i jużnp załóż sobie pocztę na interiia dostaniesz 12 Mb miejsca w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.01.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Cześć GG Wcześniej pytałam, ale może nie zostało zauważone,z jakiej ceramiki budujesz? Pozdrawiam Kasia Cześć, ze zwykłej, czyli U220 lub Max. A Ty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.01.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 gg- udaj się do ZE i przedstaw im sprawę Najlepiej jeszcze przed podpisaniem umowy Ale tak czy inaczej zapytać się w tym przypadku nic nie kosztuje Byłam, ale oni sami nie wiedzą co z tym zrobić, czy to zrobią jako aneks, czy jako nową umowę. Nie wiedzą, czy to w ogóle możliwe. W każdym bądź razie na pewno będę miała czas oczekiwania 2 lata. Znowu. Oszaleć można. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.01.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Ja ma zamiar z Plecewic nie Mega.Dają dobry upust a co do jakości to trudno powiedzieć ( jak wszystkie). Jak narazie mało jest wiadomości na ten temat na forum. Rozmawiałam z AM nie negował tej firmy.Może nie był to powiedziane entuzjastycznie. \ Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.01.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Jaki upust i gdzie pytałaś?Też się nad nimi zastanawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 19.01.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Peterka,To nasi, z borów tucholskich. Buduja już w Legionowie i okolicach od pewnego czasu. Oglądałem ich ostatnią budowę, jest ok. Włąściciel też sie pozytywnie wypowiadał o nich. Kierownik też nie ma zastrzeżeń. Robią w 5.Z moja budową mówią że uporają się w 1 miesiąc, góra 1,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.01.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Kolega męża dostał od ręki 20 % za płatność gotówką i tak jest napisane na ich stronie.Sądzę ,żę przy dużej ilości( ja mam 300 m2 dom) będą chętni dać więcej. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.01.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Mój dom ma 220m2, to też nie mało. A gdzie w okolicy (naszej) można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.01.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Widziałam reklamę jak jadę z Białołęki w stronę Legionowa przed Salonikiem meblowym jest reklama w składzie. Ale sądzę,że można bezpośrednio kupić.Co do transportu ( jestem logistykiem) pewnie dałoby się coś załatwić tanio. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIOL 19.01.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Czytam i czytam i coś widze że w grupie Chotomowskiej coś kobiet brakuje- dlatego czym prędzej się zgłaszam Chociaż na forum Muratora zaglądam już raczej tylko z przyzwyczajenia niż konieczności. Mieszkam w Dąbrowie Chotomowskiej już od całych 2 miesięcy!!! i jest świetnie, tym bardziej że budowę domu i codzienne konsultacje na forum mam już za sobą... Poczuwam się do odpowiedzialności aby uprzedzić Was że duuuuużżżżooo jeszcze pracy przed Wami- ale wszystko do zrobienia!!! A jaka satysfakcja gdy już wszystko gotowe i można nareszcie usiąść przed własnym kominkiem, pod własnym dachem!!! Będę do Was zaglądać Powodzenia!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.01.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 ROGI Czy możesz dać namiar na tych naszych Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 20.01.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witam wszystkich, A nad oknami i drzwiami już się zastanawialiście. Może ktoś ma dobre namiary w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 20.01.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witam wszystkich gg Jeśli cię jeszcze interesuje przyłączeNie wiem jaki jest twój plan zagospodarowania działkiale jeśli umieścisz ostatni słup tak że złącze będzie w ogrodzeniu działkito ZE powinien się zgodzić na podpisanieaneksu do umowy Dalej do domu możeszpoprowadzić kabel(to będzie twoje wlz)oczywiście musisz załatwić zud Spójrz na rysunek Może tak? http://grzegorzleg.fm.interia.pl/zloncze.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts