Ślimak Maciek 14.03.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Renatka - skoro już wzięłaś się za organizację spotkania grupy (skutecznie poprowadzone głosowanie), to prosimy dalej Ja w każdym razie - tym razem w pełnym, potrójnym składzie - piszę się na pewno. Mogę nawet wystartować w jakimś konkursie, o ile tylko będę miał takie wsparcie, jak w muratorowej piwnicy A na priv wysłałem ci namiary, o których rozmawialiśmy. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.03.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Maciek Ślimak Dziękuję za namiary. Z tą organizacją klubowego spotkania , którą miałabym się zająć, jest pewien problem : znaczna odległość od Chotomowa , no i pusta działka jak i wszystkie wokół. Jeśli szanownym klubowiczom brak wody ( i dachu nad głową w przypadku deszczu) nie będzie przeszkadzał , to i tak prosić będę musiała o pomoc organizacyją ,że względu na tę pierwszą trudność. Gdyby jednak trud organizacyjny przejął ktoś na miejscu , komu byłoby łatwiej np. załatwić grilla , czy uzbierać drewno na ognisko , to ja oferuje ze swej strony pomoc np. w zakupach. Obiecałam wszak kiełbaski Grilla musiałabym wieźć 250 km ! A może spotkanie w jakiejś knajpie? Znam fajną na Aninie. Wiem ,że trochę daleko , ale mają dobre jedzonko i ceny średnie. Knajpa nazywa się "Do syta". Wypowiedzcie się proszę , przecież macie już pewne doswiadczenia w takich spotkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Maćku, Maćku, cóż za nieuważne czytanie.... Przecież to ja zaczęłam temat spotkania Grupowego!!! I "oficjalnie" informuję, że podejmę się jego organizacji (pewnie u siebie na działce, bo to i zaplecze jakieś jest i dziaciaczki mają luzik). Tylko naprawdę musi zrobić się ciepło! Tak więc Renatko nie martw się organizacją, ale kiełbaskę szykuj Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Renatka, zaczęłaś temat, to się nie wykręcaj! Pewnie, że pomożemy - i spotkanie powinno być jednak w obszarze działania grupy: na czyichś "hektarach" lub lokalnym przybytku gastronomicznym, byle godnym. Ze względu na liczne w grupie osoby mocno nieletnie opowiadałbym się jednak za jakąś przestrzenią trawiastą - gdy tylko pogoda na to pozwoli. Pozdrowienia dla wszystkich - Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.03.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ja oczywiscie zglaszam sie do pomocy w organizacji spotkania.Nie mam jeszcze dzialki{mam nadzieje,ze to sie juz niebawem zmieni}wiec nie moge zrobic u siebie,ale przygotowac,cos poprzywozic,kupic jestem gotowa. Czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.03.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 aha26, wszelka pomoc będzie mile widziana , ale musimy poczekać, aż zima sobie pójdzie Chyba trzeba zacząć zaklinać wiosnę, czy co?????? Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 MmmmhmmhmmhmmhmmhmhmmhmhmmWhhhhbbbbbmmmmmmhmmhmmmmmmmThmmmmwmmmmwmmmmggmmmhmmmA kysz!!!A kysz!!!A kysz!!! Po wymruczeniu powyższego (z solidnie wykrzyczanym finałem, rzecz jasna) przez 43 osoby jednocześnie (byle nie w czwartek pomiędzy 13 a 13.30), zima powinna zwinąć się w ciągu kwadransa. Tak mówią.Ale czy mają rację?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Mmmmhmmhmmhmmhmmhmhmmhmhmm Whhhhbbbbbmmmmmmhmmhmmmmmmm Thmmmmwmmmmwmmmmggmmmhmmm A kysz!!! A kysz!!! A kysz!!! Po wymruczeniu powyższego (z solidnie wykrzyczanym finałem, rzecz jasna) przez 43 osoby jednocześnie (byle nie w czwartek pomiędzy 13 a 13.30), zima powinna zwinąć się w ciągu kwadransa. Tak mówią. Ale czy mają rację?.. ok.sprawdze to! Od dzisiaj zaczynam wymrukiwac powyzszy tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.03.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 UKF-Maria , ale się cieszę Kiełbaski bedą , ale jeszcze nie w tej chwili , bo ze swieżości same mogłyby przyjść do czasu spotkania Maciek Ślimak Maria chyba Cię przekonała , że będzie wspaniałą organizatorką o wiele lepszą ode mnie. A zimę przępędzaj , przepędzaj , przyłączę się i ja i wspólnie z aha 26 sopranem zaśpiewamy kysz , kysz po partii murmuranda-mruczanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.03.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Kurcze juz robie sie glodna jak mysle sobie o tym grilowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 16.03.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cześć klubowicze . UKF jak najbardziej pomogę ,jeszcze się nie rozliczałam więc będzie okazja zrobić dobry uczynek .Moi drodzy chcę was ostrzec przed grypą !!! Ja mam od kilku dni w domu szpital , wszyscy chorzy ,ciężko przechodzą to chorubsko . wsród znajomych to samo , uważajcie na wirusa. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 16.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jak znam (krótko) Marię, to nie trzeba jej będzie prosić o zajęcie się organizacją Czyli kierownictwo pikniku już mamy. Teraz trzeba zimę gnać, grile szorować, kiełbasy wędzić a mięsiwo marynować, coby smaczniej pachniało! Pozdrawiam - Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 16.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jak można to ja też się piszę na spotkanie , z przyjemnością poznam przyszłych sąsiadów , oczywiście zgłaszam się do pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.03.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Strasznie sie ciesze na to nasze spotkanie,mam nadzieje ze wszyscy przybeda! Wymrukiwalam te zaklecia i co.... i nic ,wiosny dalej nie ma. Marna ze mnie wymrukiwaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 16.03.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 No ja bym polemizowala! Snieg topnieje w zastraszajacym tempie (az sie boje pojechac do Chotomowa....), temperatury baaaaaaardzo plusowe sie robia.... Mrucz tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Skoro tak mowisz to moze cos w tym jest.Bede mruczec dalej,moze za 7 dni przyjdzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.03.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Tak , tak trzeba mruczeć , a potem tym sopranem " a kysz" , nie zapomnij No kochani budowlańcy-inwestorzy szykujecie się już na pospolite ruszenie z budową Waszych domków??? Coraz więcej trawy spod śniegu wygląda , wkrótce zakwitną krokusy i .... Wasze budowy W I O S N A !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.03.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Renatko a czemu Ty jeszcze nie spisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 16.03.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 No my ruszamy w kwietniu.... > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.03.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Maćku, czy Ty aby mnie nie obrażasz ?? Ja też cieszę się na spotkanie i mam nadzieję, że Grupowicze licznie przybędą ... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts