Renatka 17.03.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Olena uda sie ruszyć w kwietniu , zobaczysz. I śliczny domek wyrośnie wsród lewkonii Rocky Jakie ładne jajeczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 18.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jakie ładne jajeczka !!! Ten czas tak szybko leci, że już lada dzień Wielkanoc. Niech i tu na forum zagości jak najdłuzej ta świąteczna astmosfera . A tak bardziej przyziemnie to właśnie przymierzam się do zakupu siatki i słupków na ogrodzenie, służę namiarami. No i zaczynam jeździć po hurtowniach, żeby zorientować się w rodzajach i cenach materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.03.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam wszystkich po długiej nieobecności! Pomysł ze spotkaniem grupowym- świetny Jak patrzę co za oknem się dzieje, to zaczynam wierzyć w rychły zimy koniec i nasze spotkanie. Czy padł gdzieś po drodze termin? a wszystkim życzę:http://www.skoda-auto.pl/salon/nowa_octavia/photo_combi/images/b/d_7b.jpg takiego autka na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 20.03.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 mam wrażenie że dziś natknąlem się w OBI Jabłonna na SylwkaW - nawet miałem podejść i zapytać o to jego ogrodzenie ...ale się wstydziłem bo wyglądał tak poważnie i dystyngowanie sonal/przyjaciel katarzynki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 20.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 podejsc się owszem wstydziłem, ale za to skrobnąłem parę uwag o jego domu na forum PROJEKTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 20.03.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 SylwekW jest bardzo sympatycznym ludzikiem i nie ma sie go co wstydzic Bylam w sobote na milym spotkaniu w Chotomowie i wiecie czego sie dowiedzialam? Ze od 1 kwietnia Translud przedluza trase Bedzie jezdzil ul. Ojca Kordeckiego chyba do Wieliszewa? Bardzo mnie to cieszy, perspektywa 2 kilometrowych spacerkow do autobusu troszke mnie prawde mowiac przerazala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 21.03.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Niedługo Święta ....więc chciałem złożyć Wam życzenia Zdrowych, wesołych ŚWIĄT WIELKIEJ NOCYUdanych inwestycji , przemyślanych decyzjizadowolenia z postępu prac budowlanych Do tego kartka...http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/WIELKANOC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 21.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witam wszystkich serdecznie. Zaklęcia chyba zaczynają działać bo od jutra zapowiadają ocieplenie . Rocky mogę prosić o namiary na siatkę i słupki, z góry dziękuję za wszelkie namiary bo już niedługo (1,5 m-ca ) ruszamy- mam nadzieję - z budową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 22.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam po dłuższej nieobecności.Również poszukuje namiarów na słupki ogrodzeniowe i stalowe poprzeczki, tak aby zrobić konstrukcję pod sztachety.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 22.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Drodzy klubowicze , ponieważ święta już za kilka dni ,więc przy tej okazji DUŻO ZDRÓWKA , POGODY DUCHA ,SPEŁNIENIA MARZEŃ , I WIELU RADOŚCI W CODZIENNYM ŻYCIU. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 22.03.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Cześć po dłuższej zimowej przerwie. Poszukuję namiarów na kostke brukową. Oczywiście dobrą i tanią Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 22.03.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 WIEWIÓRA, rogi podałem namiary na priva. Wszystkim życzę zdrowych i wesołych ŚWIĄT !!!http://www.d33.republika.pl\tapety\wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 23.03.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Rocky , wielkie dzięki za namiary a pocztówka prześliczna pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.03.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Moi Drodzy w zwiazku z nadchodzacymi swietami zycze Wam wszystkiego najjjlepszego,zdrowka {zebyscie mieli sile te domy budowac}szczescia i przyplywu kasiorki.Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.03.2005 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Wszystkim WAM życzę udanych świąt spędzonych w rodzinnym gronie http://www.kroliki.com/Galeria_kroliczki/Kroliczek/Kroliczek%2001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Droga Grupo! Z okazji Wiosny proponujemy zrobić spotkanie! Miejsce: Lolek Termin do wyboru: 10 (niedziela), 16 (sobota), 17 (niedziela) lub 23 (sobota) kwietnia. Co Wy na to? Proszę wpisywać najdogodniejszy dla Was termin. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 25.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Z okazji Wielkanocy życzę Wam wiosny, wiosny!Pękających pąków, krokusów i przebiśniegów,Topniejących śniegów,Ziemi, która zaczyna pachnieć,Słońca, które nie tylko świeci,Ale wreszcie grzeje.Wiosny w przyrodzie i życiu rodzinnymW pracy, w domu, na koncie bankowym ... Radosnych i pełnych nadziei świąt Wielkiej NocyŻyczy - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 28.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Obawiam sie, ze mam problem... Zaraz sobie poszukam watkow na forum, moze cos znajde, moze nie... ale prosze, powiedzcie mi jak to u Was wyglada. Czy pod kominy mieliscie wylewane szersze lawy i murowane szersze fundamenty? Ja mam wszedzie rowniotko 50 cm szerokosi a wlasnie sie dopatrzylam w projekcie (co za refleks... ), ze pod kominami powinno byc szerzej. I nie wiem co mam robic, juz mi urosla kula waty w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 28.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witaj Olena. My mamy w projekcie szersze ławy pod komin i pod kominek. Zamierzam dopilnować aby tak zostały wylane. Swoją drogą Olena to coś nie masz łatwej "drogi" z tymi Twoimi wykonawcami - pierw ziemia, teraz ława ... oby to się szybko skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 28.03.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Mik99 - Ty to jesteś odważny (albo ryzykant) - byliśmy na przejażdżce w Święta i zajechaliśmy rzucić okiem na Twoją budowę. Kurcze dachówki sobie leżą, różne inne rzeczy też. Czy to wszystko pod prądem czy jak, że nikt Ci tego nie kradnie? Ja mam ogrodzoną działkę i się martwię o drobiazgi a u Ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts