UKF 16.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Tak, tak, już doceniam... A "deszczyk" był niczego sobie... jak opowiadałam o nim w pracy, to patrzyli na mnie jakbym mówiła o ufo... jak widac w mieście to nawet porządny deszcz nie pada Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Tak, tak, już doceniam... A "deszczyk" był niczego sobie... jak opowiadałam o nim w pracy, to patrzyli na mnie jakbym mówiła o ufo... jak widac w mieście to nawet porządny deszcz nie pada Maria A dach masz z czego,ze tak bardzo bylo slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.05.2005 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Wszyscy Nowi Grupowicze kontaktujcie się z Grzegorzleg w sprawie umieszczenia Waszych nicków na naszej mapce, powodzenia Dobry hyraulik, który dużo robi w naszej okolicy i między innymi w moim to to nasz forumowy kolega: Niezły. Polecam jego usługi Niebawem padam namiary na dobrą firmę specjalizującą się w tynkach maszynowych i posadzkach "wszelkiej maści", mogę równnież pomóc w temacie bram Wiśniowskiego. pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 16.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dobry hyraulik, który dużo robi w naszej okolicy i między innymi w moim to to nasz forumowy kolega: Niezły. Polecam jego usługi Potwierdzam u mnie też Nieźle robi. PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 16.05.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maaaaacieeeeeek !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Aha26, dach mamy z dachówki ceramicznej, a deszcz było słychać głównie na parapetach (blaszanych) i oknie dachowym, no i był to naprawdę "solidny" deszczysko , o wiele przyjemniejszy niż ten dzisiaj Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 17.05.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maaaaacieeeeeek !!!!! Une to na tych motórach tak, panie, a te motóry to im tak rycą, to i une potem takie jakieś nerwowe i rykliwe som... Już, zaraz, spokojnie, już tłumaczę (przecież ja nie mogę co chwila na forum siedziec, trzeba zapracować na te szamba, pompy, ytongi i podciągi)! Szamba szczelne betonowe, robione w betoniarni w Morach, to obok Babic, ponoć beton znacznie lepszy, od radomskiego. Wszelkie atesty do okazania. Mają swój transport, oczywiście. Interesuje mnie dwukomorowa dwunastka - ale zdaje się mają także inne pojemności. Cen chwilowo nie znam, bo nie mam telefonu (polecający te szamba dzwoni do mnie w tej sprawie już drugi dzień ), ponoć na poziomie szamb z Radomia (mik99 zdaje się takie kupował). Tyle na g.. temat Uzupełniam informację nt. studni - rura jest pięciocalówka, czyli fi 133,5 cm. Olena, nie przejmuj się brakiem studzienki - zdaje się, że tak też można, u mnie to było konieczne ze względu na dostęp do pompy głębinowej. Olena - dzięki za elektryka Polecam zatem dalej polecanego p. Bieleckiego - podłączył nas szybko, sprawnie, załatwiając wszelkie formalności i licząc sobie za to rozsądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 17.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A dziś rano obudziło nas dudnienie (dosłownie) deszczu w okno dachowe..... Ale wam dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Oj dobrze, dobrze Ale niedługo Wy też będziecie mieli takie atrakcje. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 17.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Z atrakcji w najbliższym czasie: wykopki na naszym ugorze - już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 17.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam wszystkich! Mam pytanie techniczne - ile czasu zajmuje Wam transport do Warszawy - Centrum w godzinach szczytu? Czy trasa bardzo się korkuje i w jakim miejscu jest najgorzej? W ten weekend planuję zwiedzić okolice Chotomowa w poszukiwaniu "mojego kawałka ziemi" Oj to szukanie działki już nam (mi i mężowi) prawdę powiedziawszy bokiem wychodzi, ale coż - samo się nie znajdzie Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.05.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Olena - dzięki za elektryka Polecam zatem dalej polecanego p. Bieleckiego - podłączył nas szybko, sprawnie, załatwiając wszelkie formalności i licząc sobie za to rozsądnie. Maćku pan ma chyba troszke inaczej na nazwisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.05.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Olena, my mamy studnię zrobioną tak jak Ty. Podobno to jest ta "druga szkoła" Na razie jest ok Maria A jak macie rozwiazaną sprawe hydroforu? I jak ja Wam zazdroszcze tego mieszkania juz na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.05.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam wszystkich! Mam pytanie techniczne - ile czasu zajmuje Wam transport do Warszawy - Centrum w godzinach szczytu? Czy trasa bardzo się korkuje i w jakim miejscu jest najgorzej? W ten weekend planuję zwiedzić okolice Chotomowa w poszukiwaniu "mojego kawałka ziemi" Oj to szukanie działki już nam (mi i mężowi) prawdę powiedziawszy bokiem wychodzi, ale coż - samo się nie znajdzie Pozdrawiam!! Witaj Asia!!! Jezdze codziennie rano z Legionowa do Warszawy przez Nieporet.Jazda od domu do centrum zajmuje mi 30 minut{jezeli spotykam korki to sa one przy wjezdzie na most Grota Roweckiego,ale dalej to juz z gorki}.Nie jezdze do Warszawy przez Legionowo bo tam w godzinach rannych jest korek z Warszawskiej az do skrzyzowania w Jablonnie{no chyba,ze cos sie zmienilo o czym ja nie wiem bo dawno tamtedy nie jechalam } Ogolnie nie jest zle,kupuj dzialke u nas bo u nas jest poprostu fajnie i fajni ludzie tu mieszkaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.05.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A ten dzisiejszy deszcz poranny to faktycznie walił - wiesz na naszym bloku blaszany dach i dudniło, że aż strach .... a ja zaraz miełem przed oczami cieśli - co nam dzisiaj dalej stawiają więźbę - uciekających z dachu w strugach deszczu. Na szczęście pogoda się poprawiła. W pracy będę siedział jak na szpilkach czekając na chwilę kiedy pojadę i zobaczę jak nasz dach wygląda dzisiaj. Sylwek juz więźba???? Wow.... aż mnie zatkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Normalnie biorę namiot i wyprowadzam sie "natentychmiast" do Chotomowa!!! Moja psychika nie zdzierży już ani jednego szczytu europejskiego czy innego ustrojstwa wymagajacego licznych podróży kolumn policyjnych w tą i nazad po Modlińskiej a najlepiej sie wyje około północy i o 5 nad ranem - gdyby ktoś z Was nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 wykopki na naszym ugorze - już jutro No nieźle ! Jaki tam "ślimak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 wykopki na naszym ugorze - już jutro No nieźle ! Jaki tam "ślimak" Witaj Renatka,jak milo znowu cie "widziec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 WITAMY JAK KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY DZIAŁKAMI W STANISŁAWOWIE I { nieporęt } TO POSIADAMY NR.TELEFONU niestety co do wielkości działek , ceny jak i dokładnej lokalizacji niemamy wiedzy , ale działki są sprzedawane BEZPOŚREDNIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 18.05.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Asiu_w, ja dojeżdżam z Jabłonny. Jak jadę autobusami (723 lub 801 a potem 510 do Ronda ONZ), zajmuje mi to ok. godziny, a jak jedziemy samochodem to ok. 30-40 minut. Od długiego weekendu jest gorzej (ale w ww granicach), bo ktoś wpadł na "genialny" pomysł i wydzielił na Modlińskiej pas lokalny (mieściły się na nim 2 samochody) dla autobusów , a przy skręcie na Nieporęt skierowano cały ruch "nieautobusowy" na wiadukt.... I efekt jest taki: autobusem jedzie się niewiele szybciej, a samochodem sporo dłużej... Na razie wielu "spryciarzy" jeździ tym pasem dla autobusów, ale to pewnie do czasu... Oleno, hydrofor mamy w garażu: pod wjazdem mamy wykopaną i wybetonowaną studzienkę, w której znajduje się hydrofor i zbiornik na olej opałowy. Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts