pawel i renia 23.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 pewnie wszyscy poczuli słońce we włosach i zapomnieli o internecie a może mają natłok pracy i w najbliższym czasie wyrosną nam nowe domy w Grupie Chotomów my ciągle jesteśmy na lini i śledzimy nowe wątki POZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 25.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dla tych co poszukująObok mnie gość sprzedaje działkę : Skierdy ul.Sokola ,jutro będę u siebie to spiszę telefon.Wiem ,że działeczka ma 1200 m- prostokąt .Zaznaczam ,że jest tylko prąd ale może komuś przyda się chociaż informacja w jakiej cenie jest metr ziemi w tej okolicy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Widze,ze jak zrobilo sie ciepelko to wszyscy na dzialeczkach cos robia i nikt tu nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 29.05.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja zaglądam ! Mam nawet kilka nowych zdjęć i wstawię je do swojego dziennika dzisiaj wieczorem. W tak przy okazji to faktycznie piękną pogodę mamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja zaglądam ! Mam nawet kilka nowych zdjęć i wstawię je do swojego dziennika dzisiaj wieczorem. W tak przy okazji to faktycznie piękną pogodę mamy ! OOO tak!!! wstaw nowe zdjecia bo ja caly czas sledze Twoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel 29.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam Czy jest ktoś z osiedla Listopadowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania k 29.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja też śledzę postępy robót u Sylwka,a tak przypadkiem to dzisiaj widziałam Sylwka z rodziną w Kauflandzie pozdrowienia ania k(jutro wchodzi ekipa mam nadzieję że bez poślizgU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam Czy jest ktoś z osiedla Listopadowa? A gdzie mnie wiecej jest to osiedle,nie wiem gdzie jest wiec to chyba nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel 29.05.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Na ulicy Listopadowej Jabłonna, a dokładnie na granicy Jabłonnej i Legionowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mam nawet kilka nowych zdjęć i wstawię je do swojego dziennika dzisiaj wieczorem. Obiecanki macanki ! Oj!!! chciałam powiedzieć cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 30.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ale mnie Renatko podsumowałaś - Zawstydziłem się, ż enie dotrzymałem słowa i siadam teraz _choć jestem zmęczony i dodaję zdjęcia. Za godzinę powinny być w Dzienniku Budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ale mnie Renatko podsumowałaś - Zawstydziłem się, ż enie dotrzymałem słowa i siadam teraz _choć jestem zmęczony i dodaję zdjęcia. Za godzinę powinny być w Dzienniku Budowy. O i bardzo dobrze,ze sie zawstydziles przynajmniej jakies korzysci z tego beda.Czekam na zdjecia,prosze sie nie obijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 31.05.2005 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ania_K ... czemu mnie nie zagadnęłaś gdy mnie widziałaś w Kauflandzie. Byłoby miło się poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.05.2005 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam Wszystkich! Mam sprawdzony namiar na sprzedaż i montaż drzwi i bram garażowych Wiśniowskiego. Jeśli ktoś z WAS jest zainteresowany to proszę korzystać, oczywiście na grupę Chotomowską specjalne rabatowanie, przy kompleksowej inwestycji taniej, jak sprawdziłem już nie można, a przy tym profesjonalny i rzetelny fachowiec: Waldemar Karpiński tel. 0502 366319, 0509 121 141 i 022 751 38 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 31.05.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mik 99 działasz super , aż żałuję ,że jeszcze nie buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 31.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Mik ... dzięki za info - właśnie poszukuję drzwi .... okna już prawie znalazłem - chyba nasz Forumowy specjalista - Jareko ... bęzie się męczył z takim upierdliwym inwestorem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.06.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witajcie po długiej przerwie, na mojej budowie mam zaplanowane okna na 17 czerwca i do tego czasu mam zamiar rozłozyć elektrykę i co.a co u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 03.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Sorki ,że tak długo to trwało , podaje namiar na właściciela działki w Skierdach 501-442-755. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 03.06.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 co prawda ,rzadko zabieram głos na forum ale niestety brak czasu ,a chciałam się cichutko pochwalić ,że jutro będą wylewali strop w mojej chałupce i cała jestem w skowronkach.To takie fajne uczucie jak widzę co parę dni coraz więcej zrobionej roboty. Jak się uda to jutro będę mogła wejść pierwszy raz po schodach wew. Moja druga połowa już je widział i jest bardzo zadowolony, przyznam się ,że nasz majster ma dobrze poukładane w głowie i nawet nasz nadzorca jest z niego zadowolony .Teraz czekają mnie wycieczki po okolicy co by wybrać blachodachówkę bo w skłepie zanic nie mogę się na żadną zdecydować a tu znowu brak czasu ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 WIEWIÓRA, no to super, że już takie zaawansowanie robót. Wg mnie budowanie murów i dachu to najfajniejszy etap budowy: dom "rośnie w oczach", z dnia na dzień Sylwku, wczoraj przeczytaliśmy Twój dziennik budowy (wcześniej jakoś nie było czasu ) - czytało się z wypiekami na twarzy i trudno się było od niego oderwać (mnie się udało "jednym ciągiem" w autobusie w drodze do domu, ale Maciej musiał przerwać, żeby trochę popracować). Fajnie, że prace postępują u Was tak szybko Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych zapracowanych (a sądząc po ilości wpisów na Forum wielu ostatnio takich - cóż, sezon budowlany w pełni). Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts