Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

hmm... to zakonczenie roku chyba nie będzie trwało wiecznie.... jeśli wszystkim poza nami odpowiada 25 czerwca to najwyżej się spóźnimy 8) Co prawda pewnie jeszcze bedziemy lecieli dostarczyc swiadectwo i inne papierki do gimnazjum ale w sumie to po drodze ;)

No jak bedzie grill to fajnie - przygotuję jakieś mięsiwa :)

UWAGA WSZYSCY GRUPOWICZE!!!!! Chyba nadzedł czas na jakieś spotkanko . Zapraszamy do siebie. Co Wy na to????

Jezeli chodzi o mnie to najmniej odpowiada mi 26,bo 27 mam ostatni egz. na studiach,ale gdyby innym ten termin pasowal to ja sie dostosuje. :wink:

Ja mam wieści od Mika, jemu najbardziej pasuje 25 czerwca, 18-19 wyjeżdżają....Maria

jeśli wszystkim poza nami odpowiada 25 czerwca to najwyżej się spóźnimy

Mi i mojej małżowince też pasuje 25 czerwca:))))

Witam wszystkich,

My też chętnie się spotkamy. Weekend 18-19 czerwca nie pasuje nam, wyjeżdżamy, urządzamy chrzciny. Ale 25 lub 26 czerwca jak najbardziej nam odpowiada. Mamy składanego grilla, trochę wysłużonego, ale może się przyda? I oczywiście coś na niego też się znajdzie!

Poza tym wszelkie sugestie i propozycje mile widziane :D

Maria

Jeśli można cos zaproponować to może wycieczkę objazdową po działkach/budowach. Pozwoli to nam poznać gdzie kto buduje, na jakim jest etapie i wówczas np. przy okazji można będzie do siebie wpadać.

Proponuję zacząć od naszej działeczki, zapraszamy !!!

Jeśli można cos zaproponować to może wycieczkę objazdową po działkach/budowach. Pozwoli to nam poznać gdzie kto buduje, na jakim jest etapie i wówczas np. przy okazji można będzie do siebie wpadać.

Proponuję zacząć od naszej działeczki, zapraszamy !!!

Fajny pomysł :) Tylko może zastanowimy się z mapka kogo odwiedzimy w jakiej kolejności, żeby nie jeździć w kółko :)

No to z tego,co widzę nasuwa się termin 25 czerwca.

Oficjalnie więc :wink: ogłaszam 25 czerwca dniem spotkania.

Cieszę się, że sporo osób się wybiera:

aha26 (2 osoby)

Ślimak Maciek (2+1 osoby)

Nusia (2 osoby)

Olena (2 osoby)

Mik99 (2+1 osoby)

Rocky (2+2 osoby)

Renatka (2 osoby)

SylwekW (2+? osoby)

Sonal (2 osoby)

elza23 (2+2 osoby)

Proszę dopisywać się do listy i w miarę możliwości podawać orientacyjną liczbę osób (żebym wiedziała ile kompletów świątecznej porcelany wyjąć :wink: i ile grillów szykować :D )

Przygotujemy "zaplecze techniczne": grilla (jak będziemy wiedzieli ile osób, to może poproszę o przywiezienie dodatkowych), naczynia wszelkiej maści wraz ze sztućcami, itp.

Ponadto:

- ciasto z owocami,

- jakieś mięsiwko na grilla (karkóweczkę, może skrzydełka),

- jakąś sałateczkę,

- napoje wszelkiego kalibru,

- jakieś przekąseczki, chrupeczki, ....

Każdy MOŻE ( nie musi) coś przywieźć (hmm, nie ukrywam że ta obiecana pyszna kiełbaska chodzi mi po głowie :) ).