UKF 09.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ja mam wieści od Mika, jemu najbardziej pasuje 25 czerwca, 18-19 wyjeżdżają....Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 hmm... to zakonczenie roku chyba nie będzie trwało wiecznie.... jeśli wszystkim poza nami odpowiada 25 czerwca to najwyżej się spóźnimy Co prawda pewnie jeszcze bedziemy lecieli dostarczyc swiadectwo i inne papierki do gimnazjum ale w sumie to po drodze No jak bedzie grill to fajnie - przygotuję jakieś mięsiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 To ja upiekę jakieś ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 09.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Mi i mojej małżowince też pasuje 25 czerwca:)))) Chętnie przygotuję coś zielonego, wiosennego do mięsiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Nusia byle nie zielone mięsiwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 09.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 O co to to nie moja sąsiadko Chyba, że kotlety sojowe o smaku wołowiny:))), ale one tez nie są zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 09.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 UWAGA WSZYSCY GRUPOWICZE!!!!! Chyba nadzedł czas na jakieś spotkanko . Zapraszamy do siebie. Co Wy na to???? Jezeli chodzi o mnie to najmniej odpowiada mi 26,bo 27 mam ostatni egz. na studiach,ale gdyby innym ten termin pasowal to ja sie dostosuje. Ja mam wieści od Mika, jemu najbardziej pasuje 25 czerwca, 18-19 wyjeżdżają....Maria jeśli wszystkim poza nami odpowiada 25 czerwca to najwyżej się spóźnimy Mi i mojej małżowince też pasuje 25 czerwca:)))) Witam wszystkich, My też chętnie się spotkamy. Weekend 18-19 czerwca nie pasuje nam, wyjeżdżamy, urządzamy chrzciny. Ale 25 lub 26 czerwca jak najbardziej nam odpowiada. Mamy składanego grilla, trochę wysłużonego, ale może się przyda? I oczywiście coś na niego też się znajdzie! Poza tym wszelkie sugestie i propozycje mile widziane Maria Jeśli można cos zaproponować to może wycieczkę objazdową po działkach/budowach. Pozwoli to nam poznać gdzie kto buduje, na jakim jest etapie i wówczas np. przy okazji można będzie do siebie wpadać. Proponuję zacząć od naszej działeczki, zapraszamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 09.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 O jejku ale kusicie !!!Już czuję ten zapach grillaObiecałam dobre kiełbaski - pamietacie? .... i mimo ,że nie planuję być w Warszawie w czerwcu , to chyba pokonam te 250 km specjalnie dla WAS KOCHANI 25. 06. to dobry dla mnie dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeśli można cos zaproponować to może wycieczkę objazdową po działkach/budowach. Pozwoli to nam poznać gdzie kto buduje, na jakim jest etapie i wówczas np. przy okazji można będzie do siebie wpadać. Proponuję zacząć od naszej działeczki, zapraszamy !!! Fajny pomysł Tylko może zastanowimy się z mapka kogo odwiedzimy w jakiej kolejności, żeby nie jeździć w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Renatko koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 09.06.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Olena A czy dnia nam wystarczy , aby odwiedzić wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.06.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Renatka właściwie Ty, Nusia, ja i Mik99 to jedno miejsce Zresztą, nie wiadomo co inni na to, jak z transportem i z brzdącami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.06.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Renatko , przyjedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 09.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 aha26 no, jak ciasto upieczesz to jakbym mogła nie przyjechać Olena ... a może tak autokar wynajmiemy ha ha a brzdące do "ochronki" z guwernantką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 10.06.2005 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 UKF ..... nam NIE pasuje 18 czerwca (ja wracam z podrozy, dziecko zabawę na koniec rozku szkolnego. Pozostałe zaproponowane terminy są dla nas dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No to z tego,co widzę nasuwa się termin 25 czerwca. Oficjalnie więc ogłaszam 25 czerwca dniem spotkania. Cieszę się, że sporo osób się wybiera: aha26 (2 osoby) Ślimak Maciek (2+1 osoby) Nusia (2 osoby) Olena (2 osoby) Mik99 (2+1 osoby) Rocky (2+2 osoby) Renatka (2 osoby) SylwekW (2+? osoby) Sonal (2 osoby) elza23 (2+2 osoby) Proszę dopisywać się do listy i w miarę możliwości podawać orientacyjną liczbę osób (żebym wiedziała ile kompletów świątecznej porcelany wyjąć i ile grillów szykować ) Przygotujemy "zaplecze techniczne": grilla (jak będziemy wiedzieli ile osób, to może poproszę o przywiezienie dodatkowych), naczynia wszelkiej maści wraz ze sztućcami, itp. Ponadto: - ciasto z owocami, - jakieś mięsiwko na grilla (karkóweczkę, może skrzydełka), - jakąś sałateczkę, - napoje wszelkiego kalibru, - jakieś przekąseczki, chrupeczki, .... Każdy MOŻE ( nie musi) coś przywieźć (hmm, nie ukrywam że ta obiecana pyszna kiełbaska chodzi mi po głowie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ah, zapomniałam jeszcze o pieczywku czosnkowym....mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 10.06.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja się zapowiadam z moim małżonem Dziecię nie lubi takowych imprez zatem będzie nas (zapewne z poślizgiem) sztuk dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja zapowiadam się z mężem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 10.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja też będę z moją połówką)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts