yaro672 10.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Czy ktoś z szacownego grona forumowiczów posiada takie okna? Bylbym wdzięczny za jakieś zdjęcia,mam zamiar takie zmówic a nie wiem jak wyglądaja na żywo. Niestety u mnie w okolicy takich nie znalazłem. Przedstawiciel regionalny Jezierskiego też nie może mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 niech zajży do mojego dziennika. A jak poda maila to więcej zdjęć wyślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 i poszukaj na stronie forumowego Jareko. Ma tam kilka zdjęć z bliska moich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... mam zamiar takie zmówic a nie wiem jak wyglądaja na żywo ... przejdź sie do jakiegoś sklepu z oknami i zobacz /zdjecia to nie jest "na zywo"/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 10.12.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Problem w tym ze u Jezierskiego nie mogę spotkać szarych okien. A próbki kolorów pokazywane przez sprzedawców to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajdaniu 11.12.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja mam okna z Jezierskiego w kolorze antracytowym.Mogę podesłać na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 11.12.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja mam okna z Jezierskiego w kolorze antracytowym. Mogę podesłać na priv. Pozdrawiam Dziękuję bardzo i prosze o przesłanie zdjęć na adres: [email protected]. A jak sie sprawują , jestes zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... mam zamiar takie zmówic a nie wiem jak wyglądaja na żywo ... przejdź sie do jakiegoś sklepu z oknami i zobacz /zdjecia to nie jest "na zywo"/ Szary (antracyt) to nie jest kolor powszechnie uznany za popularny i ciężko coś takiego znaleźć na ekspozycjach.. Chociaż z tych ralowskich kolorów to właśnie ten jest bardzo popularny - pewnie w skali kraju bardziej niż niejeden drewnopodobny. Powiem Wam jedno: jesli znajdziecie u kogos na ekspozycji okna w okleinie antracyt to pewnie trafiliście do firmy z bardzo nowoczesnym podejściem do stolarki i warto się tej firmie przyjżeć bliżej. ps. ja nie mam szarych okien na ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ...ja nie mam szarych okien na ekspozycji Trudno jest miec wszystkie okna na ekspozycji - musialbym miec salon minimum 200 mkw bo kazdy by chcial zobaczyc jego okna i to w roznych kolorach. to nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts