duduś 10.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ludzie zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - błagam napiszcie mi co należy zrobić na komputerze aby " W ŻYCIU" nie pojawiały mi się już na tym pudle te pieprzone reklamy bbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrr... NIENAWIDZĘ REKLAM SORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zainstaluj opere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 przede wszystkim się uspokój, wypij herbatkę z melisy i ... poczytaj forum link (jeden z miliarda na ten temat : http://forum.muratordom.pl/wyskakujace-reklamy-zaslaniajace-posty-i-nie-dajace-sie-usun,t135915.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 11.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jaką masz przeglądarkę? Zainstaluj Firefoxa. Wpisz w Google magiczne słowo "adblock plus", ściągnij ten plik, zainstaluj, wybierz filtr na Polskę, albo od razu dwa i ciesz się internetem bez reklam Ja przeżywam szok jak siadam do komputerów ludzi, którzy nie mają zablokowanych reklam..jest to dla mnie istna katorga Mam wrażenie, że net jest teraz bardziej zawalony reklamami niż nasze biedne drogi i ulice miast.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 11.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zainstaluj operePrzepraszam, a co mi ma niby dać samo zainstalowanie Opery? Bo nie ogarniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 11.12.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 "przede wszystkim się uspokój, wypij herbatkę z melisy i ... poczytaj forum ' właśnie to chcę zrobić i nie mogę bo często wyskakują , ( obecnie jakaś baba na czerwono ) i wszystkim dzięuję spróbuję zastosować te porady ( ale to przypomocy córci lub męża ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SweetStarx3 12.12.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Udało mi się ściągnąć dodatek "adblock plus", ale niestety gorzej z obsługą. Mogłabym prosić o jakąś krótką instrukcję dotyczącą owego dodatku ? Dokładniej chodzi mi o sposób blokowania tych reklam. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 12.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Do blokowania reklam bardzo dobrze nadaje się Ad Muncher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 12.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 zainstaluj opere Przepraszam, a co mi ma niby dać samo zainstalowanie Opery? Bo nie ogarniam.. Bo sama Opera w przeciwieństwie do firefozxa ma funkcję blokuj i ną zablokujesz dowony typ reklamy .Ot taki jakby firewall na reklamy. I do firefoxa trzeba sciągać jakieś tam dodatki.No i jeszce umieć je zainstalować. Osoby zakładające tego typu posty do zaawansowanych raczej nie nalezą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 12.12.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 SORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bo sama Opera w przeciwieństwie do firefozxa ma funkcję blokuj i ną zablokujesz dowony typ reklamy A jak się w Operze blokuje reklamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c0x1988 18.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Programy do blokowania reklam w operze: Windows: http://help.opera.com/Windows/9.23/pl/contentblock.htmlLinux: http://help.opera.com/Linux/9.23/pl/contentblock.htmlMac: http://help.opera.com/Mac/9.23/pl/contentblock.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 18.12.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Bo sama Opera w przeciwieństwie do firefozxa ma funkcję blokuj i ną zablokujesz dowony typ reklamy A jak się w Operze blokuje reklamy? Prawy klawisz myszy nad stroną z reklamą i z wyświetlonego menu wybierasz zablokuj zawartość, Wtedy pojawia się taki nowy wygląd strony z normalnie wyświetlana reklama Klikasz wtedy reklamę mychą i pojawia sie pasek przekreślajacy . Klikasz na link w górnym lewym rogu strony zastosuj , I dany typ rekalmy nie jest wiecej wyświetlany. Po pokazaniu co jest wkurzajaca reklamą Opera dalej tego juz nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dzięki serdeczne, to działa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts