alfa36 10.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Chodzi mi o zlewozmywak. Pasuje nam franke admiral, zlew narozny z fragranitu, kolor grafitowy albo teka lugo, też narozny, z tegranitu, kolor antracyt. Co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 11.12.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Znalazłam jeszcze blanco:Zlewozmywak METRA 9 E Jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 11.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Znasz kogoś kto ma dwa zlewozmywaki - jeden Franke a który Teka?Myślę, że dużo osób może Ci powiedzieć dlaczego wybrało ten a nie inny zlewozmywak.Ale raczej nie który z dwóch jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ShadowMe 11.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Szczerze to się dziwie, bo moim zdaniem to zwyczajna kwestia gustu i co bardziej pasuje do kuchni. Pod tym względem myśle że nie ma co sie zastanawiać nad wydajnością (jest cos takiego w zlewozmywakach? o.O) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.12.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 rzuć monetę...i wybierz ten, który Ci się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 12.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Pewnie moglo się zdarzyć, że ktos. użytkował jeden i drugi. Chodzilo mi o to, czy np. jakis uzytkownik teki w antracycie jest niezadowolony itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidekg 07.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Ja również mam problem z podjęciem decyzji TEKA czy FRANKE.Podoba mi się Teka Universo, a cena jest również przystępna, ale dlaczego dają na zlewy tylko 2 lata gwarancji. (Franke daje 15 lat.)Czy ktoś ma Tekę ? Proszę o Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts