daro31ie 11.12.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Co lepsze pod gąsiory ceramiczne Roben - szczotka czy taśma ? Prosze o konkrety bo nie moge podjac decyzji Pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 11.12.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Moi dekarze chcieli szczotki. Twierdzili że są lepsze. Cenowo wygląda to podobnie więc dla mnie żadna róznica. Chcieli szczotki to kupiłam im szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 11.12.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Moi dekarze chcieli szczotki. Twierdzili że są lepsze. Cenowo wygląda to podobnie więc dla mnie żadna róznica. Chcieli szczotki to kupiłam im szczotki Cenowo na allegro wyglada tak: szczotka 14,90 za mb tasma 10,8 za mb Pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 11.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Moi dekarze chcieli szczotki. Twierdzili że są lepsze. Cenowo wygląda to podobnie więc dla mnie żadna róznica. Chcieli szczotki to kupiłam im szczotki a u mnie całkiem odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Podobno lepsze taśmy, ale łatwiej układa się szczotki, więc większość wykonawców chce szczotki. Nie wiem ile w tym prawdy... Moi chcieli szczotki i ja mam szczotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Moi twierdzili że taśmy lepsze. U mnie rzecz była dodatkowo przesądzona przez chęć zabezpieczenia dachu przed mszeniem. Taśmy miedziane są, szczotek miedzianych niet J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 11.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 taśmy bezapelacyjnie, a czy wszyscy chcą szczotki to nie powiedziałbym po tym co widzę co schodzi w hurtowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts