amalfi 11.12.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ostatnia walka i do łózia .... Najman to żaden bokser .... najbardziej trafne określenie jak Go zapowiadali : "brał udział w wielu widowiskach medialnych" nie - poważnych walkach z mocnym przeciwnikiem .... tylko widowiskach medialnych ..... Gdzieś pisali, że był w Jakimś wielkim bracie czy czymś takim. Może o to chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.12.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tak, był w Bigbraderze i trzeba było widzieć co on tam wygadywał o sobie ściemniając Sasze Strunin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Najszybciej zarobione 200 tyś przez Dominatora nieprawda .... na te kilka sekund pracował także kilka miesięcy wstecz na treningach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.12.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To w końcu 200 czy 250? Bo byłam pewna,że powiedzieli 250 tysiecy zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tak, był w Bigbraderze i trzeba było widzieć co on tam wygadywał o sobie ściemniając Sasze Strunin.. Czy to on sie prowadzał z tą Jolą z koniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Normalnie jestem zdegustowana Kazałam się zawołać na samą walkę, z pominięciem rytuałów ze stroszeniem piór i jak zawołali dopisywałam posta, a jak zlazłam na dół, to już było po po wszystkim Dobrze, że przynajmniej powtórzyli te 50 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To w końcu 200 czy 250? Bo byłam pewna,że powiedzieli 250 tysiecy zł. Pudzian dostanie 200.000 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Trzeba by policzyć w takim razie jak mu wychodzi stawka godzinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.12.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 amalfi on sie prowadzał z tą Saszą co z murzynem na Eurowizji spiewała Ona też w Bigbraderze była.. Ta od konia prowadzala sie natomiast z tym od młodych wilków Muszę się przyznać,że czasami byłam zmuszona to ogladać w pracy. cieszynianka nie martw się , jutro obejrzysz powtórkę w Teleexpresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ostatnia walka za nami ..... Victor Nobrega - powinien wygrac już po trzeciej rundzie , bez dogrywki - zasłużył ..... a powiem Wam jeszcze , że widzowie straszną wiochę odwalają ... gwizdy jakieś .... jak na meczu zakładowym w Rozpierdzichowie Górnym ..... powinni brawami nagradzać bo walki naprawdę na poziomie i wygrani zasłużeni .... pogwizdać se przyszli Pirógi i Egórole , cholera jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Bea, jestem głęboko przekonana, że prowadzał się z Jolą, jak ona z kolei przestał się prowadzać ze starym młodym wilkiem. Jak mieszkałam z powodu remontu poza domem, czytałam z nudów wszystko, co mieli w pobliskim sklepie. A może sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 nie pomogę rozwiać wątpliwości ... bigbraderów , złotopolskich , klanów z Rysiem tudzież m jak miłość i innych padlin tv nie oglądam i w tematach nie jestem .... ja jedynie "Mam talent" oglądam a i tak nie wszystkie odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ostatnia walka za nami ..... Victor Nobrega - powinien wygrac już po trzeciej rundzie , bez dogrywki - zasłużył ..... a powiem Wam jeszcze , że widzowie straszną wiochę odwalają ... gwizdy jakieś .... jak na meczu zakładowym w Rozpierdzichowie Górnym ..... powinni brawami nagradzać bo walki naprawdę na poziomie i wygrani zasłużeni .... pogwizdać se przyszli Pirógi i Egórole , cholera jasna Nie mam kanału polsat sport, ale mogę sobie wyobrazić kibicowanie naszych "gwiazd". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kurcze, musiałam widocznie ten ważny fakt przegapić.. Pamietam tylko ta od konia z młodym starym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.12.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 amalfi on sie prowadzał z tą Saszą co z murzynem na Eurowizji spiewała Ona też w Bigbraderze była.. Ta od konia prowadzala sie natomiast z tym od młodych wilków Muszę się przyznać,że czasami byłam zmuszona to ogladać w pracy. cieszynianka nie martw się , jutro obejrzysz powtórkę w Teleexpresie. Na szczęście dali powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Musieli czyms zapchać czas antenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 nie pomogę rozwiać wątpliwości ... bigbraderów , złotopolskich , klanów z Rysiem tudzież m jak miłość i innych padlin tv nie oglądam i w tematach nie jestem .... ja jedynie "Mam talent" oglądam a i tak nie wszystkie odcinki No co Ty, Daga. Trzeba być zorientowanym w rodzimym srołbiznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No co Ty, Daga. Trzeba być zorientowanym w rodzimym srołbiznesie taka akcja , że obejrze jeden odcinek na rok to bede zorientowana aż nadto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.12.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No i po sportowych emocjach. Trzeba iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.12.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Obserwowałem walke i powiem wam ,że Najman klepiac reka o mate morsem napisał list do św Mikołaja, "żeby jutro nie bolalo." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts