Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pudzian z Najmanem - jak obstawiacie?

amalfi

Recommended Posts

ostatnia walka i do łózia .... :roll:

Najman to żaden bokser .... najbardziej trafne określenie jak Go zapowiadali : "brał udział w wielu widowiskach medialnych"

nie - poważnych walkach z mocnym przeciwnikiem .... tylko widowiskach medialnych ..... :roll:

Gdzieś pisali, że był w Jakimś wielkim bracie czy czymś takim. Może o to chodziło...

• Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Normalnie jestem zdegustowana :-?

Kazałam się zawołać na samą walkę, z pominięciem rytuałów ze stroszeniem piór i jak zawołali dopisywałam posta, a jak zlazłam na dół, to już było po :o po wszystkim :roll:

Dobrze, że przynajmniej powtórzyli te 50 sekund :wink:

amalfi on sie prowadzał z tą Saszą co z murzynem na Eurowizji spiewała 8) Ona też w Bigbraderze była..

Ta od konia prowadzala sie natomiast z tym od młodych wilków :lol: Muszę się przyznać,że czasami byłam zmuszona to ogladać w pracy. :oops:

cieszynianka nie martw się , jutro obejrzysz powtórkę w Teleexpresie.

Ostatnia walka za nami ..... Victor Nobrega - powinien wygrac już po trzeciej rundzie , bez dogrywki - zasłużył .....

a powiem Wam jeszcze , że widzowie straszną wiochę odwalają ... gwizdy jakieś .... jak na meczu zakładowym w Rozpierdzichowie Górnym ..... powinni brawami nagradzać bo walki naprawdę na poziomie i wygrani zasłużeni .... pogwizdać se przyszli Pirógi i Egórole , cholera jasna :-? :roll: :wink: :lol:

nie pomogę rozwiać wątpliwości ... bigbraderów , złotopolskich , klanów z Rysiem tudzież m jak miłość i innych padlin tv nie oglądam i w tematach nie jestem ....

ja jedynie "Mam talent" oglądam a i tak nie wszystkie odcinki :roll:

Ostatnia walka za nami ..... Victor Nobrega - powinien wygrac już po trzeciej rundzie , bez dogrywki - zasłużył .....

a powiem Wam jeszcze , że widzowie straszną wiochę odwalają ... gwizdy jakieś .... jak na meczu zakładowym w Rozpierdzichowie Górnym ..... powinni brawami nagradzać bo walki naprawdę na poziomie i wygrani zasłużeni .... pogwizdać se przyszli Pirógi i Egórole , cholera jasna :-? :roll: :wink: :lol:

Nie mam kanału polsat sport, ale mogę sobie wyobrazić kibicowanie naszych "gwiazd".

amalfi on sie prowadzał z tą Saszą co z murzynem na Eurowizji spiewała 8) Ona też w Bigbraderze była..

Ta od konia prowadzala sie natomiast z tym od młodych wilków :lol: Muszę się przyznać,że czasami byłam zmuszona to ogladać w pracy. :oops:

cieszynianka nie martw się , jutro obejrzysz powtórkę w Teleexpresie.

:lol: :lol: :lol:

Na szczęście dali powtórkę :wink:

nie pomogę rozwiać wątpliwości ... bigbraderów , złotopolskich , klanów z Rysiem tudzież m jak miłość i innych padlin tv nie oglądam i w tematach nie jestem ....

ja jedynie "Mam talent" oglądam a i tak nie wszystkie odcinki :roll:

No co Ty, Daga. Trzeba być zorientowanym w rodzimym srołbiznesie :lol: