Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 years później...
  • Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Dobrym rozwiązaniem w tym przypadku będą okna marki Krispol ponieważ swego czasu sprawdzali swoje produkty pod tym kątem i wyniki są bardzo dobre.

Drogi macku122 daj sobie spokój z taką bezsensowną pseudo reklamą, robisz tym więcej szkody niż pożytku dla firmy Krispol.

Jako, że mam okazję od dość długiego czasu współpracować z nimi wiem, że mają własną rozsądną polityką reklamowo-promocyjną i zapewne szefostwo Krispolu nie będzie zadowolone z takiej akcji.

Pozdrawiam

Michale - może Maciek nie tyle chciał reklamować tą markę, co siebie, bo w każdej swojej wypowiedzi których pojawiło się kilka na forum umieszczał link do swojej strony - także w stopce (co masz i Ty - chociaż uważam, że swoją pokutę już dawno odrobiłeś i Redakcja powinna Ci to znamię zdjąć).

Witam

Michale - może Maciek nie tyle chciał reklamować tą markę, co siebie, bo w każdej swojej wypowiedzi których pojawiło się kilka na forum umieszczał link do swojej strony - także w stopce (co masz i Ty - chociaż uważam, że swoją pokutę już dawno odrobiłeś i Redakcja powinna Ci to znamię zdjąć).

co do macka122 to ... bez komentarza

co do mojej "reklamy" - to aktualna stopka znajduje się tam na moje życzenie :) redakcja praktycznie od razu po mojej drobnej interwencji stwierdziła, że mogę link przywrócić ale zostawiłem go w takiej formie ... z przekory :) na PW wyślę Ci link do tej strony, która niby była reklamą to sam się uśmiejesz :)

PS albo nie wyślę bo niby masz pełną skrzynię :)

Pozdrawiam

Edytowane przez MMichal