olli03 11.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zapraszam do komentowania i zadawania pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Djinn 12.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witam, właśnie z Małżonką przymierzamy się powoli do Living 110, ale VER 2. Oczywiście zmian będzie kilka, ale to wszystko musi poczekać. Dopiero wczoraj podjęliśmy decyzję o budowie domku zamiast kupna mieszkania w centrum KRKa. Dzisiaj mieliśmy pierwsze spotkanie z przedstawicielem Danwooda i jesteśmy pozytywnie nastawieni na dalszą współpracę.Z przyjemnością będziemy śledzić ten dziennik i kibicować Wam w budowie Czy można wiedzieć, w których okolicach się budujecie ??Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 13.12.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nasz domuś stanie w Łęczu- wieś między Elblągiem a Kadynami. To teren Parku Krajobrazowego Wysoczyzna Elbląska. okolica piękna.co do samego domu to dokonaliśmy drobniutkich zmian w elektryce, przenieśliśmy wejście, no i kominek z rozprowadzeniem ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 25.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Hej, Witam sąsiadów z Wysoczyzny. Kiedyś też zastanawiliśmy sie nad Łęczem - malownicze miejsce z fajnym widokiem na zalew, ale wygrała jednak Dąbrowa Ciekawy jest wasz projekt - szybko można zamieszkać i atrakcyjny cenowo. Mam pytanie czy danwood zrobi też prace wykończeniowe na miejscu? Czy na domy drewniane mozna brać kredyt - bo niektore banki są restrykcyjne? pozdrawiam i powodzenia w budowaniu! PS. Na PW wysłalem wam dwa namiary na firmy od fundamentów z okolic Elbląga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 27.12.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Mam pytanie czy danwood zrobi też prace wykończeniowe na miejscu? Czy na domy drewniane mozna brać kredyt - bo niektore banki są restrykcyjne? mają w ofercie prace wykończeniowe- mozna brać wersję pod klucz. ale my zdecydowalismy się na to co nazywają stanem deweloperskim- czyli sami malujemy ściany, kładziemy płytki, schody, wstawiamy drzwi wewnętrzne. a co do kredytu, to okaże się za około miesiąc- bo wtedy będę składała wnioski do róznych banków. za namiary do firm serdeczne dzięki- po wolnym się z nimi skontaktujemy.teraz łapiemy trochę oddechu po walce z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 27.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hej, Czy na domy drewniane można brać kredyt - bo niektore banki są restrykcyjne? Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.05.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hej, widzę, że prace posuwaja się błyskawicznie... powiedz, prosze, jakie to uczucie jak widzisz, że twój domek, którego rano jeszcze nie ma - jest tylko płyta oczekujaca na ten domek - a wieczorkiem juz stoi na miejscum, praktycznie w pełnej krasie? Ja na swój domek musiałam czekać i czekać i czekać...... Ale teraz już mieszkamy, chociaż jest jeszcze sporo rzeczy do zrobienia ale nie wróciłabym do bloków już za nic.... No, być może w najbliższym czasie będę w łęczu u znajomych więc obejrze sobie twój domek z daleka.....Zresztą ja mieszkam ..... rzut beretem od łęcza....tylko lasssss nas dzieli... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 29.05.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Hej, Czapki z głów, jak szybko wam poszła budowa. I ten dom co się nagle pojawił w jeden dzień - przydalyby się zdjęcia min sąsiadów Ale i tak chyba wprowadzę sie wcześniej bo w lipcu. Udało sie załatwić internet? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Budowa błyskawiczna, super . Takiego tempa życzę przy wykończeniówce:yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 01.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Aż musiałam się zalogować, żeby napisać swój pierwszy post na forum Od roku czasu nam się taki domek podoba i w tym miesiącu robimy fundamenty i stawiamy livinga 110 "powiększonego" do 124. Przenosimy 110 na rozmiar 124. Pięknie wyszedł ten Wasz domek. I dzięki Wam zdecydowałam się na grafitowe orynnowanie do szarego dachu - do tej pory wszyscy, łącznie z małżonkiem namawiali mnie na białe. Widziałam na żywo livinga 110 z czerwonym dachem i białymi rynnami - wyglądał jakby miał za małą kołderkę Wasz jest taki jak ma być. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 02.06.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hej, Czapki z głów, jak szybko wam poszła budowa. I ten dom co się nagle pojawił w jeden dzień - przydalyby się zdjęcia min sąsiadów Ale i tak chyba wprowadzę sie wcześniej bo w lipcu. Udało sie załatwić internet? pozdrowienia oj jeszcze nam zejdzie z tym internetem:) no ale się nam nie pali, bo: -wykańczamy - mamy ogród:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 02.06.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 I dzięki Wam zdecydowałam się na grafitowe orynnowanie do szarego dachu - do tej pory wszyscy, łącznie z małżonkiem namawiali mnie na białe. Widziałam na żywo livinga 110 z czerwonym dachem i białymi rynnami - wyglądał jakby miał za małą kołderkę Wasz jest taki jak ma być. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy wykończeniówce dzięki, muszę przyznać, ze ładnie ciemne rynny rzeczywiście wyglądaja. 124 metry Livinga to będzie dużo, nas zaskoczyło jak dużo to jest 110 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 04.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 jeżeli chodzi o metry Na warunki zabudowy w naszym pięknym mieście czekaliśmy ponad półtora roku; ba czekaliśmy walczyliśmy jak lwy nie szczędząc SKO i "biednych" pań w urzędzie. Dlatego też mieliśmy sporo czasu na myślenie, liczenie, planowanie. I jeszcze w sierpniu 2009 roku pojechaliśmy na drugi koniec Polski, do Szczecina żeby obejrzeć Livinga 124, podobno jednego z pierwszych. I jak już tam zajechaliśmy to nie chciało nam się wychodzić. Pasował nam akurat Z tego co doczytałam, to miesiąc czasu Danwood kręcił się Wam po domu. My zaczynamy planować, wstępnie montaż mamy umówiony w połowie sierpnia i zaczynam się zastanawiać czy do Świąt się przeprowadzimy. A jak Wam idzie? Macie jakiś plan na wykończenie czy po prostu ile się uda zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 06.06.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Macie jakiś plan na wykończenie czy po prostu ile się uda zrobić? otóż ja połozyłam płytki w kuchni, już w sumie wszystkie, mąż z moim ojcem wycekolowali i pomalowali już niemal wszystkie pokoje:) parapety czekają na wstawienie. myślę, ze nasz plan jest taki- robimy szybko i bez ociągania się, bo już chcemy jak najszybciej tak naprawdę tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 12.06.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 olli no super Wam to idzie, aż miło się patrzy. Tak oglądałam te zdjęcia położonych płytek i zaczęłam się zastanawiać czy jednak u siebie nie zrobić też dewek=loperskiego zamiast pod klucz....zdolna jesteś kobieto, to Twój pierwszy raz z płytkami, że się tak spytam? też myśleliśmy nad tym projektem ale jakiś taki futurystyczny mi się wydawał ale jak patrze na jego fotki to naprawdę całkiem ładna chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 13.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 olli no super Wam to idzie, aż miło się patrzy. Tak oglądałam te zdjęcia położonych płytek i zaczęłam się zastanawiać czy jednak u siebie nie zrobić też dewek=loperskiego zamiast pod klucz....zdolna jesteś kobieto, to Twój pierwszy raz z płytkami, że się tak spytam? też myśleliśmy nad tym projektem ale jakiś taki futurystyczny mi się wydawał ale jak patrze na jego fotki to naprawdę całkiem ładna chatka jest przytulny i piękny:) bo nasz, hi hi. trochę jak stodoła z zewnątrz, przez ten dach taki krótki, ale w środku jest ekstra, a sypialnia u góry to taka jak pół naszego mieszkania kiedyś co do płytek to zupełnie pierwszy raz układałam. dzień wcześniej pooglądałam na youtubie jak to się robi, no i małe płytki miałam, może to łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 13.06.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 no troszkę jak stodoła to fakt ale dzięki temu nie ma takich skosów w pokojach na górze zainspirowałaś mnie tymi płytkami z wyprzedaży i to faktycznie fajny pomysł aby kupić kilka modeli i połączyć, już nie się mogę doczekać aż wrzucisz fotki tych do łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 21.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 widziałam, że za podłogę też się wzięłaś - nie przestajesz mnie zadziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 25.06.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam i podziwiam waszą kuchnie! jest przepiekna taka spokojna i schludna! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 27.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no to błyskawicznie Wam idzie, na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts