olli03 28.07.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Już część naszych rzeczy przeprowadziliśmy- te duże: meble, kanapy itp. no i czekamy teraz na wizytę PINB (21 dni chyba mają o ile w ogóle zechcą przyjechać) i wtedy z czystym sumieniem możemy się meldować oraz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 29.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Piec CO jest w cenie tej która widnieje na stronie budimex danwood ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 30.07.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Przede wszystkim gratuluję zakończenia budowy Piękny ten wasz domek, tak udało się go Wam wykończyć w środku, że daje wrażenie przestronności. I kuchnia, choć nie do końca w moich kolorach jest zgodna z tym czego będę szukała w swojej. Napiszcie jak się mieszka bez wiatrołapu, bo to mi najbardziej zawraca głowę. Działka wokół rozkopana, piasek a do domku trzeba wchodzić... Pozdrawiam i życzę radości z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oli, moje gratulacje..... szybka decyzja, szybka budowa i.......domek stoi ......nie tak jak u nas przy murowanym i powoli wykańczanym domku... AAAA i gratulacje umiejetności iscie męskich ... kładzenie płytek, to nie lada sztuka.... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 02.08.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Piec CO jest w cenie tej która widnieje na stronie budimex danwood ? tak, piec jest w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 02.08.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Napiszcie jak się mieszka bez wiatrołapu, bo to mi najbardziej zawraca głowę. Działka wokół rozkopana, piasek a do domku trzeba wchodzić... gdy jest blotko (a u nas to jest gliniaste błotko) to wnosimy je jakieś 2 metry do domu, na razie co prawda jeszcze cały czas wykańczamy więc obsesyjnie nie sprzątam. ale później to może być niezłe wyzwanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 02.08.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oli, moje gratulacje..... szybka decyzja, szybka budowa i.......domek stoi ......nie tak jak u nas przy murowanym i powoli wykańczanym domku... AAAA i gratulacje umiejetności iscie męskich ... kładzenie płytek, to nie lada sztuka.... Pozdrawiam Nina dzięki Wam za miłe słowa, będe wrzucała na bieżąco nowe zdjęcia- górna łazienka już prawie gotowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 19.08.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Olli i jak łazienka ? Możecie napisać ile dokładnie czasu upłynęło od postawienia domku do czasu kiedy mogliście zacząć go wykańczać? Nam nasza budowa przesunęła się na 18 października Ale na szczęście data zaklepana. Chcieliśmy się przenieść do końca roku, ale w takich okolicznościach to pewnie odpadnie. Eh , smutno mi. Wy wklejcie jakieś fotki, tak pięknie Wasz domek wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 19.08.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Olli i jak łazienka ? Możecie napisać ile dokładnie czasu upłynęło od postawienia domku do czasu kiedy mogliście zacząć go wykańczać? Nam nasza budowa przesunęła się na 18 października Ale na szczęście data zaklepana. Chcieliśmy się przenieść do końca roku, ale w takich okolicznościach to pewnie odpadnie. Eh , smutno mi. Wy wklejcie jakieś fotki, tak pięknie Wasz domek wygląda. pod koniec kwietnia przyjechał dom. pod koniec maja oddali go nam protokolarnie. i my z miesiąc się tam bawiliśmy w wykończenia, które tak naprawdę trwają do dziś no ale mieszkamy. łazienkę dam za kilka dni, bo nie mam przy sobie zdjęć. a tam u nas nie ma neta. co do Waszego poślizgu, to nasz tak całościowo to wyniósł pól roku, chciałam na święta, a wyszło na wakacje. no ale wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 02.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ależ ta wasza łazienka pięknie wyszła. Wygląda na dużą - gratuluję. A te kamyki - podziwam za cierpliwość i pomysł. U nas wanna będzie pod oknem, a po lewej stronie od wejścia kabina - 90 , bo trochę przesuneliśmy drzwi. A co myślicie o materacu w sypialni, będziecie z czasem kupować łóżko, czy zostanie tak jak jest? Bo teraz to w sumie najlepiej wygląda. My zrobiliśmy zamiast tych okienek jedno dachowe. Będziemy się musieli nauczyć spać przy bębnieniu deszczu A kocury - miodzio. Ten rudzielec nakrapiany to ma dosyć oryginalne umaszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ola, po raz kolejny moje gratulacje....za pomyslowość i wykonanie kamyków, łazienka nabrała innego wymiaru.........Naprawdę, jak czytam sobie po raz wtóry Twój dziennik to błyskawiczne działanie jest oszałamiajace:jawdrop: ..........Kwiecień początek a sierpień juz mieszkacie...... Dzisiaj najprawdopodobniej będę przejeżdżała obok Twojego domku a niedaleko dalej bede piła kawkę na tarasie u kolezanki... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... i nawet nową stronke ustrzeliłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olli03 08.09.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A co myślicie o materacu w sypialni, będziecie z czasem kupować łóżko, czy zostanie tak jak jest? Bo teraz to w sumie najlepiej wygląda. My zrobiliśmy zamiast tych okienek jedno dachowe. Będziemy się musieli nauczyć spać przy bębnieniu deszczu . chcemy łóżko kupić, ale zachowaliśmy kolejność podyktowaną finansami- najpierw materac, aby można bylo już spać a łóżko przy okazji. kupimy jakieś, marzę o takim kutym. małe okienka wyglądają rzeczywiście ciekawie, ale nie mam pojęcia co będę musiała zrobić, zeby je umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 dokładnie na łózko przyjdzie czas, podoba mi się Twoja umywalka i te kamyczki my takie planujemy nad umywalką ale dzięki tobie mogę sobie wyobrazić jak będą wyglądały "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 10.09.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No ja wiem, że na łóżko przyjdzie czas, odpowiedni czas Sama mam tylko materac chyba już ze trzy lata. Mi chodziło bardziej o to jak postawicie to łóżko jak już będziecie je mieli, bo jeżeli postawicie w tym miejscu co materac, to zasłonicie okienka. I właśnie ze względu na to my zdecydowaliśmy się zamienić te okienka na jedno dachowe nad ew. łóżkiem właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbratowski 29.12.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Jak udało mi się doczytać również macie problemy z wentylacją (mamy ten sam domek) jak udało wam się wynegocjować kominki obrotowe nam strasznie wieje w domku ale usłyszeliśmy tylko że mamy sobie zamontować wentylatorki sami (może płaciliście za wymianę ) najgorzej jest w kuchni oraz w łazience na parterze a do tego cieknie nam z tych kratek - podobno różnica temperatur (łazienki) proszę o odpowiedz gdyż mamy już tego dosyć cały czas tylko przeciągi proszę o odpowiedz na e-mail [email protected] Pozdrawiamy K.K.M. Bratowscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 02.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Widzę, że Gospodyni nie zagląda tutaj. A szkoda, bo przywędrowałam z wątku o łazienkach, żeby spytać, jakie ma kafelki w tej pięknej łazience z kamykami. Podziwiam i gratuluję domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts