Maria1 12.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Mam 6 miesięcznego kocurka main coona, juz dwie doby z wyrzynajacego sie zabka spływa krew, ktorej nie mozna zahamowac. Weterynarz aplikuje zastrzyki zwiekszajace krzepliwosc a maly jest coraz slabszy nie je nie pije. Czy macie jakas radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 12.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ponieważ sama próbuje pomóc swojemu kotu, dostałam tu poradę od niezastąpionej agip i teraz mogę Tobie przekazać, by szukać pomocy także na forum miau i ewentualnie również tam założyć wątek. Na pewno ktoś pomoże.Poniżej link: http://forum.miau.pl/viewforum.php?f=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 12.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Weterynarz aplikuje zastrzyki zwiekszajace krzepliwosc a maly jest coraz slabszy nie je nie pije. Czy macie jakas radę? hmmm, ale dlaczego te leki nie pomagają to nie wiem, ale kot nie je i nie pije bo go boli więc powinien być karmiony i pojony strzykawką. a temperatura jest w normie? może jakaś infekcja się wdała? sigma_si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts