agnieszkakusi 12.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Byłam dzis u gina na kontroli po porodzie. Okazało się, że mam przepuklinę. Mam nosić pas i nie dźwigać. Tylko jak to zrobić mając 6 kg dziecko w domu? Czy ktoś miał przepuklinę? Czy to się kończy na noszeniu pasa? Jak długo to trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 zależy gdzie ta przepuklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 brzuszna, gdzieś tak pod koniec mostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 wiesz, aż zapytaąłm kolegę i odpowiedź była - operować i to jak najszybciej, potem będzie tylko większa. NIE DZWIGAĆ NIC.Nie wiem na co liczył twój lekarz, chyba że ta przepuklina jest tak malutka, że wie z doświadczenia że się zamknie??? A może zamiast nosić pas rozejrzyj się za dodatkową konsultacją? Ja nie chirurg ale podobno robią te przepukliny w systemie 1 dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 przy okazji, jakie masz ciśnienie krwi?Oczywiście nic nie dźwigaj, żadnych wysiłków typu zamykanie wersalki itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Kurde , Aga .... śmigaj skonsultować z jeszcze jednym chirurgiem ....nie należy w takich sytuacjach polegać tylko na jednej opini ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Mnie też się pod koniec ciąży przepuklina zrobiła, ale na pępku. Lekarka nic na to nie powiedziała. Może pępkowa nie jest tak niebezpieczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.12.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 jeńki...ale mnie nastraszyliście Nie mam żadnego guzka, nawet jak macam to nic nie czuć. Po prostu boli przy napinaniu mięśni, przy noszeniu i to też nie zawsze. Dziś np. nie boli. Ciśnienie mam niskie, przeważnie 90/60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia23 20.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 biegiem do chirurga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts