Samur_aj 12.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Przymierzam się do wykończenia łazienki i wymyśliłem sobie podwieszany blat z konglomeratu a na nim wpuszczana umywalka. Blat dwoma bokami oparty w ścianie.Ma ktoś może zdjęcia jak to wykonać. Chodzi mi szczególnie o podwieszenie blatu. Płyta jest dość krucha (w końcu to kawałki kamienia)Można by dać dwa słupki w środku i przy jednej z krawędzi (druga będzie podparta w ścianie) na to dać profile zamknięte i powinno być dość sztywno.Lecz te słupki nie bardzo mi się widzą.Będę wdzięczny za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 płyty kamienne zbroi się prętami, np. żebrowane fi 8 mm,poza tym rodzaj stelażu z proflili alu i płyt GK jest b. wytrzymały, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts