Gość Ida 11.01.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Chcę adaptować 50 m2 strychu, będącego własnością wspólnoty, do której ja też należę. Przeczytałam, że szacunkowy koszt adaptacji strychu to 2500 za m2. Czy to prawda? Oczywiście bez szaleństw interesuje mnie tylko wersja podstawowa. Jest to budynek poniemiecki, nie wiem czy należy wzmocnić strop. Przyłącza poprowadzę od mojego mieszkania na dole. Może macie podobne doświadczenia, proszę podzielcie się nimi.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Mam niewielkie doświadczenie ale może pomogę. Mam mieszkanie z poddaszem który przerabiałem . Koszt (elektyka + ocieplenie+okno poddasza+ wykończenie ścianek płytami GK + podłogi z desek sosnowych ) całość ok. 8000zł z materiałami - wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 dzięki- ale czy musiałeś mieć projekt na poddasze, jeśli tak to ile taki projekt może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esposito 01.03.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Projekt jest obowiązkowy. W Poznaniu kosztuje on ok. 1500PLN (zrobiony super, ze szczegółami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosia Gliwice 07.03.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam ja robiłam adaptacje poddasza w Gliwicach, wyniosło mnie to 18750zł wraz z robocizna. (ocieplenie,płyty k-g, wyrównanie podłóg, panele, kafelki, elektryka, woda i kanaliza, malowanie i takie tam). Firma która to eykonywała zrobiła swoją prace szybko i sprawnie, za niezbyt wygurowaną kwote:) prawde powiezdziawszy dostałam duży upust:) Jeżeli chcesz to mozemy sie umówić na obejrzenie mojego mieszkania:) I moge podać namiary na tą firme:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazpe26 10.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam serdecznie...wlasnie przymierzam sie do adaptacji strychu w Gliwicach...narazie trwaja poszukiwania, ale wczesniejchcialbym uzyskac jak najwiecej informacji na ten temat...W zwiazku z tym chcialbym zobaczyć poddasze, uzyskac namiary na firme remontowa (wydaje mi sie ze cena jest dość atrakcyjna) i zaczac wyrabiac sobie zdanie na ten temat.Prosze wiec o podanie terminu i/lub podanie propozycji kontaktu z pania, pozdrawiam, Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts