aneta s 01.04.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Emol a Ty o modrzewiu na taras myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.04.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 no myślę ale o syberyjskim, ale boję się że mi nasz jako syberyjski wcisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.04.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Emol ja bede niebawem tez taras robic, myslalam o egzotyku ale potem zamarzylam o szarym i ta wersja zostaje, myslalam o modrzewiu i kilku fachmanow mi go odradzalo bo podobno zywica z niego wylazi i bedzie sie kleil i nie wiele mozna z tym fantem zrobic. Ja chyba poloze sosne albo jakies lisciaste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja mam taras z modrzewia. Żywica wyszła na 2 deskach i mam wrazenie, ze były niedosuszone bo wogóle olej w nie trudniej wsiakał. Na reszcie nie ma żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.04.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No ten syberyjski właśnie chyba żywicą nie płacze, niby nawet go konserwować nie trzeba bo daje radę, ja też lubię szare drewno, ogród będzie kolorowy to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 U mnie jest modrzew krajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.04.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 mayland pokażesz swój taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No niestety mój taras nie jest szary. Choć po kolejnym juz sezonie drewno pociemniało znaczaco i poszarzało ale nadal ma czerwonawe wybarwienie, jak olej. Tak wyglądały deski po 1 malowaniu olejem. Olej miałam barwiony, z mieszalnika A tak juz na tarasie po 2 malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.04.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 kurcze teraz to mam metlik...mnie sie modrzew podoba ale to gadanie o zywicy mnie zniechecilo...Mayland a od jak dawna macie ten taras? Emol znaszolej Jotuna? ten szary, po ktorym deski wygladaja starawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Był robiony wiosną 2009r. Juz 2 zimy za nim. Teraz to jego 3 lato będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.04.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 to juz troche, wiec jesli ta zywica mialaby wylazic pod wplywem slonca to zapewne juz by wylazla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ta któa się pojawiła była 1 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.04.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Aneta kojarzę że kiedyś cos wklejałaś o szarych dechach, a on jest u nas do kupienia.W sumie to jakoś strasznie nie zależy na konkretnym kolorze, bo trochę jeszcze drewna dam na elewację i płot też chcę z tego samego zrobić, więc będzie do siebie pasowałoAnika a juz Cię miałam skarcić za brak recenzji, w takim razie też sobie zamówię, na all kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.04.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 nie kochanakupilam na stronce,bo nie mial akurat pojedynczych sztuk wystawionych na allegro,a nie chcialo mi sie juz go prosic,zeby wystawial i przedluzac transakcje...reakcja natychmiastowa,niemal od razu dostalam wiadomosc,ze wie o zamowieniu i w 3 dni mialam talerze w domutakze facet bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.04.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ale na jakiej stronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 no sama mi podawalas http://www.taniejdladomu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.04.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 dzięki kojarzycie producenta takiego płotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.04.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 W weekend będzie Pan naprawiał beton, a dzisiaj zabrali mi fronty kuchenne, bo fornir zaczął odchodzić, kontynuacji wzoru przez trzy szuflady nadal nie będzie, bo potrzebny byłby do tego fornir o długości 3.4m Czyli demoluję dom zamiast go wykańczać. Idę wałować trawę, może przy okazji trochę schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.04.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Cześć, ja planowałam modrzew na taras, ale póki co zrezygnowałam, bo się właśnie naczytałam o wychodzeniu żywicy, a poza tym nie podobają mi się sęki. Pewnie stanie na egzotyku. Znajoma ma egzotyk (nie pamiętam który) chyba 4-ty sezon i on bardzo szarzeje/ciemnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.04.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Podpowiedzcie proszę, przyszło mi do głowy żeby zrobić szafki/szuflady dolne w fornirze ale w pionie, wtedy by mnie nie raziły te lustrzane odbicia wzoru.Na "piętrze" mam co prawda w poziomie, ale może nie będzie się gryzło... Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts