Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A!!! Dzięki!

W pierwszej chwili myślałam, że piszesz do mnie w nieznanym języku i przeganiasz mnie z wątku;)

Nigdy w życiu!!!

To ja mało bystra o tej porze widocznie jestem, bo nie widzę:(

A te kółeczka nie będą za małe na spacery po okolicy?

Bo one takie bardziej do równych chodników galerii handlowych się nadają...

Takich kilka różowych plamek na siedziskach

Ostatnio lashe tez po nocy wklejala sowy "jak woły":) a ja nie wiedziałam o co jej chodzi, a rano olśnienia, wiec dobranoc Balbina :sleep:

Po okolicy to słabo, właśnie na wypady do miasta i na weekendy, bo tamtego pierwszego to chyba nie mam szans zapakować do bagażnika przy calej czworce, potem będę się martwić...

hej od pewnego czasu podglądam twój wątek (zapodwiada się bardzo ciekawie) i zauważyłam "rozterki" z wózkiem. Myślę nie masz się czym przejmować, to Maclaren a to samo za siebie mówia tak na poważnie to nic że te kółka sa takie małe i tak dadzą radę w wiekszości wypadków. ja co prawda miałam pojedyńczego więc tylko jeden dzięc do pchania a to znacznie mniej kilogramów niż dwójka ale czy plaża, czy wertepy śnieg czy górzysty teren zawsze dawał radę. zdaje egzamin nie tylko na asfaltach i chodnikach:)pozdrawiam

Serio parasolka dawała radę na plaży? Ale rozumiem ze wleklaś ja za sobą, a kółka się nie krecily?

Wczoraj się wtargalam na pietro i poprzymierzalam się do łazienki, jest chyba słabo łatwiej będzie zachować ergonomie bez bidetu, dzisiaj dokładnie porozmierzam, ale zaczęłam oglądać biddetty i trafiłam na takiego wariata :)

http://image.ceneo.pl/data/products/520527/i-ideal-standard-small-t306901.jpg

troszkę bokiem, dlatego jest tak wyprofilowany ;)

...przyznam się po cichutku, że ja w ogóle nie lubię bidetów...w takich przysypialnianych łazienkach jeszcze jakoś mi się tłumaczy...ale jak widzę jakiś w takiej ogólnodostępnej, to mi słabo ;)...jakaś bidetofobia :lol2: ( a szczególnie po ostatniej domówce u znajomych, jak kilkoro dzieciaków urządziło sobie świetną zabawę wodną, z bidetem w roli głównej....:sick: )

No właśnie na bidette stawiam, mniej mycia, taniej, wiecej miejsca, jak planowalam instalacje to nie wiedziałam ze coś takiego jest, a umieszczona będzie w łazience na piętrze, jednak często mam ochotę się "odświeżyć" bez ogólnego prysznica.

Tres ma ładne ale nie maja chyba przycisku stop ktory wydaje się być bardzo praktyczny, takie maja oras ale one są za to paskudna, znacie inne firmy które robią takie zestawy?

Cześć Iwek, już go znalazłam a przy okazji przypomnialam sobie o tym:

http://www.coocoo.pl/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/r/o/rowan_-_pink_-_low_res_jpeg.jpg

Ale cena zabójcza, dobrze ze dwa potrzebne to przynajmniej nie zacznę się zastanawiać, ale za to sobie takie dwa (kolejne) sprawilam

http://darlingexpress.com/images/Filt%20napp%20Retro.jpg

http://darlingexpress.com/images/filt_rockabilly_big.jpg

co do plaży to zależy jaka ona była:) jak było mega dużo piasku to musiałam wlec ale żeby nie wlec wózka to musiałby mieć koła jakw normalnych gondolach zreszta ile tak naprawdę bedziesz na tej plazy? 1 moze 2 razy na wakacje a jak dzieci beda umialy juz same chodzic to sie przejda:)na wertepach naprawde daje rade (my obiezlismy naszego 2,5latka przez całe plitvickie jeziora bez problemu nie mowiac ze przez dwa lata tez go niezle eksploatowalismy) Ogolnie MacLareny sa naprawde dobrymi wozkami( ja mam model 4 seasons) sparwdz tylko czy aby na pewno da sie rozlozyc oparcie do plaskiej pozycji bo nie wszystkie wozki maja takie opcje (szczegolnie te mniejsze modele-np quest- ale ten wydaje mi sie ze nalezy do tych wiekszych i nie powinno byc z tym problemu)Poza tym ja piore tapierke bez zdejmowania no i przede wszystkim ten wozek jest po prostu ładny:)