aricia 15.01.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ale focie!!!!!!!! dziewuszki podobne do Ciebie i starszak też. średniak to mały tatuś....tak przynajmniej po fotkach mnie się zdaje super!!! może powinnaś założyć blog dzień po dniu ?????widzę, ze było by wieeeeele subskrybujących!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 e-mólku, i ja się pozachwycam Twoją rodzinką. Dziewczynki cudniaste! Rozczuliły mnie zdjęcia starszaków i ich reakcja na siostrzyczki. Moje dzieci też zachwycają się Twoimi kruszynkami i proszą o takie bobo do domu Noł łej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.01.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dziękuję, dziękuję dziękuję w imieniu całej rodzinki. Może trochę wnętrzarsko powinnam, u nas w sumie dużo się dzieje ale wszystko jakieś niewykończone, i głupio się chwalić, bo całokształt ciągle, i ciągle i ciągle nie chce zachwycać to detale pokażę które podczas sesji się pstryknęły i szafę w garderobie z PAX'ów złożoną pokażę, bo moim zdaniem fajnie wyszła i warto pogłówkować, nawet jeden słupek zwęziliśmy z metra do ok 70 cm, nie był to większy problem, no i komuś obiecałam że pokażę ale już nie pamiętam komu, Madeleine Tobie? tu jeszcze jedną szufladę muszę dokupić ta firanka jest cudniasta polecam, te kropki są z pluszu jakiegoś, tylko często przesunięcia wzoru w komplecie się nie zgadzają trzeba sprawdzać i mierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 E-mól - zdjęcia Twoich dzieciaczków wzruszyły mnie do łez a ta niebieska ściana jest cudna! co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jak fajnie, że się na fotki załapałam:D Dziewczynki są CUUUUUUDNE a Starsi Bracia super:):) i reszta fotek też dużo siły zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dziewczynki cuuudne Starszaki oczywiście też OGROMNE GRATULACJE raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 15.01.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Emolku podziwiam Cię za siły, super organizację (jak Ty to robisz że masz jeszcze czas na pisanie na forum i zamieszczanie zdjęć...????) w każdym razie dziękuję za zdj. miło było popatrzeć i powspominać jak to było.. pół roku temu jeju jak ten czas leci, delektuj sie każdą chwilą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 16.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 E-mól! Córy boskie są Ja chcę wpaść z bliźniakami !!! (nie żartuje!) I ksiązka z półkami tfu! pólka z ksiązkami - wygląda super! ksiązki kolorystycznie ułożone - komu się chciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Cudne Dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.01.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) podręczną kołyskę taką wyprodukowałam Edytowane 17 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Superowe zdjęcia!!! Cudne są!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie mogę się napatrzeć - nie powstrzymuj się! Podobne - zadarte noski mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Podobne!!!... do Ciebie:lol: Echhhh... jak patrzę na takie cudne zdjęcia, to tylko uzmysławiam sobie coraz bardziej jaka to ja stara już jestem... buuuu... Ale zdjęcia - przecudowne!!! Nie sugeruj się starą ropuchą, tylko wklejaj, wklejaj, wklejaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 16.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Przecudne!!!!! I rzeczywiście do Ciebie podobne Wklejaj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 AAAAAAA!Jakie wspaniałe maluchy!Wklejaj! Wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 podobne, podobne! a jaki Tymek przy nich WIEEEELKI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jej .... cudo . Moim marzeniem zawsze były bliźniaki (mąż się pukał w głowę a teraz przyznaje mi rację). Wspaniale mieć taką czwóreczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.01.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ale boskie!!! prześliczne! rozczulające! prosimy o więcej:) E-molku zrobisz dobry uczynek dla ojczyzny - może kogoś zainspirujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.01.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Rasia ja to Cię zawsze jako Ummę widzę, jaka to Ty stara jesteś to ja nie wiem, wiem że duchem to coś ok 25, a młody pewnie wkrótce uraczy Was jakimś cudnym bobaskiem, to sobie poużywasz jak będziesz miała ochotę, a jak nie będziesz miała, to oddasz młodym, więc w sumie fajniejsze opcja niż własna dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts