Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję, dziękuję dziękuję w imieniu całej rodzinki.

Może trochę wnętrzarsko powinnam, u nas w sumie dużo się dzieje ale wszystko jakieś niewykończone, i głupio się chwalić, bo całokształt ciągle, i ciągle i ciągle nie chce zachwycać :(

to detale pokażę które podczas sesji się pstryknęły i szafę w garderobie z PAX'ów złożoną pokażę, bo moim zdaniem fajnie wyszła i warto pogłówkować, nawet jeden słupek zwęziliśmy z metra do ok 70 cm, nie był to większy problem, no i komuś obiecałam że pokażę ale już nie pamiętam komu, Madeleine Tobie?

DSC_1092.JPG

DSC_1091.JPG

tu jeszcze jedną szufladę muszę dokupić

DSC_1094.JPG

ta firanka jest cudniasta polecam, te kropki są z pluszu jakiegoś, tylko często przesunięcia wzoru w komplecie się nie zgadzają trzeba sprawdzać i mierzyć

img2011-12-06_10-59-51.jpg

img2011-12-06_11-02-00.jpg

img2011-12-06_11-01-24.jpg

img2011-12-06_11-01-01.jpg

Podobne!!!... do Ciebie:lol:

Echhhh... jak patrzę na takie cudne zdjęcia, to tylko uzmysławiam sobie coraz bardziej jaka to ja stara już jestem... buuuu...:(

Ale zdjęcia - przecudowne!!! :lol: Nie sugeruj się starą ropuchą, tylko wklejaj, wklejaj, wklejaj...:yes::wiggle:

Rasia ja to Cię zawsze jako Ummę widzę, jaka to Ty stara jesteś to ja nie wiem, wiem że duchem to coś ok 25, a młody pewnie wkrótce uraczy Was jakimś cudnym bobaskiem, to sobie poużywasz jak będziesz miała ochotę, a jak nie będziesz miała, to oddasz młodym, więc w sumie fajniejsze opcja niż własna dzidzia :)