e-mól 07.02.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Dziewczynom pękł dzisiaj miesiąc, wnętrzarsko dzieje się niewiele a i tak dotyczy ich zaległa kołyska srebrna No 2 I spóźnione o ponad miesiąc łóżeczka, ale za to mamy dla "miniaturek" prezent miesięcznicowy, póki co będą tylko ozdobą bo to w jaki sposób one śpią a raczej nie śpią dyskwalifikuje je do noclegów we własnym pokoju. Edytowane 16 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 cuda ...po prostu cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Piękne te Twoje dziewczyny, jak z reklamy W poście 2324 ostatnie zdjęcie po prostu świetne, super spojrzenie W ogóle fajne mają minki i grymasy. CUDNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 kołyska i łóżka świetne! Dziewczynki będą mieć w nich kolorowe sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.02.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mebelki pierwsza klasa A dziewczynki sweetaśne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.02.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Jeeej jakie one są śliczne. Kołyski też super, ale Maleńkie... Mioooodzio. Wszystkiego najlepszego z okazji "miesięcznicy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.02.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 W poście 2324 ostatnie zdjęcie po prostu świetne, super spojrzenie CUDNE!!! Tak, to spojrzenie jest boskie! Albo raczej diabelskie, mega szelmowskie, trochę sie go obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To Hanka takie szelmowskie spojrzenia rzuca? Ależ One są obie cuuudooowne!!! A kołyska nr 2 i łóżeczka "rosnące" są rewelacyjne! A ten kolor! Jak fioletów nie lubię, to ten mnie zauroczył! No i lampy.... mrrraaauuuuu.... mam za blisko kabelek narożnika, ale już widzę, że to jedyne i najlepsze rozwiązanie dla mnie:D, tylko będę musiała zrobić je sama;). Buziaki przesyłam:). I jeszcze o suszarce, bo zapomniałam Ci odpowiedzieć. Grube miałam w wiszącej pod sufitem, do takiej stojącej rozkładanej dorobiłam gumowe przezroczyste wężyki nakładane na cienkie linki przez przecięcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ależ One cudne! gratuluje miesięcznicy! a łóżeczka super wyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 przesłodki Lalunie!!!!!! łóżeczka primo sorte!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziewczyny będą miały bosko w tych łóżeczkach (jak już się zakwalifikują do spania w nich, czego e-mólku jak najszybciej życzę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale fajne te łóżeczka sobie wymyśliłaś superowe są i kołyska a Malutkie słodziuchne baaardzo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 E-mólku babeczki są PRZESŁODKIE!!!!!!!!!! Opróżnij proszę skrzynkę, bo nie mogę Ci wysłać wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ona są poprostu urocze! Zdradź jaką farbą malowałaś kołyski? WYglądaja jak po płatkach srebra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Oj, piękne masz te córki! Wyrosną z nich śliczne panny, co będą chłopcom serca łamać Łóżeczka boskie! Sama je wymyślałaś czy stolarz takie pikne wymyśla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Słodziuteńkie te Twoje Laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.02.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 dziękujemy, dziękujemy!!! Rasiu u mnie lampy też nie pasowały, troszkę kucia troszkę gipsowania, tylko ciągle nie pomalowałam. No nieźle z tą suszarką wymyśliłaś żeby ją upgradować, nie chwaliłam się chyba że mam suszarkę i kocham ją ogromnie, jakbym miała wybierać to bym zmywarkę oddała a suszarkę zostawiła cudne urządznie Balbina, łóżeczka to żywcem wzór ściągnięty http://www.bopita.com/products.php?pid=3&spid=115&pagenum=1 Mayland srebrny spray z wiejskiego sklepu Miałyśmy w weekend sesję z laseczkami ale ciężko było, ciągły ryk, nie wiem jak te cudne zdjęcia z noworodkami są robione, czy tylko moje dzieci śpią jak zające? Ciekawa jestem ogromnie efektów, zwlaszcza że tak się dziewczyny nadenerwowały, jak wyrodna matka się czułam że je maltretuję dla kilku ujęć na pamiątkę. U nas generalnie mega młyn weekend w weekend jacyś goście, zazwyczaj nocujący albo w hurtowych ilościach, nie ma czasu popaść w niemowlakowy marazm, ale pospać też nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No to masz ekstra stolarza! Idealne odwzorowanie:yes: A nie realizuje on czasem dalszych zamówień? A zdjęcia z sesji napewno będą cuuudne! Kiedy pokażesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Taki całkiem ekstra nie jest, niby super, nie ma problemu, a potem jakieś dziwne wytwory polprodukty mi przywoził, aż dostał dokładny model i wymiary, no i termin grubo zawalił oczywiście.Pokażę jak dostanę, czyli jak "się" obrobią, nie za bardzo chyba bedzie z czego wybierać więc może na dniach a nie tygodniach. Edytowane 12 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.02.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) No to sie pożalę, po 3h wrzaskow husiania, bujania, karmienia, skapitulowalismy i schowalismy walentynkową sałatkę-kolację do lodówki , bo w sumie juz i tak po walentynkach, takie wieczory a raczej nocki stają sie pomału standardem Przynajmniej udało mi sie z chłopcami upiec walentynkowe ciasto dla taty i nawet udało nam sie je wspólnie zjeść, dość dobre i banalnie proste, chlebek bananowy, akurat na pichcenie z dziećmi. Edytowane 15 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts