Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

Dziewczynom pękł dzisiaj miesiąc, wnętrzarsko dzieje się niewiele a i tak dotyczy ich

zaległa kołyska srebrna No 2

DSC_1536.jpg?gl=US

I spóźnione o ponad miesiąc łóżeczka, ale za to mamy dla "miniaturek" prezent miesięcznicowy, póki co będą tylko ozdobą bo to w jaki sposób one śpią a raczej nie śpią dyskwalifikuje je do noclegów we własnym pokoju.

DSC_1558.jpg?gl=US

DSC_1566.JPG?gl=US

DSC_1562.JPG?gl=US

Edytowane przez e-mól

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To Hanka takie szelmowskie spojrzenia rzuca?:rolleyes::lol2: Ależ One są obie cuuudooowne!!!:cool:

A kołyska nr 2 i łóżeczka "rosnące" są rewelacyjne! A ten kolor! Jak fioletów nie lubię, to ten mnie zauroczył!:wiggle:

No i lampy.... mrrraaauuuuu.... mam za blisko kabelek narożnika, ale już widzę, że to jedyne i najlepsze rozwiązanie dla mnie:D, tylko będę musiała zrobić je sama;).

Buziaki przesyłam:).

I jeszcze o suszarce, bo zapomniałam Ci odpowiedzieć. Grube miałam w wiszącej pod sufitem, do takiej stojącej rozkładanej dorobiłam gumowe przezroczyste wężyki nakładane na cienkie linki przez przecięcie;)

dziękujemy, dziękujemy!!!

Rasiu u mnie lampy też nie pasowały, troszkę kucia troszkę gipsowania, tylko ciągle nie pomalowałam.

No nieźle z tą suszarką wymyśliłaś żeby ją upgradować, nie chwaliłam się chyba że mam suszarkę i kocham ją ogromnie, jakbym miała wybierać to bym zmywarkę oddała a suszarkę zostawiła cudne urządznie :wave:

Balbina, łóżeczka to żywcem wzór ściągnięty http://www.bopita.com/products.php?pid=3&spid=115&pagenum=1

Mayland srebrny spray z wiejskiego sklepu

Miałyśmy w weekend sesję z laseczkami ale ciężko było, ciągły ryk, nie wiem jak te cudne zdjęcia z noworodkami są robione, czy tylko moje dzieci śpią jak zające?

Ciekawa jestem ogromnie efektów, zwlaszcza że tak się dziewczyny nadenerwowały, jak wyrodna matka się czułam :( że je maltretuję dla kilku ujęć na pamiątkę.

U nas generalnie mega młyn weekend w weekend jacyś goście, zazwyczaj nocujący albo w hurtowych ilościach, nie ma czasu popaść w niemowlakowy marazm, ale pospać też nie ma czasu.

Taki całkiem ekstra nie jest, niby super, nie ma problemu, a potem jakieś dziwne wytwory polprodukty mi przywoził, aż dostał dokładny model i wymiary, no i termin grubo zawalił oczywiście.

Pokażę jak dostanę, czyli jak "się" obrobią, nie za bardzo chyba bedzie z czego wybierać więc może na dniach a nie tygodniach.

Edytowane przez e-mól

No to sie pożalę, po 3h wrzaskow husiania, bujania, karmienia, skapitulowalismy i schowalismy walentynkową sałatkę-kolację do lodówki :( , bo w sumie juz i tak po walentynkach, takie wieczory a raczej nocki stają sie pomału standardem :(

Przynajmniej udało mi sie z chłopcami upiec walentynkowe ciasto dla taty i nawet udało nam sie je wspólnie zjeść, dość dobre i banalnie proste, chlebek bananowy, akurat na pichcenie z dziećmi.

Edytowane przez e-mól