Arnika 31.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 OK musi być, bo jakby inaczej... ale co słychać?A może na Ginekologii robią sobie sylwka i nieźle się bawią ..... Czy ma któraś dziewczyna do E-mólka tel? Proszę dajcie znać co słychać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A może Dziewczynki się pospieszyły? Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.12.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Zrobiły mi zlosnice dzisiaj w nocy alarm, pokazały charakterki i co nas czeka po porodzie, czyli chodzę na rzęsach i marzę o tym żeby się przed porodem wyspać, dzisiaj tez moze być z tym kłopot. Bawcie się szalenczo http://emoty.blox.pl/resource/champagne.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Czyli nadal w trójpaku..... E-mólku dawaj znać częściej... bo tu paznokcie całe poobgryzamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Emolku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.12.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 E-mólku dawaj znać częściej... bo tu paznokcie całe poobgryzamy...... Oj to niedobrze, zwłaszcza ze full manicure pewnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Kompletnie nie maluję pazurków... takie sztuczne mi się wówczas wydają...Siedzimy w domku... Starszak poszedł się bawić, młodszy był u babci i z jego ulubionym kolegom rządzili i miał zostać do jutra, a że pojawił się ten trzeci... to młody wrócił do domu... Chłopcy więc siedzą i uczą się na pamięć " Jak rozpętałem II wojnę..." a ja od czasu do czasu dobre rzeczy im serwuję i sprawdzam co u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.12.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No i chyba można uznać ze nie urodze w tym roku. Udało się! Właśnie skończyłam 38 tydzień. Plan jest taki dzisiaj śpię jak suseł, nabieram sił, jutro świeci słońce mąż mnie bierze na dlugasny spacer, pewnej z 15 min i zaczynaja się skurcze i w 2-3 h rodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No to trzymamy kciuki. I cieszymy się razem z Tobą, że to jednak będzie 2012 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 01.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam w Nowym RokuPrzyszlam sprawdzic co u Was Dziewczyny Czy czasem malenstwa nie chcialy pozegnac Starego Roku ale doczytalam ze nie wiec czekamy tera na 2.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 01.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Brawo, no to jeszcze raz zycze Wam wszystkiego naj, i aby poszlo zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 A ja czekam na jakieś wieści z dnia dzisiejszego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 A ja czekam na jakieś wieści z dnia dzisiejszego..... Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.01.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Haaaloooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pewnie jest na spacerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.01.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spaceru nie było bo pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 01.01.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spaceru nie było bo pada... Cześć Kochana. Wiedziałam, że przetrzymasz bo Nowego Roku. Gdyby mąż nie mógł towarzyszyć Ci w czasie spaceru, a Ty miałabyś nieodpartą chęć na spacer w towarzystwie, to wiesz gdzie dzwonić. Podrzucić Ci coś do szpitala? Np. piernikowe babeczki w tych ślicznych papierkach z IKEA? Buziaki od naszej czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spaceru nie było bo pada... no i słusznie, urodzisz, jak przestanie ale jesteś dzielna, pomyśl tylko, że miałaś rodzić dawno temu, nie dotrzymać świąt, potem nowego roku... a nadal w dwupaku wylęgujesz bliźniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Trzymam kciuki mocno za ten wielki Dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.01.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dalej nic, faktycznie cały czas stres żeby nie za szybko, potem żeby nie w święta i nowy rok a teraz już nerwy ze się nie rodzą. Pól dnia miałam skurcze i jak już się nastawilam na rodzenie to przeszły... Dziewuchy już pokazują kto bedzie w domu rządził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts