kasiakp 02.01.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 E-mol przyszlam luknac co u Was Dziewczynki nadal w cieplym brzuszku mamy Dzis 2 stycznia wiec moze moze.... trzymam kciukasy za szybki i bezbolesny porod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.01.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Po obchodzie mam zakaz rodzenia dzisiaj, nie ma miejsca na oddziale, albo porodowce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 02.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 e-mol 3.01 czy 4.01 tez fajne daty A te ciezarne chyba wszystkie sobie podobnie jak Ty zaplanowaly zeby nie rodzic w Sylwka badz Nowy Rok i czekaly do 2.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No to teraz daj sobie na luz..... Spokojnie.... dziewczyny są w najlepszym miejscu..... Kiedy przyjdzie na nie czas... to one się o to upomną.... A do terminu nie zapominaj... masz jeszcze kilka dni.... Spokojnoći życzę... Aaaaaa i o relacje co słychać co kilka godzin poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Emólku odpoczywaj póki możesz...jest już Nowy Rok więc bez stresu, Dziewczynki nie będa najmłodsze w klasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 kobieto, nie stresuj się, tylko wypoczywaj, wyśpij (nadrobiłaś?) i bądź oazą spokoju. Sama wiesz, że to ostatnie dni luzu na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No to ładny boom maja w szpitalu Czekaj cierpliwie i ciesz się każdą chwilą ciszy i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.01.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 E-molku no to czekamy do jutra. Odpoczywaj póki możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.01.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Kochane jestescie, mam ładne fotki moich "starych" dzieci to bym się pochwaliła, a nie umiem ich z ipada zapodac, jak tu picase zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 a nie możesz bezpośrednio z dysku? witam się w nowym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ale przecież, jeżeli masz konto na picassa, to masz je na każdym sprzęcie ? nie spiesz się z tym rodzeniem!!!! wiem, ze masz dość, ale daj na luz. nie potrzebny Ci zbędny stres loozik !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Puk, puk... Co tu w tym wątku słychać...? ...ja bym Picassa i na tym lapku zamontowała, i z czapki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Przyszłam zobaczyć czy dalej jesteś 3 w 1 . Pamiętaj zero stresu. I tak dziewczynki wyjdą kiedy one zdecydują. No chyba, że siłą je wyjmą, ale tego Ci nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 02.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Śliczne zdjęcia, wszystkiego dobrego w Nowym Roku w powiększonej rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Spokojnie.... Kiedy przyjdzie na nie czas... to one się o to upomną.... A do terminu nie zapominaj... masz jeszcze kilka dni.... Też skądś to znam:lol2: Od 30 tygodnia walczyłam na patologi o każdy dzień dłużej w brzuszku (biorąc 16 prochów dziennie na podtrzymanie), a jak doszło do momentu, że już ok. to poza skurczami (i kilkoma fałszywi alarmami:rolleyes:) przetrzymał mnie do 10-ciu dni po terminie:lol2: Dzieci wiedzą kiedy jest ich czas:) Trzymam kciuk, żeby poszło bezproblemowo i było fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 e-molku jakie wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.01.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dawno mnie tu nie było.Napiszę więc wszystkiego dobrego w Nowym Przełomowym Bliźniaczym Roku. I razem z dziewczynami czekam na wieści. A zdjęcia ciążowe wymiatają. Bardzo żałuję, że sobie takiej sesji nie zrobiłam, tylko, że ja wyglądałam w końcówce ciąży jak góra tłuszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 03.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.01.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 I jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 haluuuu Emólku jak brzusio? Dziewczynki się szykują? a może to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts