Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też podpisuję się pod petycją....

....no i dalej czekam na wieści :popcorn:

Naberia... Ty lepiej wyślij jakiegoś SMSska do e-mólka... i powiedz co jest grane... Bo zobacz co Tu się dzieje....

oj, chętnie bym wysłała jakiego eska do e-mólka, ale nie mam numeru :( To Madzialenka z e-mólkiem koresponduje :)

A jak tak dalej pójdzie, to chyba szybciej ja urodzę ;)

Jestem!!!! Strona otwierała mi się jakieś 40 min, mam nadzieje ze post zdoła się wysłać, faktycznie nieźle się wylansowalam z tym nie rodzeniem. Dziękuje za wszystkie kciuki, kpiny, żarty i życzenia, przeczytałam tylko 53 str, bo cierpliwoscimi nie starczy na otwarcie poprzednich, ale już się nie mogę doczekać aż przeczytam wszystkie mądrości które mi powypisywalyscie. Skurcze mam regularne co 8-10 min już kupę czasu, po pierwsze zmęczona nimi jestem fizycznie, a po drugie psychicznie bo siedzę ze stoperem i mierze czy moze częściej jednak się pojawia. No i wkrecam sobie rożne objawy, psychoza lekka, książki wszystkie przeczytane i nawet net mi na złość zrobił.

Jutro kończę 39 tydzień! A tyle było straszenia.

Mąż wczoraj obiecał ze coś napisze, ale zapomniał;)

Obiecuje ze jak się dziewczyny wreszcie zdecydują, to zalatwie to tak żebyście wiedziały, jak dzisiaj nie urodze to kolejna "ladna" data to 01.12.2012 !

Aricia jak Twoja dieta? :)

Tysiąc bliźniaków dla Was kochane wariatki!

Oby się wysłało, oby się wysłało.....