Karolina i Artur P 05.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kciuki mocno zaciśniete i mam nadzieję,że Dziewczyny są już komplecie "na powierzchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 05.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Trzymamy kciuki, trzymamy kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 to ja tu lecę z wywieszonym ozorem ...a tu wiadomości brak ...no kto coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nikt nie widział, nikt nie słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 emól się ŚWIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szybciutko pisz, co słychać?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aaaaa e-mólek, na zielono Iiiiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Przyleciałam... i jak tam? Co wiadomo? Emolku jeśli możesz - daj znać co tam słychać, bo my tu padniemy z niecierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ...i dalej nic.... no dobra czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja też podpisuję się pod petycją.... ....no i dalej czekam na wieści Naberia... Ty lepiej wyślij jakiegoś SMSska do e-mólka... i powiedz co jest grane... Bo zobacz co Tu się dzieje.... oj, chętnie bym wysłała jakiego eska do e-mólka, ale nie mam numeru To Madzialenka z e-mólkiem koresponduje A jak tak dalej pójdzie, to chyba szybciej ja urodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.01.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Na chwilę obecną sytuacja bez zmian. E-mólek jest już zmęczona i zaczyna łapać doła związanego z oczekiwaniem - chyba każda z nas, która rodziła wie o co chodzi. Przekazałam jej Wasze pozdrowienia i mam nadzieję, że poczuła się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jezeli wczoraj jeszcze nic się nie wydarzył,o to dzisiaj są szanse na urodzenie dwóch królowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 w końcu nadal jest przed terminem, a jej dziewczyny może chcą być terminowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.01.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jestem!!!! Strona otwierała mi się jakieś 40 min, mam nadzieje ze post zdoła się wysłać, faktycznie nieźle się wylansowalam z tym nie rodzeniem. Dziękuje za wszystkie kciuki, kpiny, żarty i życzenia, przeczytałam tylko 53 str, bo cierpliwoscimi nie starczy na otwarcie poprzednich, ale już się nie mogę doczekać aż przeczytam wszystkie mądrości które mi powypisywalyscie. Skurcze mam regularne co 8-10 min już kupę czasu, po pierwsze zmęczona nimi jestem fizycznie, a po drugie psychicznie bo siedzę ze stoperem i mierze czy moze częściej jednak się pojawia. No i wkrecam sobie rożne objawy, psychoza lekka, książki wszystkie przeczytane i nawet net mi na złość zrobił. Jutro kończę 39 tydzień! A tyle było straszenia. Mąż wczoraj obiecał ze coś napisze, ale zapomniał Obiecuje ze jak się dziewczyny wreszcie zdecydują, to zalatwie to tak żebyście wiedziały, jak dzisiaj nie urodze to kolejna "ladna" data to 01.12.2012 ! Aricia jak Twoja dieta? Tysiąc bliźniaków dla Was kochane wariatki! Oby się wysłało, oby się wysłało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 06.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Wysłało się!! Na pewno już niedługo, tyle już wytrzymałaś - dasz radę! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 To dobrze, że jest dobrze... Daj sobie na luz z tym stoperem... jak złapie Cię bardziej to na pewno nie przegapisz... dziewczyny się upomną abyś się obudziła w przypadku gdybyś spała w nocy.... To zdrówka życzę i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 kolejna "ladna" data to 01.12.2012 ! Kochana, chyba nie chcesz jeszcze rok chodzić z brzuchem . Do lutego jest kawałek i myślę, że dziewczyny jednak wcześniej zrobią wielkie wejście Trzymaj się. Dużo siły zarówno fizycznej jak i psychicznej życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 06.01.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Arnika dobrze prawi...Trzymajcie sie, dziewczyny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 e-mól - trzym się ciepło na tej ostatniej prostej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts