Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się przy tak wielkiej okazji, po cichu trzymałam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie

WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE E-MÓLKU nie mogę wyjść z podziwu jak Ty kobieto dałaś radę urodzić dwójkę naturalnie BRAWO BRAWO

trzymam kciuki nadal za Wasze zdrówko, za szybki powrót do domku

oczywiście OGROMNE GRATULACJE dla tatusia, babć, dziadków i rodzeństwa

WOW!!!!!! Gratuluję!!!! Jako mama bliźniąt podziwiam za poród naturalny!!! ja nie dałam rady...Jak jeszcze będziesz karmić naturalnie przez 6 miesięcy to wpędzisz mnie w mega kompleksy:) Życzę dużo zdrowia dziewczynom, a rodzicom cierpliwości, sił, przespanych nocy, pomocnych dodatkowych rąk..ale z Twoją wspaniałą mamą to spokojnie dacie radę.

:)

Osobiście się stawiam podziękować za wszystkie kciuki, pozytywne wibracje i gratulacje, jestescie wielkie, cudne i kochane

net wciąż działa skandalicznie wolno i do tego okazjonalnie

:( w trakcie pisania posta weszła lekarka i przekazała ze Hanka musi dostać antybiotyki welfrom itp, podwyzszone ma wskaźniki infekcje, czyli do domu za szybko nie wyjdziemy i bidulę potrują i pokłuja na start, a to ona zarlok większy i mniej stracila niz Lenka, ale faktycznie coś niespokojna jest, choć obstawialam ze to kwestia charakteru... c.d.n...