Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

FANTASTYCZNIE!

Ja tu się nad kuchnią skupiłam, zaglądam co rusz, a tu... już po wszystkim:D

Cudownie sobie we trzy poradziłyście:yes:

A jak masz jeszcze takie super wsparcie w Mamie to o niebo łatwiej będzie Ci z Kruszynkami:)

Jak Tata i starsi bracia? Napewno oszaleli już na punkcie dziewczyn:lol2:

OGROMNE GRATULACJE !!!! :D :D :D

Wszystkiego najlepszego dla dumnych rodziców, babci i braci :D Niech Hania i Lenka dobrze się chowają i nie dają się za bardzo we znaki rodzicom :D

Moja mama też trzydzieści parę lat temu rodziła bliźniaki (mnie i brata) siłami natury, ale co śmieszniejsze o tym, że jest to ciąża bliźniacza dowiedziała się prawie tuż przed porodem :jawdrop: Kiedyś nie było USG, więc aby to potwierdzić zrobiono jej RTG (:jawdrop:). Szkoda, że mama nie zachowała na pamiątkę tej kliszy :(

jesteśmy w domu !!!!!

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::

właśnie drzemkę zaliczyłam dziewczyny i tata wciąż śpią, cudnie było wrócić do starszaków, popłakałam się jak ich zobaczyłam i to samo dziwaczne wrażenie przeżyłam co po powrocie z Tymkiem do Michała, że nagle on się taki wielki zrobił, teraz Tymek nagle z dnia na dzień stał się dużym chłopcem z wielkimi dłońmi, ogromnie ciężki itp. dziwne bardzo uczucie:), któraś też tak miała?

morał z ostatnich dwóch tygodni, szpital to nie jest dobre miejsce dla zdrowia, zwłaszcza psychicznego

c.d.n. obiecuję że tym razem szybko, stęskniłam się za Wami okropnie, ciekawa jestem co pobudowałyście przez te dwa tyg i o jakich głupotach pisałyście