Arnika 08.01.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :hug: Dla każdej po buziaku Dobrze będzie i odpoczywaj Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No to nadal trzymam kciuki za Was Dziewczynki i napedzam dobre myśli a wszystkim infekcjom mówimy a kysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Gratulacje E-molku!! Niesamowicie dzielna kobieta jestes!! Blizniaczki o wlasnych silach! WOW! http://www.cardsandgifts-direct.co.uk/ekmps/shops/cardsandgifts/images/twin-girls-greeting-card-2974-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 08.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Buziaki dla Hani i Lenki A ty sie dziewczyno WYSPIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 PODWÓJNE GRATULACJE DLA MAMUSI, A DLA DZIEWCZYNEK PO MISIAKU.... DUŻO ZDRÓWKA I SIŁ WSZELAKICH http://www.tapetus.pl/obrazki/n/78155_pluszaki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 e-mólku jesteś niesamowita - nie dość, że sama własnymi siłami urodziłaś bliźniaczki to jeszcze nam tu relację niemal live nadajesz:)Trzymam kciuki za Wasze zdrówko, szczególnie na Hankę skoro coś ją dopadło. Wychodźcie szybko - nie ma jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 FANTASTYCZNIE!Ja tu się nad kuchnią skupiłam, zaglądam co rusz, a tu... już po wszystkim:DCudownie sobie we trzy poradziłyście:yes:A jak masz jeszcze takie super wsparcie w Mamie to o niebo łatwiej będzie Ci z Kruszynkami:)Jak Tata i starsi bracia? Napewno oszaleli już na punkcie dziewczyn:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Emólko fajnie, że się odezwałaś. Trzymam kciuki za Hanię, żeby szybciutko wróciła do zdrówka. Chociaż tak sobie myślę, że te kilka dni odpoczynku dobrze Ci zrobi. No i na fotki czekamy. I na następne wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 E-mól - SERDECZNE GRATULACJE Życzę Wam wszystkim zdrowia, szybkiego powrotu do domu i duuuużo zdrowego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wielkie gratulacje! Lenka i Hania - ślicznie! dużo zdrowia dla dziewczynek, a dla Ciebie siły, której na pewno Ci nie zabraknie! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No mama bohater ...z łóżka nadaje a przedłużonego szpitalnego pobytu współczuję szczerze ...ale już niedługo wrócicie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To ja już czekam na dalszą relacje i fotki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2012 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ależ cudne wieści!!! Ogromne gratulacje dla Ciebie i całej Twojej Rodzinki!!! http://www.iwantthatsign.com/WebRoot/BT2/Shops/BT4029/4CD0/0296/CFE4/D727/6D0A/0A0A/33E7/F901/twin-girls-Pink-bears.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 10.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Podwójne gratulacje i wielki podziw dla dzielnej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.01.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 E-mólku, mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku całą paczką. Póki co, idę w Twoje ślady i jak dobrze pójdzie w czwartek także zostanę mamą. Trzymaj się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.01.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 naberia jaka ladne bedzie mial Twoj skarb 12.01.2012 Powodzenia Emolku jak dziewczynki? Wiadomo kiedy wychodzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 OGROMNE GRATULACJE !!!! :D Wszystkiego najlepszego dla dumnych rodziców, babci i braci Niech Hania i Lenka dobrze się chowają i nie dają się za bardzo we znaki rodzicom Moja mama też trzydzieści parę lat temu rodziła bliźniaki (mnie i brata) siłami natury, ale co śmieszniejsze o tym, że jest to ciąża bliźniacza dowiedziała się prawie tuż przed porodem Kiedyś nie było USG, więc aby to potwierdzić zrobiono jej RTG (). Szkoda, że mama nie zachowała na pamiątkę tej kliszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja się chciałam zapytać co z dziewczynkami i z mamą...?Wyszłyście już?Jak tak to proszę o wieści.... No i oczywiście o zdjęcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.01.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jesteśmy w domu !!!!! :lol2::lol2::lol2::wiggle::wiggle:: właśnie drzemkę zaliczyłam dziewczyny i tata wciąż śpią, cudnie było wrócić do starszaków, popłakałam się jak ich zobaczyłam i to samo dziwaczne wrażenie przeżyłam co po powrocie z Tymkiem do Michała, że nagle on się taki wielki zrobił, teraz Tymek nagle z dnia na dzień stał się dużym chłopcem z wielkimi dłońmi, ogromnie ciężki itp. dziwne bardzo uczucie:), któraś też tak miała? morał z ostatnich dwóch tygodni, szpital to nie jest dobre miejsce dla zdrowia, zwłaszcza psychicznego c.d.n. obiecuję że tym razem szybko, stęskniłam się za Wami okropnie, ciekawa jestem co pobudowałyście przez te dwa tyg i o jakich głupotach pisałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Suuuper,że cała rodzinka jest już w komplecie, w domku Wiem jak cieszy taki powrót Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts