Madeleine 12.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 teraz Tymek nagle z dnia na dzień stał się dużym chłopcem z wielkimi dłońmi, ogromnie ciężki itp. dziwne bardzo uczucie:), któraś też tak miała? oj tak. I nagle taka duża pupa )) strasznie tu tęskniłyśmy. Dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 E-molku, gratululuje dziewczynek!!!Trzymajcie sie zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.01.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 I ja potwierdzam, że dzieci potrafią urosnąć z dnia na dzień . Fajnie, że już w domku jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.01.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mój Okruszek tez nagle stał się duzym chłopcem.Fajnie ze juz Jesteście w domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 HEEEEEEEJ !!!!! Super, że już wróciłyście My też się stęskniłyśmy Jak się tylko zainstalujecie, szybko obcykaj całą familię!!! Najlepiej zafundujcie sobie kolejną, cudną sesyjkę !! buzioleeeee!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jak fajnie, że tak szybko w domku:) czekamy na sesyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 12.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 emol super ze juz was wypuscili Najwazniejsze ze w domu Nieznosze szpitali Te tak mialam ze moj synio stal sie taki dorosly jak wrocilam z Lalka ze szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 12.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 To swietnie ze jestescie w domu !A co chlopcy powiedzieli jak zobaczyli siostrzyczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Super! Gratuluję powrotu do domu, wszędzie dobrze, ale wiadomo gdzie najlepiej. A w szpitalu, jak słusznie zauważyłaś, dla psyche jest nieciekawie...Pokaż nam dziewczyn koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Gratulacje!! Mówią (ludzie) że królowa może być tylko jedna, a tu zdecydowanie mamy aż 3 - z Tobą !! jesteś wielka, wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.01.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dziewczyny, zakup pierwszej potrzeby po powrocie do domu: suszarka Jaka polecacie, wchodzi w rachubę siemens, bosch, aeg, elektrolux. Na co zwrócić uwagę co jest ważne, jakie funkcje są istotne, a jakie zbędne. Jakie modele Wy macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 13.01.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pewnie nie masz na myśli suszarki do włosów więc się nie wypowiadam, bo się na tych suszarkach nie znam. Chciałam tylko powiedzieć, że bardzo fajnie, że już jesteście w domku i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ważna jest automatyka suszenia - żeby nie suszyła tylko wg czasu, ale poziomu wilgotności ubrań. Poza tym wszystkie są w klasie najwyżej B. jeśli chcesz postawić jedno na drugie - tej samej firmy. Ja mam Electroluxa, jest ok. Kosztowała jakieś 1500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) ja mam hoovera. ale najlepiej, jeżeli można kupić " komplet" do pralki, wtedy komponuje się taką wieżyczkę,która zajmuje mniej miejsca kurcze, nie wiem dokładnie co mają inne suszarki...ja wykorzystuję różną długość cyklu suszenia ( raczej suszę na czas, niż na moc ciepła), no i niekiedy używam progamu do delikatniejszych rzeczy, albo do pierza, jak robię przepierkę pościeli większość ubrań mamy jednak z bawełny i wkładane są bezpośrednio z pralki, więc dość mokre chyba jednak nie polecam suszenia "wrażliwych materiałów"...może jedynie taki podsuszanie... Edytowane 13 Stycznia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.01.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Aricia Twoja wiezyczka jest zjawiskowa, moje sprzęty bedą wcisnieta pod skos więc, stawiam tylko na funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja po 2,5 roku suszarki na pralce postawiłam teraz obok siebie. Dużo lepiej - przykryłam całość blatem, idealne miejsce na sortowanie prania, odstawienie miski itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 mnie się też marzył blat...ale w moim biurze nie ma na to miejsca ...mam taki miniblacik, wysuwany spomiędzy pralki i suszarki. korzystam z niego raz na sto lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Super, że już w domku. Buziaki dla całej "bandy". A dla księżniczek w szczególności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 13.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Super, że już w domku jesteście Dla Ciebie i dziewczynek sówki przyniosłam, bo tylko z Wami mi się kojarzą http://img1.etsystatic.com/il_fullxfull.282577477.jpg Tylko powinny być dwie małe i duża... Trzymajcie się! całą dużą rodzinką wreszcie w komplecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.01.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Położyłam sobie iPada na spiacej dziedzi nr2 czyli Lence i skrobne co nieco bo czuję się wam dłużna. Dziewczyny urodziły się w sobotę rano w 40tc o 8.20 i 8.30 w doskonałej formie z wagą 3090 i 3030, Hanka wyszła głowa, a Lenka dupką, przy porodzie już pokazała gdzie ma cały świat Jedni mówią ze identyczne inni ze nie, ja mam problemy z ich rozpoznywaniem, mąż nie:) Lenka ma słodkie dołki zwłaszcza na jednym policzku mocno widoczny, już na porodowce neonalozoki zauważyły i się zachwycaly. Lenka jednak zdecydowala sie znowy podłączyć pod mleczarnię. W szpitalu zaliczylam 7zmian pokoi i 4 oddziałów, miałam już kompletnie dość pielęgniarek, systemu, durnowatych obchodów, madralinskich położnych, każda mądrzejsza od poprzedniej, najfajniejsze w szpitalu są salowe. Mieliśmy lekki cyrk z kamieniem, powoli ja się rozkrecalam i dziewczyny i zaczęło się kombinowanie pediatrzycy i położnych z dokarmianiem, każda inna teorie miała, namotaly mi w glowie, nastresowaly, w końcu machnelam na nie wszystkie ręka i na cyckach poprzestalysmy i Dziewczyny dzielnie jedzą, choć szybko odplywaja przy mamie, ale znalazłam na nie sposób. Przypaletala się jednej gdzieś infekcja i antybiotyk miała podawany, a poźniej Lenka zoltaczki dostała, ale ekspresem z niej wyszliśmy. ...no i koniec pisania znaczy przerwa Edytowane 13 Stycznia 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts