Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam hoovera. ale najlepiej, jeżeli można kupić " komplet" do pralki, wtedy komponuje się taką wieżyczkę;),która zajmuje mniej miejsca :D

IMG_0282.jpg

kurcze, nie wiem dokładnie co mają inne suszarki...ja wykorzystuję różną długość cyklu suszenia ( raczej suszę na czas, niż na moc ciepła), no i niekiedy używam progamu do delikatniejszych rzeczy, albo do pierza, jak robię przepierkę pościeli :D

większość ubrań mamy jednak z bawełny i wkładane są bezpośrednio z pralki, więc dość mokre ;)

chyba jednak nie polecam suszenia "wrażliwych materiałów"...może jedynie taki podsuszanie...

Edytowane przez aricia

Położyłam sobie iPada na spiacej dziedzi nr2 czyli Lence i skrobne co nieco bo czuję się wam dłużna.

Dziewczyny urodziły się w sobotę rano w 40tc o 8.20 i 8.30 w doskonałej formie z wagą 3090 i 3030, Hanka wyszła głowa, a Lenka dupką, przy porodzie już pokazała gdzie ma cały świat :)

Jedni mówią ze identyczne inni ze nie, ja mam problemy z ich rozpoznywaniem, mąż nie:)

Lenka ma słodkie dołki zwłaszcza na jednym policzku mocno widoczny, już na porodowce neonalozoki zauważyły i się zachwycaly.

Lenka jednak zdecydowala sie znowy podłączyć pod mleczarnię.

W szpitalu zaliczylam 7zmian pokoi i 4 oddziałów, miałam już kompletnie dość pielęgniarek, systemu, durnowatych obchodów, madralinskich położnych, każda mądrzejsza od poprzedniej, najfajniejsze w szpitalu są salowe.

Mieliśmy lekki cyrk z kamieniem, powoli ja się rozkrecalam i dziewczyny i zaczęło się kombinowanie pediatrzycy i położnych z dokarmianiem, każda inna teorie miała, namotaly mi w glowie, nastresowaly, w końcu machnelam na nie wszystkie ręka i na cyckach poprzestalysmy i Dziewczyny dzielnie jedzą, choć szybko odplywaja przy mamie, ale znalazłam na nie sposób.

Przypaletala się jednej gdzieś infekcja i antybiotyk miała podawany, a poźniej Lenka zoltaczki dostała, ale ekspresem z niej wyszliśmy.

...no i koniec pisania :) znaczy przerwa

Edytowane przez e-mól