rasia 14.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Nie wiem czego to jest kwestia:rolleyes:..., ale w mojej suszarce dzinsy się nie kurczą z całą pewnością. Dzisiaj w nocy musiałam wyprać i wysuszyć dzinsy Młodej, bo o 7 rano wyjeżdżała na ferie... wyjęłam cud miód cieplutkie, a Młoda bez problemu wcisnęła na dupkę, mimo że to skrajnie obcisłe rurki:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dżinsów. Szerzej - jakości materiału. Kurczą też się niektóre bodziaki (np. mothercare i tesco, z gapa nie - inna bawełna). Tzn. dżinsy dzieciom suszę, tylko swoich nie, bo nie znoszę się wciskać w za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ja też bym nie inwestowała w drogą, moja (Electrolux) kosztowała 1500 i cieszę się, że nie kupiłam droższej, mam tysiąc w kieszeni. Niektóre rzeczy przy pierwszym suszeniu się kurczą, te nieprzeznaczone do suszenia, ostatnio wysuszyłam nowe welurowe spodnie i ucieszyłam się, że nie muszę ich skracać, teraz są w sam raz No i nie suszę rajstop, skarpetek z dodatekiem akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.01.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 17 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 łłłłłłłłłaaaaaaaaałłłłłłłł Cudna A Lenka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ależ śliczna i słodka!!!! Jaki śliczny zadarty nosek... Ale się naczekałyśmy... a co z Lenką? Jak fajnie, że jestem w ciąży - też mnie czeka taka nagroda Myślę nad imieniem Lenka - zainspirowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.01.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 mazo, a jak chłopiec będzie to Leon? A może masz patent na dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Łałłłłłłłł Dziewczynki Boskie A i chłopaki też... Ich reakcja mówi sama za siebie.. chyba są bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Aż się wzruszyłam patrząc na reakcję chłopaków... Dziewczynki prześliczne - pokazywałam mężowi, też się rozczulał. A ja - tak, chyba to będzie dziewczynka, chociaż przyznam, że jednak chciałabym chłopca... ale nie wierzę, że to nie będzie dziewuszka... Dzisiaj mieliśmy wizytę rodziny - życzyli nam chłopca, a wujek mojemu mężowi - żeby został prawdziwym tatą, ale mnie to wkurzyło - ojcem mój mąż jest genialnym! i chciałby trzecią dziewczynkę A Leon - a wiesz, że myślałam o tym imieniu? mój dziadek to był Leon... Tylko nie pasuje mi do nastolatka o dorosłego faceta. Na razie jest Szymon, myślałam o Tomku, ale mamy w rodzinie chłopaka, który nosi to samo imię i nazwisko i nie należy do najbardziej rozgarnietych - źle się kojarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Zdjęcia dziewczynek mnie rozczuliły ...ach te małe stópki ale reakcja chłopaków ...rewelacja :) w ogóle śliczna z Was rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 dziewczynki słodkie, ale reakcje braci absolutnie rozczulające ))) Mazo, gratulacje No to pokój pusty stał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Cudna rodzinka A dziewczynki takie malutkie a jakie śliczne!! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia no i wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Piękne!!! Przesłodkie!!! A tata jaki dumny... A chłopaki jak sie fajnie cieszą... SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Śliczne dziewczynki!!!! Mają szczęście , że mają takich braci....chłopaki są szczęściarzami, że mają takie siostrzyczki:):) No a tata !!! ??? Dumny....fotka bezcenna:):) Gratuluję cudnej rodzinki e-mólku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.01.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ooooooooooooo ja! Kapitalne fotki!! Dzięki e-molku! No i oczywiście gratuluję super rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zdjęcia rewelacyjne! Rodzinę masz przecudowną!!! Hanka z podpartą bródką jest niesamowita! Na zdjęciach w fotelikach jeszcze można dziewczynki rozpoznać, ale są jednak niesamowicie do siebie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 emol ale masz cudne dzieci Dziewczynki sa rewelacyjne a Hanka podpierajaca brodke - obledna Gratuluje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cudowne!!!! Aż nabrałam ochoty na kolejne! Reakcje chłopaków pokazują, że będą super braćmi. Podpisuję się obiema łapkami - macie cudowną rodzinkę, a dziewczyny są przesłodkie. Hanka z podpartą bródką oczywiście rządzi mazo - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) e-molku, piękna z Was rodzina! Twixy cudowne! Zdjęcie Hanki z podpartą bródką - rewelacyjne! Stópki Leny pod wypiętą pieluchą - rozczulające! Wszystkie dobrego I tak jeszcze z ciekawości spytam. Jaki macie samochód? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.01.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Dziekuję w imieniu, dziewczynek i starszakow. Samochód: bordowy i brudny i trochę przymały, dzieci sie upchną ale bagaże, wózek już raczej Edytowane 15 Stycznia 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts