Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dołączam do zachwytów!!!!!!!!!! cudne!!!!!! jak Ty zrobiłaś tą kołyskę???? ja szukałam gdzie pożyczyć tą kuwetkę ze szpitala bo super przydałaby się na początki..jakoś poradziłam sobie w końcu bez niej ale gdybym miała takie cudo jak Twoja kołyska to z pewnością byłoby łatwiej.. ale Ty masz pomysły.. zazdroszczę holipa!

Rasia ja to Cię zawsze jako Ummę widzę, jaka to Ty stara jesteś to ja nie wiem, wiem że duchem to coś ok 25, a młody pewnie wkrótce uraczy Was jakimś cudnym bobaskiem, to sobie poużywasz jak będziesz miała ochotę, a jak nie będziesz miała, to oddasz młodym, więc w sumie fajniejsze opcja niż własna dzidzia :)

Ja też zawsze jak widzę w tv Ummę, to myślę - O! Rasia! :):) Poza tym wszyscy wiedzą, że Rasia udaje, że ma takie duże dzieci, to nie jest możliwe :)

:rotfl:Od razu mi lepiej! Uma to mój idol:D. Tak mi mówcie;)... chociaż na Młodego nie mam co liczyć, bo mi już oznajmił, że o swojej rodzinie to po trzydziestce zacznie myśleć:roll:. Coś mi nos mówi, że Młoda będzie szybsza, ale to i tak jeszcze długich kilka lat:).

Przepraszam Emolku za ten offtopik w Twoim wątku.

... chociaż na Młodego nie mam co liczyć, bo mi już oznajmił, że o swojej rodzinie to po trzydziestce zacznie myśleć:roll:.

No chyba ze sie znajdzie taka co Mu szybko myślenie zmieni ;)

Offtopuj ile wlezie, bo sie monotematycznie zrobiło, nawet mojej cud kołyski nikt nie zauważył, bo dziewczyny za gwiazdy robią.

Emólku... Dziewczyny Boskie są :) Śpiące z bratem... super...

Obydwie mają zadarte noski , ta po prawej str ma chyba ciemniejszą karnacje... no niby podobne... ale w/g mnie są różne....

Nad kołyską już była rozprawka... mnie się podoba i jednej forumce też... ;)

Rasia... my to już tylko na babciostwo musimy poczekać... choć młody zarzeka się, ze dzieci mieć nie będzie, bo z obcą kobieta się nie ożeni, bo nie będzie jej oddawał wszystkich pieniędzy jak tata mamie ;) Czyli zostaje mi czekać tylko na starszaka....

Ale bym sobie poprzytulała takie dzieciątko... ale bym poszalała zakupowo... mmmmm jak taki maluch pachnie, jaki jest słodki... :)

Faktycznie, Mikiadia pisała o kołysce :eek: jakoś mi umknęło.

Na all kupiłam, poszlifowałam, malowałam malowałam i malowałam, mam jeszcze drugą też srebrną, u znajomych kiedyś wypatrzyłam, była dla lalek, mocno zniszczona, przy okazji też fotkę zrobię, super sprawa w piętrowych domach.

• 2 weeks później...

U nas ok, poza worami pod oczmi;) jutro ważenie, okaże sie czy dziewczyny zwłaszcza Lenka jedzą jak należy.

Byłam zajęta ostatnio bo organizowalam dla męża imprezę niespodziankę na okrągłe urodziny, udało sie sprosic jego bandę ze studiów, było 11 dorosłych(z czego cześć z Polski i dawno nie widziana) i tyle samo dzieci nie licząc naszych dwóch larw, które złośliwie dały do wiwatu w kulminacyjnym momencie, ale udało się! Mąż wyjechał na godz w tym czasie wszyscy sie zjechali przemeblowalismy dom nakrylismy, balony, torty itp i zrobiliśmy wielkie TADAM!!! Były tańce i swawole, jeszcze zarzadzilam zarzute na fajna gitare i kupę radości staruszkowi zrobiłam, cóż jestem z siebie dumna:)

A teraz po raz kolejny podchodzę do tematu drzwi, i albo drogo albo któraś z wymaganych przeze mnie opcji jest niemożliwa, albo tanio ale prawdopodobnie badziewnie.

Edytowane przez e-mól

Zgadza się jak mało obowiązków to dzień sie rozłazi nie wiadomo kiedy, a jak roboty po pachy to robota idzie aż miło.

Fajne klamki ku pamięci

Nr 1

http://www.handles-mariani.com/upload/news/Handles-art.jpg

Nr 2

http://www.premiumwood.pl/gfx/wzory/auto/maxi/0f-01e-003b-0017b-00725.jpg

Nr 3

http://www.studioklamek.pl/upload/obrazki/zdjecia-mariani/scan.jpg

Edytowane przez e-mól

hejo!!!!

jeśli z tapetami miałaś mnie na myśli ;), to póki co mi się odwidziało :D. chciałam okleić ścianę wokół sypialnianego okna...ale doszłam do wniosku, że za mało tej ściany :lol2: chyba jednak skuszę się na jakieś zasłony w geometryczne wzory....

taki mi się majaczy

http://www.jandofabrics.com/Uploads/Sized/26268_large.jpg

tyko, że to arne jackobsen.....spójrz na cenę :rolleyes:..na szczęście u nas nie dostępny ;)

w ogóle ta stronka ma ciekawe tkaniny..http://www.jandofabrics.com/categories.asp?id=20&PageIndexC=1&PageSizeC=12

...na stronie ikea nie ma już naszych kocyków :(...a ja się w niego nie zaopatrzyłam..

ależ Ty jesteś kreatywna!!! podziwiam za chęci i siły...super!!!!! gratuluję udanej imprezy a Jubilatowi udanej małżonki :D:D:D!!!!

Sis,a dzwonilas do ikejow, pewnie zalegają na półkach, moze nawet w outletowych kątach przy kasach, wtedy ja Ci będę zazdrościć jeśli nabedziesz po taniosci.

Tkaniny, fajny temat, tylko tyle tego, jak to ogarnąć? Tylko w realu w tym temacie bryndza.

Głosowanie na klameczki oglaszam, na dół tylko trzy mi są potrzebne, to moze sie szarpnę.

Edytowane przez e-mól