Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja głosuję za ostatnią (piękna jest).

Dziewczyno ... ja tylko jedno dziecko mam coprawda i podobno przy następnych dochodzi się do wprawy ale ... jeeeezu, ja przez pół roku nawet u fryzjera nie byłam taki czad miałam, goscie jak przychodzili to miałam ochotę ich wyprosić a Ty ?? Taka impra ?? Podziwiam szczerze :).

Edytowane przez mirela99

Widziałam łóżeczka! Piękne będą! Trochę bardziej fioletowe niż różowe wyszly(zupełnie koloru dobrać nie mogłam) Ale tez super

Rere a Ty ile sztuk posiadaz?

U Balbina wyczytałem ze kaktusek sie 5tka rodzeństwa opiekuje z czego po bliźniakach jeszcze jest dwoje młodszych, to dopiero młyn musi być.

Edytowane przez e-mól

Ja tylko dwójkę mam, ale widzę różnicę. Jak miałam tylko jedno wiecznie chodziłam rozmemłana, z niczym nie mogłam zdąrzyć. Taka sierotka marysia byłam. Teraz przy dwójeczce okazało się, że da się normalnie żyć i nawet można znaleźć czas na przyjemności ;). Chieliśmy kiedyś trójeczkę, ale ze względów ekonomicznych poprzestaniemy na dójce.

Ja tylko dwójkę mam, ale widzę różnicę. Jak miałam tylko jedno wiecznie chodziłam rozmemłana, z niczym nie mogłam zdąrzyć. Taka sierotka marysia byłam. Teraz przy dwójeczce okazało się, że da się normalnie żyć i nawet można znaleźć czas na przyjemności ;). Chieliśmy kiedyś trójeczkę, ale ze względów ekonomicznych poprzestaniemy na dójce.

No własnie, też z obserwacji tak mi wynika :). Jak czytam, ze dziewczyny mają czas na forum kiedy dziecko śpi ... jeeezu dla mnie to niewykonalne było (choć So była "inkubatorowym" szkraben z cholernymi kolkami przez 4 miesiące więc może to dlatego). Teraz neistety nie jest mi chyba dane posiadania jeszcze jednego szkraba :(. Rere nie potrafię zrozumieć Twojego toku rozumowania :(. Choć z drugiej strony macie dwójeczkę, czego chcieć więcej ?

Przy pierwszym tez w szlafroku pól dnia chodziłam, rozmemlanie absolutne do tego doły, płacze, burdel w domu, przyznaje sie, więc te jedno lub dwudzieciowe niech sie nie nakrecaja jak teraz cwaniakuję ;)

A już myślałam, ze to ja taka niepoukładana byłam :).