E co. 30.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 O matko, jakie slodziaki !!! pozdrowienia dla krolewskiej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 z fotki mnie się najbardziej podoba 1 i 3. ciekawe, jak wyglądałyby przy drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 30.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 e-mól Witam się w twoim wątku.Miły dla oka domek.Przyszłam z pytaniem-czy możesz wkleić zdjęcie barierki z innej perspektywy?Bardziej z dołu.Jest tak piękna ,że zapiera dech.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.01.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam eLlfik, wkleję nie ma problemu, tylko kiedy to nie powiem, schodzi mi z takimi zleceniami, dwa ssaki skutecznie mnie blokują i na takie rozrywki mało czasu mi zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Z pokazanych klamek głosuję na nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 e-mól rzadko tu bywam i wogole nie piszę ale dziś muszę, słodziuchne te dzieciaki twoje, oj cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 30.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Małe ssaki są tak cudne,że mogę czekać długo na fotkę.Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nr 1 najciekawsza-fakt, Reni ja Twój domek znam doskonale, dużo w nim mojego, no barierka ma praktycznie ten sam fason, zwróciłaś uwagę? Elfir zajrzyj sobie do Reni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.01.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Prześlicznościowe zdjęcia!A najbardziej mnie rozczuliło z braciszkiem:hug:Takie ufne i spokojne.Szczyt szczęścia i bezpieczeństwa. A za klamką byłabym nr 2.I pisz co z drzwiami wykombinujesz:)Buziaki dla całej cudnej rodzinki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Ja głosuję za ostatnią (piękna jest). Dziewczyno ... ja tylko jedno dziecko mam coprawda i podobno przy następnych dochodzi się do wprawy ale ... jeeeezu, ja przez pół roku nawet u fryzjera nie byłam taki czad miałam, goscie jak przychodzili to miałam ochotę ich wyprosić a Ty ?? Taka impra ?? Podziwiam szczerze . Edytowane 31 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.01.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 U fryzjera juz byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.01.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Bo to prawda, że im więcej ma się dzieci tym jest się bardziej zorganizowanym e-mól, klameczka nr 3, ewentualnie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.01.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Widziałam łóżeczka! Piękne będą! Trochę bardziej fioletowe niż różowe wyszly(zupełnie koloru dobrać nie mogłam) Ale tez super Rere a Ty ile sztuk posiadaz?U Balbina wyczytałem ze kaktusek sie 5tka rodzeństwa opiekuje z czego po bliźniakach jeszcze jest dwoje młodszych, to dopiero młyn musi być. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.01.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 , goscie jak przychodzili to miałam ochotę ich wyprosić a Ty ?? Taka impra ?? Podziwiam szczerze . Przed imprezą chodziłam wściekła jak osa, z nerwow, a na imprezie i po oczy na zapałki, tylko w postrach taki hero jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja tylko dwójkę mam, ale widzę różnicę. Jak miałam tylko jedno wiecznie chodziłam rozmemłana, z niczym nie mogłam zdąrzyć. Taka sierotka marysia byłam. Teraz przy dwójeczce okazało się, że da się normalnie żyć i nawet można znaleźć czas na przyjemności . Chieliśmy kiedyś trójeczkę, ale ze względów ekonomicznych poprzestaniemy na dójce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja tylko dwójkę mam, ale widzę różnicę. Jak miałam tylko jedno wiecznie chodziłam rozmemłana, z niczym nie mogłam zdąrzyć. Taka sierotka marysia byłam. Teraz przy dwójeczce okazało się, że da się normalnie żyć i nawet można znaleźć czas na przyjemności . Chieliśmy kiedyś trójeczkę, ale ze względów ekonomicznych poprzestaniemy na dójce. No własnie, też z obserwacji tak mi wynika . Jak czytam, ze dziewczyny mają czas na forum kiedy dziecko śpi ... jeeezu dla mnie to niewykonalne było (choć So była "inkubatorowym" szkraben z cholernymi kolkami przez 4 miesiące więc może to dlatego). Teraz neistety nie jest mi chyba dane posiadania jeszcze jednego szkraba . Rere nie potrafię zrozumieć Twojego toku rozumowania . Choć z drugiej strony macie dwójeczkę, czego chcieć więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.01.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Przy pierwszym tez w szlafroku pól dnia chodziłam, rozmemlanie absolutne do tego doły, płacze, burdel w domu, przyznaje sie, więc te jedno lub dwudzieciowe niech sie nie nakrecaja jak teraz cwaniakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.01.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Rere nie potrafię zrozumieć Twojego toku rozumowania . Choć z drugiej strony macie dwójeczkę, czego chcieć więcej ? mirela, czego nie rozumiesz? Tego, że im więcej dzieci tym bardziej poukładane życie, czy tych względów ekonomicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tych ekonomicznych. Ale to pewnie wynika z moich przeżyć dot. dziecka a w sumie to problemów z jego posiadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Przy pierwszym tez w szlafroku pól dnia chodziłam, rozmemlanie absolutne do tego doły, płacze, burdel w domu, przyznaje sie, więc te jedno lub dwudzieciowe niech sie nie nakrecaja jak teraz cwaniakuję A już myślałam, ze to ja taka niepoukładana byłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts