e-mól 01.02.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Panienki są idealne To przyjedź do nas w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Myszonik to o maszenkę u magdyzz chodziło nie o Ciebie, to wszystko przez te nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ależ one są słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 e-molku, Ty je cycorami karmisz cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Słodziaki:hug: chyba lepiej, żebym tu nie zaglądała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dziewczyny od patrzenia sie nie zachodzi..Cyckami, caaaaaaaaaaaały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 To przyjedź do nas w nocy działają antykoncepcyjnie, domyślam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 01.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 To niemożliwe, że dzieci są takie małe jak się rodzą (patrz zdjęcie ze stópkami) Chociaż moja siostrzenica urodziła się jako skrajny wcześniak (ważyła ciut ponad kilogram) ale już nie pamiętam jak wyglądała. Myszonik - właśnie zdjęcia i filmiki ze szkrabami są najcudniejszą pamiątką, której później już się nie nabędzie:) Brat ma miłość w oczach wypisaną na kilometr! Po prawej to która? Jakaś drobniejsza się wydaje. A o lampach już pisałam, że są czad i kombinuję gdzie tu takie o nas zrobić ale mi nie pasują Bu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cyckami, caaaaaaaaaaaały czas. Jeszcze powiedz że li tylko Moja znajoma próbowała, ale po kilkunastu dniach już się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Wczoraj pierwszy lat od lat nie umylam zębów wieczorem, jest to w moim przypadku wyznacznik mega zmęczenia, nawet przy ostrym nadużyciu alkoholu jak ta nawiedzona zawsze zęby na noc myje, odruch bezwarunkowy prawie, wczoraj nie miałam siły zejść do łazienki więc o koncepcji czy anty to ja jeszcze nie miałam nawet czasu pomyśleć a co dopiero sie nimi zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Jeszcze powiedz że li tylko Moja znajoma próbowała, ale po kilkunastu dniach już się nie dało Cycki cycki i tylko cycki, tak bedzie przynajmniej do wtedy jak nie będę wyglądać jak szczypior;) Mam zamiar coś tez dla siebie ugrać na tym karmieniu. Choć chyba przedwczoraj mąż skwitował, ze za długo to my chyba bez butli nie pociagniemy tym razem. Edytowane 1 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Brat ma miłość w oczach wypisaną na kilometr! Po prawej to która? Jakaś drobniejsza się wydaje. A o lampach już pisałam, że są czad i kombinuję gdzie tu takie o nas zrobić ale mi nie pasują Bu... Który brat? bo obaj równo zakochani. Na zdjęciach ich nie rozpoznaje(w realu czasem tez) dlatego je sobie bransoletkami oznaczylam. Hanka chyba ma drobniejsza buzię, choć jest ciut większa, przy porodzie 60g teraz chyba 100, wczoraj byłyśmy sie ważyć i cycki dają radę, bo początek był kiepski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.02.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cycki górą! e-mólku jak masz dwa ssaki na stanie to możesz sobie poszaleć z pysznościami żeby się szczypiorkiem nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 miałam napisać , że lampy cudne....ale dalsze zdjęcia odebrały mi zainteresowanie oświetleniem one są takie siame!!!! nie dziwne, ze Ci się mylą!!!!! przy takich ślicznych dzieciakach ciężko zakończyć produkcję!!!!!!! cycki rulez!!!! gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jeeej jakie one są śliczniutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cycki cycki i tylko cycki, tak bedzie przynajmniej do wtedy jak nie będę wyglądać jak szczypior;) Jesteś niesamowita! :no: Tak jak przy 1 sztuce to zupełnie zrozumiałe (sama karmiłam tylko i wyłącznie cyckiem do 7-go miesiąca, bez wody nawet) tak przy dwupaku zupełnie sobie nie wyobrażam. Toż Ty w kółko karmisz! Kończysz jedną i zaczynasz drugą. Ale możesz pojeść!!! Fiufiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.02.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 monsanbia. przecież popyt wzmaga podaż !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 monsanbia. przecież popyt wzmaga podaż !!!!!! A to ja wiem Ale kiedy na to wszystko mieć czas? A jeszcze dom, obiad, reszta dzieci (w tym mąż ) a maleństwa żeby tylko na jedzeniu kończyły ... Jak jedzą to wiadomo że za chwilę z drugiej strony jest. I tak w koło macieju Nie no, podziwiam podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 emólku - ale one nie są jednojajowe ? Bo nie doczytałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Ale możesz pojeść!!! Fiufiu Teoretycznie tak, ale praktycznie nałożę sobie szybko jakiegoś świństwa i z doskoku jem:( to żadna frajda jedzeniowa) zagladam tylko do ciebie i ślina mi ciekńie na te pysznosci które wklejacie i ktore mogłabym jeść bezkarnie, a nie mam jak sobie zrobić No niby dwujajowe miały być, spytam juz ostatecznie lekarza na wizycie jak to u nas bylo, bo zbyt zawzłe to mi zawsze tłumaczyli, choć czasami to tylko z badań dna mozna ostatecznie stwierdzić. Edytowane 1 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts