Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To niemożliwe, że dzieci są takie małe jak się rodzą (patrz zdjęcie ze stópkami) :D

Chociaż moja siostrzenica urodziła się jako skrajny wcześniak (ważyła ciut ponad kilogram) ale już nie pamiętam jak wyglądała.

Myszonik - właśnie zdjęcia i filmiki ze szkrabami są najcudniejszą pamiątką, której później już się nie nabędzie:)

Brat ma miłość w oczach wypisaną na kilometr!

Po prawej to która? Jakaś drobniejsza się wydaje.

A o lampach już pisałam, że są czad i kombinuję gdzie tu takie o nas zrobić ale mi nie pasują:( Bu...

Wczoraj pierwszy lat od lat nie umylam zębów wieczorem, jest to w moim przypadku wyznacznik mega zmęczenia, nawet przy ostrym nadużyciu alkoholu jak ta nawiedzona zawsze zęby na noc myje, odruch bezwarunkowy prawie, wczoraj nie miałam siły zejść do łazienki :( więc o koncepcji czy anty to ja jeszcze nie miałam nawet czasu pomyśleć a co dopiero sie nimi zając ;)

Jeszcze powiedz że li tylko ;)

Moja znajoma próbowała, ale po kilkunastu dniach już się nie dało

Cycki cycki i tylko cycki, tak bedzie przynajmniej do wtedy jak nie będę wyglądać jak szczypior;)

Mam zamiar coś tez dla siebie ugrać na tym karmieniu. Choć chyba przedwczoraj mąż skwitował, ze za długo to my chyba bez butli nie pociagniemy tym razem.

Edytowane przez e-mól

Brat ma miłość w oczach wypisaną na kilometr!

Po prawej to która? Jakaś drobniejsza się wydaje.

A o lampach już pisałam, że są czad i kombinuję gdzie tu takie o nas zrobić ale mi nie pasują:( Bu...

Który brat? bo obaj równo zakochani.

Na zdjęciach ich nie rozpoznaje(w realu czasem tez) :oops: dlatego je sobie bransoletkami oznaczylam. Hanka chyba ma drobniejsza buzię, choć jest ciut większa, przy porodzie 60g teraz chyba 100, wczoraj byłyśmy sie ważyć i cycki dają radę, bo początek był kiepski.

Cycki cycki i tylko cycki, tak bedzie przynajmniej do wtedy jak nie będę wyglądać jak szczypior;)

Jesteś niesamowita! :no: :no: :no:

Tak jak przy 1 sztuce :lol: to zupełnie zrozumiałe (sama karmiłam tylko i wyłącznie cyckiem do 7-go miesiąca, bez wody nawet) tak przy dwupaku zupełnie sobie nie wyobrażam. Toż Ty w kółko karmisz! :no: Kończysz jedną i zaczynasz drugą. Ale możesz pojeść!!! Fiufiu :lol2:

monsanbia. przecież popyt wzmaga podaż !!!!!! :lol2:

A to ja wiem ;)

Ale kiedy na to wszystko mieć czas? A jeszcze dom, obiad, reszta dzieci (w tym mąż :lol:) a maleństwa żeby tylko na jedzeniu kończyły ;) ...

Jak jedzą to wiadomo że za chwilę z drugiej strony jest. I tak w koło macieju :lol2: Nie no, podziwiam podziwiam

Ale możesz pojeść!!! Fiufiu :lol2:

Teoretycznie tak, ale praktycznie nałożę sobie szybko jakiegoś świństwa i z doskoku jem:( to żadna frajda jedzeniowa) zagladam tylko do ciebie i ślina mi ciekńie na te pysznosci które wklejacie i ktore mogłabym jeść bezkarnie, a nie mam jak sobie zrobić :(

No niby dwujajowe miały być, spytam juz ostatecznie lekarza na wizycie jak to u nas bylo, bo zbyt zawzłe to mi zawsze tłumaczyli, choć czasami to tylko z badań dna mozna ostatecznie stwierdzić.

Edytowane przez e-mól