Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

emolq, a co tam Ci się z włoskami stało ???? pytam, bo widzę, że po ludziach pytasz ;)

O dziwo nic, wszystkie na miejscu(póki co;) )ale zapuszczać postanowiłam, podcielam wierzchnie sianko i nie chce sie nowego dorobić żebym nie musiała za moment znowu podcinać.

No i generalnie ta ciąża odbiła sie "nieco" na mej urodzie no i postanowiłam sie trochę wziąć za siebie, przynajmniej póki co za kupowanie mazidel, daje mi to poczucie ze przecież dbam o siebie, no bo kupione to prawie jak użyte ;)

Edytowane przez e-mól

No i generalnie ta ciąża odbiła sie "nieco" na mej urodzie no i postanowiłam sie trochę wziąć za siebie, przynajmniej póki co za kupowanie mazidel, daje mi to poczucie ze przecież dbam o siebie, no bo kupione to prawie jak użyte ;)

He he... kurcze skąd ja to znam... ;) Niedawno wywaliłam lakier do włosów, który posiadałam od mniej więcej roku (użyty w sumie 1 raz) i jakieś 2 maseczki nabyte nie wiadomo po co i nie wiadomo kiedy.

ja też nie jestem kosmetykoholiczką ;)...chyba...

pilnuję żeby mieć dobry krem, podkład i tusz.

....ale z włosami mam problem, więc tu nie eksperymentuję ( z kosmetykami, bo z farbowaniem bywa róóóóóżnie ;) )

...jestem uzależniona od kerastase...

emol, masz może jakiś link do stron poświęconych tematyce twixowej i urządzaniu takowego pokoju ? moja koleżanka się spodziewa :wave:, a Ty jesteś najbardziej na bieżąco spośród moich znajomych :D!!!

Dzięki Pasiu za kosz.

Tkana super jest tez taka http://www.jysk.pl/140/478/733/5101900/a/catalog tylko ze one sztuczne są mocno :(

Ja tez ta tkanine znalazłam, jakoś 500 zł za metr? W każdym razie tyle ze wynikami ja sobie z głowy. A Ty piszesz o takiej co ul nią fotel muszelka obity?

Tak, tej co muszelka była obita. Chyba...

http://styl-sklep.pl/tkanina_luxury_-_pois,136,5596.html

Co do sówek to nie myślałam o pościeli. Raczej o jakiś dodatkach jak np. zasłony itp. Jak będę w Jysku to pomacam i zobacze jakie odczucia we mnie budzi, czy czuć plastikiem ;)

Edytowane przez mayland

oj dawno mnie nie było na forum...ale musiałam sprawdzić co u Ciebie, jak sobie radzisz.. ubawił mnie wpis o myciu zębów - dokładnie miałam to samo kilka dni temu:) leżałam już w łóżku i myślałam o myciu zębów ale zmęczenie było silniejsze:) żałuję że nie robiliśmy zdj. maluchom bo teraz jak wyciągam ciuszki chłopaków które nosili po urodzeniu to nie mogę uwierzyć że byli tacy mali.. chłopaki mają już 6,5 m-ca..ach jak ten czas leci..

Ale ciągle nie mogę pojąć jak Ty sobie radzisz..z karmieniem, obróbką całego inwentarza... wpadam w mega kompleksy

Zdjęć tez uważam ze robię za mało, ale rzadko kiedy obie nie śpią i są w odpowiednim nastroju jednocześnie, a dni uciekają :( dzisiaj mijają 4tyg

U nas znowu goscie, dla nas zbawienie, bo sie zmobilizowalismy zeby dom ogarnac i fajna odskocznia, do drugiej ku wielkiej uciesze Michała graliśmy w planszowki, mąż zrobił pyszne sushi, tylko oczy na zapałki.

Aaaaa, wiecie o wyprzedaży w shaffashoes, mało zostało ale zawsze coś moze uda sie znaleźć, ja w huntery(snobizn mi sie włączył w związku z cena) i sorele (ponoc super cieple) uderzylam, dodatkowo 10% na hasło love shoes.

Edytowane przez e-mól