lasche 01.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ależ cuda z tych Twoich dzieciaczków ...wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.02.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 emolq, a co tam Ci się z włoskami stało ???? pytam, bo widzę, że po ludziach pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dawno się tak nie rozczulałam nad cudzymi dziećmi Są takie słodziutkie i sliczne, a bracia wzruszający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) emolq, a co tam Ci się z włoskami stało ???? pytam, bo widzę, że po ludziach pytasz O dziwo nic, wszystkie na miejscu(póki co;) )ale zapuszczać postanowiłam, podcielam wierzchnie sianko i nie chce sie nowego dorobić żebym nie musiała za moment znowu podcinać. No i generalnie ta ciąża odbiła sie "nieco" na mej urodzie no i postanowiłam sie trochę wziąć za siebie, przynajmniej póki co za kupowanie mazidel, daje mi to poczucie ze przecież dbam o siebie, no bo kupione to prawie jak użyte Edytowane 1 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No i generalnie ta ciąża odbiła sie "nieco" na mej urodzie no i postanowiłam sie trochę wziąć za siebie, przynajmniej póki co za kupowanie mazidel, daje mi to poczucie ze przecież dbam o siebie, no bo kupione to prawie jak użyte He he... kurcze skąd ja to znam... Niedawno wywaliłam lakier do włosów, który posiadałam od mniej więcej roku (użyty w sumie 1 raz) i jakieś 2 maseczki nabyte nie wiadomo po co i nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja mam takich kwiatków kartony, dwie przeprowadzki większość kosmetyków zaliczyła, na szczęście moje pokręcone myślenie zadowala się taniochą i diory w koszu nie lądują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jakie cudne maluchy A braciszkowie jacy wpatrzeni w siostry:) Stópki boskie Rozczuliłam się .... ...co do kosmetyków powiem... im mniej tym lepiej... czasami zdarza mi się nie malować dzień czy dwa.. i nie straszę... chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja się czasami maluję dzień lub dwa i tygodnie przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Emolku pytałas u MarJelki o kosz http://www.ikea.com/PIAimages/57402_PE162985_S2.jpgto IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90099049/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja też nie jestem kosmetykoholiczką ...chyba... pilnuję żeby mieć dobry krem, podkład i tusz. ....ale z włosami mam problem, więc tu nie eksperymentuję ( z kosmetykami, bo z farbowaniem bywa róóóóóżnie ) ...jestem uzależniona od kerastase... emol, masz może jakiś link do stron poświęconych tematyce twixowej i urządzaniu takowego pokoju ? moja koleżanka się spodziewa , a Ty jesteś najbardziej na bieżąco spośród moich znajomych !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.02.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No jakoś żadnych linków nie skumulowalam, ale podrzuc jak Ty to zrobisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hej. Wymiatacie, całą rodzinką )) A młode sam miód! Zobacz co jest w Jysku w promocji http://www.jysk.pl/140/478/5102300/a/catalog Pamiętasz tą różową, pluszową tkaninę obiciową w kółeczka? Znalazłam ją ale cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.02.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dzięki Pasiu za kosz. Tkana super jest tez taka http://www.jysk.pl/140/478/733/5101900/a/catalog tylko ze one sztuczne są mocno Ja tez ta tkanine znalazłam, jakoś 500 zł za metr? W każdym razie tyle ze wynikami ja sobie z głowy. A Ty piszesz o takiej co ul nią fotel muszelka obity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ale ten sówkowy materiał cuuudny ...tylko ciekawe, na co się przyda, bo na pościel chyba średnio..spójrzcie na skład... edit: już spojrzałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Tak, tej co muszelka była obita. Chyba... http://styl-sklep.pl/tkanina_luxury_-_pois,136,5596.html Co do sówek to nie myślałam o pościeli. Raczej o jakiś dodatkach jak np. zasłony itp. Jak będę w Jysku to pomacam i zobacze jakie odczucia we mnie budzi, czy czuć plastikiem Edytowane 2 Lutego 2012 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.02.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przypomnialyscie mi tkaninie która zaplanowałem na kanapkę do dziewczyn, aricia podrzucisz link do sprzedawcy z all u którego chciałam kupić krzesła dla taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.02.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 pyroszszsz : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5185371 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 03.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 oj dawno mnie nie było na forum...ale musiałam sprawdzić co u Ciebie, jak sobie radzisz.. ubawił mnie wpis o myciu zębów - dokładnie miałam to samo kilka dni temu:) leżałam już w łóżku i myślałam o myciu zębów ale zmęczenie było silniejsze:) żałuję że nie robiliśmy zdj. maluchom bo teraz jak wyciągam ciuszki chłopaków które nosili po urodzeniu to nie mogę uwierzyć że byli tacy mali.. chłopaki mają już 6,5 m-ca..ach jak ten czas leci.. Ale ciągle nie mogę pojąć jak Ty sobie radzisz..z karmieniem, obróbką całego inwentarza... wpadam w mega kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Zdjęć tez uważam ze robię za mało, ale rzadko kiedy obie nie śpią i są w odpowiednim nastroju jednocześnie, a dni uciekają dzisiaj mijają 4tyg U nas znowu goscie, dla nas zbawienie, bo sie zmobilizowalismy zeby dom ogarnac i fajna odskocznia, do drugiej ku wielkiej uciesze Michała graliśmy w planszowki, mąż zrobił pyszne sushi, tylko oczy na zapałki. Aaaaa, wiecie o wyprzedaży w shaffashoes, mało zostało ale zawsze coś moze uda sie znaleźć, ja w huntery(snobizn mi sie włączył w związku z cena) i sorele (ponoc super cieple) uderzylam, dodatkowo 10% na hasło love shoes. Edytowane 4 Lutego 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.02.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Dziś zrobiłam poledwiczki w sosie z zielonego pieprzu i mascarpone, który mirela wkleila u Moni, pycha! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts