natienka 30.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ikea? ale teraz kupowana? ona jest z materiału? mogę prosić o nazwę? Szukałam w ikea, ale nic fajnego nie znalazłam http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/frown.gif Zdaje sie Ikea Kulla? ps. Co za kuchnia, och ach, no i lazienka Widzisz, az mam ochote na ciemniejsze szafki teraz... bedzie bialo-szara lazienka i moj jasny wybrany fornir juz mnie nie grzeje po Twoich zdjeciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dokładnie to kulla, mam też taką stojącą, bardzo fajne obie nawet w dom&wnętrze w jakimś domu ją widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 06.05.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 E-mólku jak masz szybę w kuchni między szafkami zamontowaną, że nie widać rzeczonego montowania? Bo szkło masz, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kuchniarze szybę przywieźli naklejoną na jakiejś płycie meblowej i to do ściany klejem montażowym przykleili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 06.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ...a i napisz coś na temat własnoręcznie zrobionego blatu, może zbliżenie jakieś? z daleka fajnie wygląda. Bankructwo już mi w oczy zagląda.. hand made blat "za prawie darmo" byłby bardzo wskazany, choć na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 06.05.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kuchniarze szybę przywieźli naklejoną na jakiejś płycie meblowej i to do ściany klejem montażowym przykleili. taaaakie spryciarze i nie widać kleju, nic a nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Blat jest zrobiony z płyty puertas(albko jakoś tak) kupionej loroy gr 18mm i na to 12mm osb, próbowaliśmy to łączyć na zakładkę żeby było sztywno i równo ale poziomu i tak się nie udało utrzymać, płyty szlifowałam i szapachlowałam żeby łaczeń nie było widać, ale już widać . Chciałam zachować strukturę osb, ale po dokładniejszym przyjrzeniu się wyszło mi na to że czasami dziury są na 0,5cm no i chyba ciężko by to się sprzątało. Całość zaszpachlowałam i pomalowałam olejną. Z daleka faktycznie wygląda ok, ale z bliska gorzej, kasy dużo nie kosztował ale czasu i owszem. Szpachla jest dość miękka i na krawędziach już mi się trochę wykruszyła. Pewnie niedługo wszystko zeszlifuję i jeszcze raz pomaluję. Fotki jakieś zrobię. ...a i napisz coś na temat własnoręcznie zrobionego blatu, może zbliżenie jakieś? z daleka fajnie wygląda. Bankructwo już mi w oczy zagląda.. hand made blat "za prawie darmo" byłby bardzo wskazany, choć na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 12.05.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dzięki serdeczne Dobra Kobieto za dokładny opis A z tą szpachlą to poczytaj czym szpachlowała kanty swoich listew przypodłogowych malgosza, chyba jakąś samochodową, może twardsza i trwalsza będzie, bo szkoda roboty jak ma na krótko tylko się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.05.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dzięki kroowko, lecę do malgoszy na zwiady, fajnie by było jakby lepsza szpachla się znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 14.05.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 e-mól śliczne wnętrza a najbardzie podoba mi się kuchnia, zauważyłam że masz skośny okap powiedz jak się sprawdza ? straszą mnie że nie zdaje egzaminu a mnie się wydaje że trzeba tylko wybrać o właściwej mocy.Napisz proszę jak go oceniasz czy pochłania solidnie zapachy i czy nie jest zbyt głośny a i oczywiście jakiej jest firmy i jjakie ma parametryZ góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.05.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Okap wciąż niepodłączony, ale Nefer ma taki i pisała że petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 17.05.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 o ja tez bym sie temu blatowi przyjrzala uwielbiam domorobne skladajki niestety u mnie poniewaz robie z daleka wiekszosc bedzie kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Noooo Molu! Znalazłam Cię i od razu w takie fajerwerki wpadłam!!! Super kuchnia, świetna łazienka! A tym niedogadaniem ze szklarzem całkiem fajny pomysł mi podsunęłaś do mojej łazienki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 18.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Molu śliczny ten Twój azylKuchnia, łazienka wow! Mam jedno pytanko czy nie wycieka Ci woda z prysznica? Bo i ja ze szklarzem dogadać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.05.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Z prysznica woda wycieka jak ją odkręcę Z brodzika nie wypływa mimo że mam bardzo subtelny próg. Natomiast leci po zasłonce, jeśli się nie uważa i wychyli się ona poza brodzik to podłoga jest mokra. Zatem jeśli ktoś nie umie sobie sam umyć pleców, i w związku z tym prysznic brany jest grupowo to zasłonka się nie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 18.05.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzięki;)zatem muszę dalej szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 e-molku mam pytanie dotyczace białych opraw w kuchni. Wybacz jesli już odpowiadałaś na pytanie ich dotyczące. Jakiej są firmy i jakie zarówki do nich pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.05.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oprawa jest taka http://www.hurtownia.win.pl/product_info.php/cPath/39_250_251/products_id/3529 żarówka jak w opisieświecą tak że dałam tylko po jednej żarówce, a miejsce jest na dwie, a tylko 26W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Bardzo Ci dziekuję za odpowiedź! Są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.05.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Są niedrogie, też mi się podobają, dają światła jak szalone, ale uprzedzam wciśnij montaż elektrykowi, albo komuś z wykończeniówki, bo mąż całe popołudnie się mordował i klął jak szewc. Koszmarnie kiepski był dostęp do kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts