Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żeby nie było, ani męża ani ojca dzieciom nie chcę wymieniac, tylko status finansowy mógłby zmienić na godny forbsa ;)

Zapomnialam o tej wężowej miałam na nią kiedyś chęć, muszę sie za nią rozejrzeć, długo ja masz, szybko rośnie?

Edytowane przez e-mól

Żeby nie było, ani męża ani ojca dzieciom nie chcę wymieniac, tylko status finansowy mógłby zmienić na godny forbsa ;)

kto by nie chciał :rolleyes:...

a roślinkę dostałam jakieś 2miesiące temu. strasznie dużo nie urosła...ale ja raczej ogrodnikiem nie jestem. były w liroju.

Edytowane przez aricia

Dzięki kochane :)

Dawno nic nie pisałam i z takim głupim wpisem wracam ale muszę sie pozalic :( jakieś buraki nam w nocy po trampolinie skakały, ale nie dało sie tak zwyczajnie choć nielegalnie poskakac, powyginali rury od siatki, a trampolina mamy potężną, rury grubasne ... Wandale obrzydliwe!!!

łapy pourywać !!!! przez taką mentalność, która cechuje duże grono naszego społeczeństwa, mam ochotę zmienić kraj :(

dwa pietra nad nami jest mieszkanie pod wynajem. w ubiegłym roku, zajmowane przez studentów, którzy na tarasie posiadali piękny grill z dużą butlą gazową, i tenże taras przyozdobili pochodniami (!!!!) bez mała półmetrowymi...

dziś, od posiódmej mniej więcej, na tarasie odbywa się jakieś afterparty...tym razem mieszkanie wynajmują robotnicy, budujący niedaleko hotel hilton....właśnie na moim tarasie wylądowała zawartość butelki piwa ( taką mam przynajmniej nadzieję ;) )...polaczki..:(

A żeby ich ^&^%#%^&@*!!!*#&

Myślę, że jeszcze z dwóch-trzech pokoleń potrzeba, żeby było normalniej :bash:

e-mólku, pisałaś u mnie o tapetowanych drzwiach w sypialni. Masz je gdzieś wklejone?

E mol szukam Twoich drzwi wewnętrznych i nie mogę ich znaleźć :(

ale przeszukując Twoją galerię natknęłąm się na kuchnię ,jak ja ją lubię ,a zapomniałam kto ją ma, oj pamiętam,jak miałąś dużo wątpliwości i chciałaś ją zmieniać

Edytowane przez Barbara74