Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

Barbara post 252, w kuchni fronty w końcu zostały wymienione :) dziękuję za miłe słowo w jej imieniu

Przy okazji znalazłam w albumach ta fotkę, pochodzi ze strony jakiegoś Warszawskiego biura architektury krajobrazu, pomozecie ich namierzyc

2.jpg

Edytowane przez e-mól

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy któraś potrafi ma dać namiar na inny godny uwagi stol niż manufaktura? Te są super ale coś sie obawiam ze zanim dzieciaki odchowam bedzie on sie do pieca nadawał, szukam czegoś dużego najlepiej rozkladanego efektownego (NIE SZKLANEGO!) ale trochę tańszego.

Czy któraś potrafi ma dać namiar na inny godny uwagi stol niż manufaktura? Te są super ale coś sie obawiam ze zanim dzieciaki odchowam bedzie on sie do pieca nadawał, szukam czegoś dużego najlepiej rozkladanego efektownego (NIE SZKLANEGO!) ale trochę tańszego.

Nie mam dobrych wieści :( ja też szukam już dłuższy czas i doooppa

A chodzi Ci o coś tymczasowego? to może z Ikei w okleinie dębowej?nie pamiętam nazwy, coś na j..., wygląda nieźle i jest tani, może nie efektowy... Albo zrób taki jak ma a-pola (forum gazety) - znasz jej dom? tylko że nie jest rozkładany, metalowa postawa i drewniany blat.

Niestety bezwzględnie potrzebny mi jest rozkladany, gdyby nie to to juz dawno nawet fajny laminat bym na stelarz wystawiła.

Czekam na stolarza mam jeden pomysł, moze mi zrobi.

Tymczasem polecicie jakąś mikrofale, nawet nie wiem jakie funkcje powinna mieć, póki co wiem ze do podgrzewania mleka na śniadanie dla dzieciaków potrzebuje, do popcornu i do ogrzewania obiadów, ale z czasem moze do czegoś innego będę uzywala. No i chyba ma być duża, ale na pewno ma sie dobrze myć, jakoś mało zakamarków by sie przydało żeby miała w środku. Ma któraś taka?

Stołu poszukaj w meblach kolonialnych. Mają stoły drewniane o prostych bryłach, kanciaste. Często mają wyprzedaże i już za 800zł można kupić stół z drewna sezamowego nawet 2m. Ceny bez promocji też sa niższe sporo niż w MD.

Trzeba sledzić i pytać. Np tu http://www.orange-tree.pl/

Dzięki za linki do stołów, czekam na stolarza, właśnie sie zorientowałem jaką mam skuteczność, przypomniało mi sie ze talerze miałam zamawiać i w wątku o tym rozmawialiśmy, odszukalam posty i w wielkim szoku jestem bo juz rok minął a ja CIAGLE te talerze zamawiam, no ale przy okazji to mi wynalazków, prawda ze fajne

http://czerwonamaszyna.pl/images/products/kahla/Five_Senses_Centuries_cups_gold_0.jpg

Edytowane przez e-mól

Właśnie sie obawiam ze i ze stołem i cała reszta tak bedzie, schody półtorej roku wymyslilam, ogrodzenie chyba z rok... A ja o budowie nowego domu myśle, to chyba byłaby najdłuższa budowa w dziejach no moze poza sagrada familia i murem chińskim :D

A chodzi Ci o coś tymczasowego? to może z Ikei w okleinie dębowej?nie pamiętam nazwy, coś na j..., wygląda nieźle i jest tani, może nie efektowy... Albo zrób taki jak ma a-pola (forum gazety) - znasz jej dom? tylko że nie jest rozkładany, metalowa postawa i drewniany blat.

taki stół jak ma A_pola (forumowa Oksymoron - wróciła i powklejała nowe fotki do dziennika) to około 2,5 tys. Mieliśmy wycenę na blat 1500 zł, 800 zł stelaż, do tego kółka -od 200 do nawet 800 zł.

Jak rozkładany i na czas dojścia dzieci do pewnego etapu, to wybrałabym coś z Ikei. Mają chyba też rozkładane.

Chodziło mi o ten:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/bjursta-sto__0122342_PE278632_S4.JPG

599 zł, uważam, że wygląda nieźle, jest rozkładany i w naturalnej okleinie, mam od kilku lat stół z tej serii, też rozkładany, owalny, ale brzozowy (chcę go zmienić na dębowy i większy) i nic strasznego się z nim nie dzieje.