Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

helou, wkurzam sie na siebie bo zawsze zapominam o "galeriankach" ;) tzn pamietam, ale nie mam subskrypcji ani powiadomien i tak to sie konczy, ze trafiam do kogos po dlugiej przerwie

Ide sobie poogladac co tam u Ciebie matko polko :)

Usciski zostawiam

edit: no, to juz wszystko wiem :lol:

ze masz syna przyszlego potentata (nie mylic z impotentem ;)), ze masz swietne kwadratowe donice z sansewieriami (co za firma? do lazienki bialej cos takiego planuje), ze dziewczyny sa po prostu, no, nie wiem co powiedziec. Takie sliczne dwa male brzdace, ze czlowiekowi sie sama buzia smieje do nich. I slicznie ubrane. Dobrze ze chociaz kilka zdjec udalo mi sie zobaczyc

Edytowane przez monsanbia

O!! to ktoś tu jeszcze bywa, bardzo mi miło, wrzucam lewym kciukiem coś pieknego

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/154517_10151767306480603_210740790602_24312067_1630455840_n.jpg

Na wszystkie pytania odpowiem jak mi sie zwolni spod cycoliny prawa ręka :)

No ikilka pięknych fotek im zrobiłam jak sie ogarnę to pokażę jak urosły.

Ale co zbierać? Palety?

:rotfl:

Blat jest zrobiony z desek tarasowych, ryflowanie jest od spodu a cała konstrukcja jest z legarow które zostały po budowie tarasu, jest jeszcze jedna belka której nie ma w projekcie, wkleję fotkę później.

Łatwiej i taniej by było wzdóż wszystkich desek blatowych dać drewnianą listwę i do niej je przykręcać, ale ja sie uparlam na kontowniki pod spodem, bo wymyślilam ze nic nie będzie wtedy widać i ze woda nie będzie na tej listwie stala. Tylko ze po roku deski się trochę powykręcaly, czyli trzeba by dać po cztery kontowniki pod każdą deskę, a to mocno podraża.