Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drzwi najtańsze i najładniejsze jakie z białych znalazłam, choć na żywca nie widziałam to jestem bardzo zadowolona. Pol-skone model simple. Moje są przylgowe, zdaje się że nie było opcji bezprzylgowych. Klamki konsekwentnie też tanie wybrałam, czarne z marketu, komplet za jakieś 12zł :)

http://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TAYT0fVtdfI/AAAAAAAAEEk/5fj68rC0Fxc/s720/DSC_8098.JPG

Ogólnie mam teraz ciśnienie na "tanio" cóż kasa jak to kasa, zawsze jej mało, ale coś tam by się jeszcze znalazło, ale jakąś taką mam ambicję, żeby fajne rzeczy wynajdywać za śmieszne pieniądze, taki trend mi się zrodził.

Jeszcze podłogi tylko drogie będą, schody też chyba za rozsądne pieniądze wymyśliłam, zobaczymy co z tej taniochy na koniec wyjdzie, może "ni to ni owo", ale wtedy mniej będzie szkoda, niż jak się człowiek zorientuje, że wydał ciężarówkę złota i kupa z tego wyszła.

Info: zmożona wczoraj migreną, zalegując w ciemnym kącie chyba wreszcie wymyśliłam coś odlotowego na ścianę w salonie, jeszcze jedna migrena i koncepcję dopracuję ;)

pozdrawiam wszystkich kibicującym moim ascetycznym pomysłom

Edytowane przez e-mól

ja tez popieram rozsadek i cholera mnie bierze gdy lapie sie na tym, ze moglam cos zrobic taniej i co wiecej lepiej !!! ale trudno, poszlo...

no na klamusiach to hehehe fortune uratowalas hehehe

aaaaa poogladalam tego silverstone iiii jestem pod wrazeniem - orientujesz sie jakie sa ceny?

ciekawa jestem tego Twojego 'odlotowego' czegos na sciane !!!!!

Jeszcze się pochwalę lampką do dolnej łazienki, wczoraj przyszła.

http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/Sya946H0k3I/AAAAAAAABig/rrPyV5P6YyQ/s512/basetZxc360zl.jpg

Z ta wyciąganą wylewką z pewnością będzie wygodniej, ale jakoś nic nie mogę znaleźć żeby mnie zachwyciło i kosztowało jak trzeba.

A tu mój nieosiągalny faworyt:

http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S4eDKj5laLI/AAAAAAAACXA/M_oHi9BvUZY/s512/kohler-karbon-kitchen-faucet-colors-1.jpg

Witaj

Mam pytanie odnośnie tego kinkietu. Jaka to firma, skąd on jest i najważniejsze jak się sprawdza. Rozumiem, że masz go nad lustrem. Jak świeci, czy dobrze oświetla twarz. Czy jesteście zadowoleni. Będę wdzięczna za odpowiedź.